PDA

View Full Version : Kad ce novi nord lead???

relis
22-03-2006, 10:30 AM
Vec sam nestrpljiv. Pet godina je proslo od pojave NL3, i smatram da im je krajnje vrijeme da predstave nasljednika. Analogni se nek proizvode sto godina bez izmjene sto se mene tice, ali u va svijetu se sve dogadja puno brze.

S druge strane, ak to znaci da cemo dobiti nesto fantasticno, onda im je oprosteno. Barem ne daju politicka obecanja, poput Access-a.:D

Thrillseeker
26-03-2006, 01:37 PM
Vec sam nestrpljiv. Pet godina je proslo od pojave NL3, i smatram da im je krajnje vrijeme da predstave nasljednika. Analogni se nek proizvode sto godina bez izmjene sto se mene tice, ali u va svijetu se sve dogadja puno brze.

S druge strane, ak to znaci da cemo dobiti nesto fantasticno, onda im je oprosteno. Barem ne daju politicka obecanja, poput Access-a.:D

Nego reci ti meni, za koliko se moze nabaviti polovni ali u odlicnom stanju NL3?:D

relis
26-03-2006, 03:55 PM
Puno pitas. Vani se cijene rabljenih va koliko-toliko znaju, al kod nas svak cijeni po svom...
Inace, polovni su uvijek u odlicnom stanju!:rotfl:

clusterchord
28-03-2006, 01:48 AM
soma eura.

i ja bih volio da izadje novi . ne treba nista specijalno mjenjati. samo nek dodaju effect sekciju sa Nord Stage i solidan delay/reverb on board. a i ako izdaju novi, pasti ce jos malo cijena od trojke :mrgreen: