Log in

View Full Version : cu base i naravno problem !!!

nenad
30-01-2006, 03:03 PM
imam bas cudan problem, evo ovako, jednostavno ne mogu da otvorim projekt
koji sam snimio i koji je radio sasvim normalno. Kada sam zavrsio sa radom u tom
eto projektu, naravno na SAVE i to je to. I evo danas mi gosn cu base kaze da je u pitanju ozbiljan problem pa da kao pokusam da to snimim pod drugim imenom ili da kontaktiram Stainberg ili Vas. Vi ste mi pouzdaniji.
Znaci interesuje me kako mogu da taj fajl otvorim. Ostali projekti se otvaraju normalno. Izgleda da je pri usnimavanju pokupljena neka greska. E sad, u log fajlu postoji trag o tome, adrese i tako to ali meni bar to ne znaci puno.
Taj sam problem imao i ranije pa sam onako popizditis krenuo na Ghost-a i resio sam ga se za evo neko vreme, ali ne lezi vraze....
Here I go again
Bas me mrzi da ponovo instaliraj ovo pa ono, jer nakupilo se svakojakih zajebancija. Ako neko zna da pomogne, tu sam !!
U pitanju je ver. 2.2.35
inace probao sam sa ponovnom instalacijom programa, pa cak i sa drugim verzijama programa i nista, poruka je ista..... serious problem ......
try to save under another name or contact ......
eto, pomoc bi dobro dosla

dacko
30-01-2006, 07:10 PM
A da li si probao da otvoris u nuendu?

nenad
30-01-2006, 07:51 PM
A da li si probao da otvoris u nuendu?

ne, ali evo probacu.

Dushan_S
30-01-2006, 09:48 PM
Nekada se zaglupljeni projekat iz Cubase-a mo?e otvoriti u Nuendu i obrnuto. Takođe ako je plugin u pitanju, probaj da preseli? u drugi folder privremeno ceo sadr?aj foldera sa vst plugovima pa da otvori? projekat tako bez njih, mo?da neki koji si upotrebio u projektu pravi problem.

Arthur
30-01-2006, 10:31 PM
90% da je ovo dushanovo u pitanju... samo iskuliraj pluginove..

dacko
31-01-2006, 06:27 AM
Cesto puta jesu pluginovi, ali u sx3 vidis kako ti ucitava projekat, do kog plugina je stigao...
Meni se desavalo da sve pluginove prodje, i taman kad treba da otvori "project" prozor, tu pukne.. i kaze da snimim pod drugim imenom, ali ne mogu da snimim pod drugim imenom, kad mi je zamrznut.

Jedino sam sa Nuendom uspeo da resim problem.

nenad
31-01-2006, 08:17 PM
Nekada se zaglupljeni projekat iz Cubase-a mo?e otvoriti u Nuendu i obrnuto. Tako?e ako je plugin u pitanju, probaj da preseli? u drugi folder privremeno ceo sadr?aj foldera sa vst plugovima pa da otvori? projekat tako bez njih, mo?da neki koji si upotrebio u projektu pravi problem.

Da, to je to !!!
I mislim da znam i koji plug pravi picvajz, javicu cim ga izvedem pred zid srama.

nenad
01-02-2006, 09:19 PM
Cini mi se da je problem bio u routing-u izmedju cu base i EMICE 1212m,
jer su se neki projekti bez ikakvih problema otvarali sa svim mogucim plugovima.
Prepisao sam sve pod drugim imenom i uradio novi dsp session u patch mix-u i za sad sve radi.
E ali kad se vratim malo unazad imao sam ja slicnih problema u vezi cu base-EMU. Ponekad kad otvorim novi kanal u EMU mikseru a u sred sam nekog projekta onda ide ono Pending i posle pokusaja da povezem novi kanal sa novim kanalom u cu base( recimo neka grupa) dolazi do zaglavljivanja. Doduse onda napolje iz svega pa ponovo ali nije mi se desilo kao sada da sam sve usnimio kako valja i bez ikakvih baloncica, u smislu error ili tako nesto a da pri ponovnom pokusaju nece da ucita projekt.
Lele ala sam se zaglavio sa ovim, j... ga iskustvo vise
I nije tako losa ova 1212m, video sam skuplje i prave probleme i vece nego Emica.
za toliko love toliko pesmica !!!