View Full Version : dali moze samo ilok da se kupi za m-powered 7
korg pa1x
28-02-2006, 04:00 PM
caos,imam demu veriju dali mogu samo da kupim.hvala svima
LACKY
01-03-2006, 12:42 AM
Ne razumem bas najbolje tvoje pitanje.ilok je kljuc koji kupujes prazan recimo oko 50 e.E onda pazaris sta ti treba od softvera i registrujes u ilok i to ti je to uopsteno!
korg pa1x
02-03-2006, 11:09 AM
gde mogu da kupim prazan usb ilok.hvala
LACKY
02-03-2006, 02:45 PM
Poslacu ti broj coveka koji trguje sa tim na private!
mmilovan
14-03-2006, 08:57 PM
Poslacu ti broj coveka koji trguje sa tim na private!
Mogu li da te zamolim da i meni to posaljes, treba mi za demo waves z-noise. Hvala.
LACKY
17-03-2006, 10:34 PM
Posto sam dobio vise postova, u vezi kupovine i loka na private.Evo vam broj coveka koji to prodaje! da se ne bi zamarali i cekali odgovor preko private.
Covek se zove Bane Mickovic, i generalno sa njim mozete da porazgovarate o svemu sto se tice nabavke programa kompanije Digi Design-a.
Tel. 063 245 071 (nemojte ga zvati vikendom).
dandi
02-05-2010, 09:12 PM
izvinjavam se sto cupa temu iz praistorije... da li znate nekog, ko sad prodaje Ilok u Srbiji?
lesha
04-05-2010, 02:02 PM
ima u artistu, posto radimo digidesign kao i pro tools m-powered program.
dandi
06-05-2010, 03:25 PM
artist je smesna firma... cini mi se da jedino onaj u bosni posluje normalno...
dakle, u bg artsitu nikad nisu ni culi ljudi za ilok... znaju samo za cubase syncosoft dongle i ubedjuju da je to to..
a u nsu, imaju ga ali ga nemaju
'tipa stoji d aje na lageru ali ga fizicki nemaju' WFT?!
anyway, snasao sam se...
lesha
06-05-2010, 03:40 PM
artist je smesna firma... cini mi se da jedino onaj u bosni posluje normalno...
dakle, u bg artsitu nikad nisu ni culi ljudi za ilok... znaju samo za cubase syncosoft dongle i ubedjuju da je to to..
a u nsu, imaju ga ali ga nemaju
'tipa stoji d aje na lageru ali ga fizicki nemaju' WFT?!
anyway, snasao sam se...
artist je vrlo ozbiljna firma, jedino je smesan nacin ovakvog obracanja na forumu.
trenutno ga nema, moze da se poruci, kao sto ti je objasnjeno.
slobodno nas pozovi ponovo ako imas dalja pitanja.
pozdrav
dandi
06-05-2010, 03:50 PM
izvini ali kako objasnjavas da ljudi koji rade u bgu nisu nikad ni culi za ILOK, u najmanju ruku neozbiljno
a neozbiljno je i da ti napises na forumu da ga ima, a ustvari ga nemate...
Combo
06-05-2010, 04:17 PM
Ovo se odnosi za malo pre napomonutog gospodina DANDIA.
Kao sto lesa kaze Artist je ozbiljna firma ili se bar u ovom moru plavom trudi da tako bude...
Konktetno pricao si samnom preko telefona / ing. za audio i video teh. / dobar deo svog zivota posvecen na radu kako DSP plathormi tako i njihovim algoritmima. Posto sam i dobar deo zivota proveo i u skandinaviji i nemackoj MOGU TI RECI DA PRIJATELJU TESKO DA CES USKO STRUCNE LJUDE IZ OVAKVE OVLASTI DA DOBIJES NA TELEFON PO RATNJAMA!
DRUGA STVAR JE TO STO ZELIS DA PREKREKUJES III-PART PLUGINS KORISTECI WAVES ILOK TO SI TRAZIO KOLIKO MI SE CINI ILI TI SE MOZDA OSTETIO STARI PA BI LICENCU PREKOPIRAO NA NOV...?????????????? STA JE OD TA DVA????????????????
ILOK IMAMO, SAMO MOLIO BI TE DA SLEDECI PUT BUDES KONKRETAN U ONOME STO ZELIS! INACE ONO STO SAM IZ PRETHODNIH POSTOVA MOGAO PROCITATI JE SLEDECE:
"UZMI USB STICK NA PIJACI OD 128 MB, PA LICENCIRAJ LEGALNO SAV SOFTVER OVOG SVETA, HAHAHAHA!"
POZDRAV I JAVI SE KAD BUDES ZNAO TACNO STA TI TREBA!
dandi
06-05-2010, 04:34 PM
Alo decko, uospte nema potrebe da koristis caps lock, jer kad vec ne mozes na znanje na dreku sigurno neces postici nista...
Mozda se artist trudi da bude ozbiljan firma ali daleko je jos od toga, i to nije samo moje misljenje vec velikog broja ljudi koje znam a imali su posla sa artistom... (dovoljnoi je videti koliko je ozbiljan firma ako vec mesec dana stoji albanska zastava i poruka hakerske grupe na starom sajtu)
Da prekrekujes pluginove preko iloka?? Waves Ilok? waves je firma koja proizvodi software i hardware a za zastitu koristi Ilok dongle, ne postoji waves ilok.. I koji su to III part ILOK pluginovi? ilok nema svoje pluginove, oni su samo posrednici u zastiti... gadjas se izrazima koje si negde cuo ali im nije mesto u ovoj diskusiji..
auuuuu, bolje da cutis nego sto pricas gluposti.. ali hvala sto mislis da ja mogu da uradim nesto sto 'air grupa' ne moze vec duze vreme... uostalom sta tebe briga sta ce mi ILOK??
Trece, nisi pricao uopste samnom, vec sa mojim drugarom (mada sam bio prisutan kada se razgovor obavljao), ako pogledas oglase videces da sam trazio 2 iloka, na srecu ja sam sebi uspeo da nadjem preko oglasa, a njega sam ubedio da ARTIST ima jer je Lesha napisao 'IMA GA' (a lesha mi je bio na gajbi i skapirao sam ga kao ozbiljnog coveka koji prica proverene informacije), i on je propustio zbog mog nagovora, da poruci preko rodjaka iz uSa vec se odlucio da ga uzme ovde, a ocigledno da ga nema... a i cninjenica je da ko radi u Artist bg nije ni cuo za ilok...
Cetvrto, i ja sam ing za audio i video tehnologije, tako da nema potrebe da mi pricas o strucnosti, posto vrlo dobro znam o kakvoj se skoli radi i koliko strucnih ljudi je zavrsava! Tako da bi najbolje bilo da ne diskutujes vise jer svojim argumentima samo jos vise narusavas imidz Artista kao firme...
a ovo oko usb sticka i licenci (sta je pesnik hteo da kaze?? ), verujem da opet ne znas o cemu pricas a i dalje nisam siguran da znas sta je ilok
Combo
06-05-2010, 04:56 PM
Kolega, ILOK koji treba? XLR, TRS ili RCA :) Nemam vremena za raspravu, najverovatnije bi ti dokazao kolike smo mi to u stvari kolege... :shock:
dandi
06-05-2010, 05:02 PM
Kolega, spakujte mi jedan Kingston ILok od 16gb..ustvari od 32Gb, nece da se baci :D
lesha
06-05-2010, 09:19 PM
zao mi je sto si shvatio da ga imamo, na pitanje "ko sad prodaje Ilok u Srbiji?" moj odgovor je bio vise u smislu da on moze da se nabavi kod nas posto radimo digidesign program.
izvini se drugaru u moje ime, nisam bio dovoljno precizan.
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.