View Full Version : za cro ekipu: massimo
fipke
02-02-2006, 12:44 PM
znate li mozda ko je radio poslednjeg massima?
ja se iznova odusevljavam kad slusam, super je i davno nisam cuo tako dobar pop album.:D
poredjenja radi otprilike u isto vreme sam dobio i novog erosa i ne moze ni da mu primirise. mp3 massima sabije erosa na originalu! a sto je najgore ubacis bonus dvd a ono sevaju crnje, LA, beskonacne 4000rke i na kraju sve zvuci uzas plasticno...a ni pesme nisu bog zna sta...
Massimo je uglavnom sam radio produkciju uz pomoc nekog svog prijatelja u cijem je studiju zapravo i snimano. Gledao sam neki Massimov intervju i rece on i ime studija i ime coveka, ali sve u svemu nije neka prica od milion evra vec cisto znanje i talenat.
Da, stvarno okej zvuci zadnji massimo Vje?tina.
Začudo, ja sam mislio da je to radio Brato?..:)
Joooooj .... ja sam cuo potpuno drugu pricu na Massimovom intervjuu , gde je pricao kako je imao veliki respekt prema svom producentu koji ga je upucivao kako da izrazi emocije pri pevanju ...... I to je iznosio kao novo iskustvo ...... mada mogce je da se varam ......
Cro ekipa cuti ........:)
Pozdrav
mandrak
02-02-2006, 05:28 PM
Producent Massimove Vje?tine je Ivan Popeskić-klavijaturista iz Elvis Stanić group.... koliko je meni poznato.
X-Dreamer
02-02-2006, 08:41 PM
Massimo iliti Dorian Gray = Pravi majstor!Covjek je pravi muzicki fantom.
Ivan Popeskic!!!
To sam i ja cuo.
Godine... :)
mandrak
03-02-2006, 01:42 PM
Massimo je inače super lik ... par puta smo se sretali na raznim koncertima i pričali o glazbi i njegovom boravku u Londonu ( prije puno godina) i kako mu je to iskustvo puno koristilo u glazbenom smislu.
Veliki glazbenik i stra?an vokal sa puno emocija i ekspresije...RESPECT.
Pozdrav
FrankoPanko
06-02-2006, 06:48 AM
Sto posto Ivan Popeskic, jer sam od njega prije godinu dana uzeo Mackie-a na kojem je sniman i miksan Massimo (i jos brdo ostalih hitova)! On je radio i aranzmane (Ivan, a odsvirala je ekipa uglavnom koja je svirala sa Elvisom Stanicem, dok je pratece vokale pjevala Martina Majerle - inace moja pjevacica;) ), i sam je sve miksao, dok je mastering radjen u Morris studiu u Zagrebu kod Vidovica. Massimo je sniman preko AKG C-414 i SPL Channel One tube preampa.:da: Bravo Ivo!:)
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.