PDA

View Full Version : Nova strava sprava iz PreSonusa

Tiki the Boyler
26-01-2006, 01:20 PM
Ovi ljudi su stvarno odlucili da postanu ozbiljni igrači u svijetu computer based recordinga...
Jedva cekam da probam ove nove spravice...
Ako su zadr?ali kvalitet FirePoda i unaprijedili User Interface (a po svemu sudeći jesu), biće ovo mnogo dobra stvar...

http://namm.harmony-central.com/WNAMM06/Content/PreSonus/PR/FireStudio.html

Zbogom Mackie Big Knob :p

Nedim76
26-01-2006, 01:29 PM
Tiki ova izgleda dobro i ima stvarno dobre specifikacije.
Mislim da ce bit nesto i bolja od same FIREFOX.
Samo ja i ne bi bas toliko preferirao FIREWIRE DEVICE zaconvertere.
Imam jednu i sam, MOTU 896 HD, isto imam i MOTU 2408 MK3 i razlika je velika, pored toga sto ih obe vrlo malo koristim jel vise koristim 192 i 96 I/O od DIGI DESIGN.
FireWire jede sami BANDWITH tog PORTa i ako koristis drugi spoljni FIREWIRE device kao neki HD ili BURNER onda to bas i nije preporucljivo, jer bandwith je puno zauzet i smanjen.
Zaprimetio sam da nekad na BUSY FIREWIRE PORTS 896HD znalo je otic i do 14-16 MS LATENCY, jednostavno morao sam ic i na 512 BUFFER, sto nije bilo slucaj sa 2408 MK3 na koji slobodno mogu radit i na 128 BUFFER SIZE i na cista 3MS LATENCY.
Al opet, dok ne probamo ne znamo, ovo izgleda obecevajuce.

Pozdrav

Tiki the Boyler
31-01-2006, 08:58 AM
Moja ekonomska situacija mi omogućava puni bandwith na FireWire, jer ću u svakom slučaju imati zakačenu samo jednu FireWire spravu! :)

E sad, da li će to biti novi PreSonus ili novi M-Audio ProjectMix I/O - čuće se!