PDA

View Full Version : Promocija MANGUS, Bitef 19.jan...obavezno dođite

bassystem
17-01-2006, 02:48 PM
Dakle, pozivam sve ljubitelje fusion (jazz, funk, punk...) zvuka da dođu na promociju cd-a grupe Mangus, i ujedno proslavu jubileja (10 god. postojanja)...

Događaj je planiran za 19.Jan u klubu Bitef Art Cafe Drinčićeva 1, sa početkom u 22h. Ulaz d?. a poslije oficijelnog dijela biće organizovan i se?n sa svim mogućim kombinacijama i instrumentima.....veselo

http://www.jugovideo.com/mangus.htm

Max
17-01-2006, 03:54 PM
Ljudi .... najtoplije preporuke ..... ko zeli da cuje cetvoricu dooobriih muzicara da sviraju ono sto vole ne bi trebalo da propuste ovo ..... i oni koji zaista zele da se bave muzikom i produkcijom treba da cuju ovaj bend .......

i jos dzaba .....

Pozdrav

Dushan_S
17-01-2006, 03:55 PM
Vidimo se ;)

splatch
17-01-2006, 05:21 PM
Ljudi .... najtoplije preporuke ..... ko zeli da cuje cetvoricu dooobriih muzicara da sviraju ono sto vole ne bi trebalo da propuste ovo ..... i oni koji zaista zele da se bave muzikom i produkcijom treba da cuju ovaj bend .......

i jos dzaba .....

Pozdrav

Bas me zanima da cujem da li mi je zardjao profesor:rotfl:
Vidimo se!

ProkDu
17-01-2006, 05:57 PM
:banghead:

bassystem
17-01-2006, 05:59 PM
e, ljudi, fala na podr?ci, stvarno puno znači...ovo je ipak nekomercijalni projekat, i mnogo smo zadovoljni ?to poslije toliko vremena ipak konačno mo?emo da vam ponudimo cd...naravno, izdanje nije luksuzno, ali je od srca:)

I iako smo ga davno snimili, mislim da jo? uvjek mo?e da se smatra aktuelnim i da dobro zvuči...sami ćete presuditi

Arthur
17-01-2006, 10:22 PM
godinama nisam cuo nista o ovoj legendarnoj postavci.. gledao sam pre neko vece u bitefu drugu ekipu sa Vojnom, Pop, Fedja...
NEgo, oce li jos neko sa foruma da organizovano odemo?

kVu
17-01-2006, 11:26 PM
ja :)

OFF
18-01-2006, 12:38 AM
Drago mi je da ta ekipa jos uvek radi. Secam se svirki u House of Art nekad davno, stvarno se dooobro sviralo. Zao mi je sto zbog obaveza prema otadzbini ne mogu doci:( , ali poslacu zamenu.
Lep provod:)

bassystem
18-01-2006, 02:16 AM
godinama nisam cuo nista o ovoj legendarnoj postavci.. gledao sam pre neko vece u bitefu drugu ekipu sa Vojnom, Pop, Fedja...
NEgo, oce li jos neko sa foruma da organizovano odemo?

hehe, onda smo se viđeli, jer sam i ja bio

samo nemojte organizovano, da murija ne misli da su demonstracije

Arthur
18-01-2006, 10:12 PM
nisam te video :)
malko su bili monotoni, iako licno volim taj fazon svirke za kucno slusanje, ali za lajv mi je bolje zvucalo ono sto su ranije svirali u red Kafeu...

ok, kVu, jav se na 064-1576075 sutra popodne pa da idemo.. jos neko?

dr.Ru
18-01-2006, 11:39 PM
tesko da cu moci iz NS, jer tada mi je jaako velika guzva :( barem da je vikend

kVu
19-01-2006, 12:11 AM
imam broj.. dolazimo iz mladenovca, javljamo se cim stignemo ;)

samo da nas ne zajebe sneg...

Arthur
19-01-2006, 03:32 AM
ili led.. . :S malopre samo sto se nisam razbio setajuci kerusu...

bassystem
19-01-2006, 01:48 PM
e, super

po?to planiramo da snimio nastup, svaka pomoć u tom smislu je dobro do?la...tonska je u 20h...hm, da sam se ranije javio mo?da bi neko bio u fazonu da dođe s laptopom ili multikanalnim snimačem?? Ovako, za sada imamo DAT (mix 2 kanala....i nije ne?to)

sasaristic
19-01-2006, 02:29 PM
e, super

po?to planiramo da snimio nastup, svaka pomoć u tom smislu je dobro do?la...tonska je u 20h...hm, da sam se ranije javio mo?da bi neko bio u fazonu da dođe s laptopom ili multikanalnim snimačem?? Ovako, za sada imamo DAT (mix 2 kanala....i nije ne?to)

Ups..bas bi bilo lepo da uploudujes kasnije neki mp3 sa svirke, za nas koji ne mozemo da dodjemo licno.Inace ono sto sam skinu sa vaseg sajta je stvarno ubitacno...svaka cast za svirku..bre bas znate da svirate:) :) :)

Arthur
20-01-2006, 06:47 AM
Mi bili... i zinuli :D :D
iako je kVu pokusao da me napije, ostali smo dovoljno prisebni da odslusamo do kraja sa paznjom - Lom totalni.. mislim, ja sam nekada za pola tih muzicara i cuo upravo pod tim nazivom - tipa "jel znas Vojna... Vojno Mangus?.. bas taj"... Jos ljudi rekose da nisu dugo svirali... kako bi tek zvucalo da jesu....
btw, spot-ovali smo jos neke clanove i goste foruma koji su ostali u prvim redovima sasvin punog Bitef-a...
Jel to postaje trend ovog mesta da se svira taj fazon? ako sam u pravu, postajem redovit gost...

Arthur
20-01-2006, 06:49 AM
Mi bili... i zinuli :D :D
iako je kVu pokusao da me napije, ostali smo dovoljno prisebni da odslusamo do kraja sa paznjom - Lom totalni.. mislim, ja sam nekada za pola tih muzicara i cuo upravo pod tim nazivom - tipa "jel znas Vojna... Vojno Mangus?.. bas taj"... Jos ljudi rekose da nisu dugo svirali... kako bi tek zvucalo da jesu....
btw, spot-ovali smo jos neke clanove i goste foruma koji su ostali u prvim redovima sasvin punog Bitef-a...
Jel to postaje trend ovog mesta da se svira taj fazon? ako sam u pravu, postajem redovit gost...

Gianfranco
20-01-2006, 08:31 AM
I ja sam bio. Momci sviraju svetski. Zao mi je sto se nisam upoznao sa Arthurom i ostalim ljudima sa foruma koji su bili... jbg,kada nisam raznije znao da cu ici.

dacko
20-01-2006, 11:16 AM
Dajte slike ili mp3, da i mi iz provincije malo cujemo zvuka i vidimo sveta... :D

bassystem
20-01-2006, 01:14 PM
Pa bilo fino

Želim da se zahvalim svima koji su bili, posebno mojim pijateljima Duletu, Arturu, ....Gianfranco-u (žao mi je što ne nisam upoznao)...

a posebno mom drugu Vuku (kVu) koji je velikom žrtvom omogućio da se to sve snimi na DAT, iako su uslovi skoro nemogući, mada smo , jeli, na to svi navikli...

Slike će biti okačene na sajt, a zvuk i slika ako vrijede nešto...sva prava pridržana

kVu
20-01-2006, 01:29 PM
hahahaha...

ja ljude ne napijam.. ja ljude nudim, pa ko oce :)))

i ko sto vec rece, kako bi tek svirali da su se uvezbali ;))))

sve u svemu, dva moja drugara muzicara (klavijaturista i bubnjar) su onako u napadu histerije lupali povremeno glavom o astal.. :) uglavnom to svi radimo kada je neka svirka ludilo (jer bi tako hteli jednog dana i mi ;)))), pa zakljucite sami kako je bilo :D

p.s. nisam se uopste pomucio za dat.. par brojeva, malo vise voznje i stvar resena... najvise mrzim kad se nesto moze, a nece... :)

bassystem
20-01-2006, 01:46 PM
fala Vuk jo? jednom

evo prve slike

http://www.djbassystem.com/mangus/

OFF
20-01-2006, 02:10 PM
hahahaha...

sve u svemu, dva moja drugara muzicara (klavijaturista i bubnjar) su onako u napadu histerije lupali povremeno glavom o astal.. :) uglavnom to svi radimo kada je neka svirka ludilo (jer bi tako hteli jednog dana i mi ;)))), pa zakljucite sami kako je bilo :D

:)

Pozdravi drugove klavijaturistu i bubnjara. :)
Valjda su sad na svirci ukapirali da Toto nije bash najbolji bend na svetu:p :D

Dushan_S
20-01-2006, 02:13 PM
Do jaja je bila svirka, moja jedina zamerka (ako je to zamerka uopšte) je da su svi nekako bili stidljivi, naročito Bassystem himself. Da li je to zato što ne sviraju više često, ali onako, kao da su se svi uzdržavali da krenu u preteran show off... Ne kažem to bezveze, sećam se ja nekih ranijih svirki gde je bilo više u "juriiiiiš" fazonu :D Meni je to nekako draže, valjda stvar temperamenta.
Forumaši su imali odličan pogled, sa balkona :p Samo smo se kajali što nemamo zastavu "Rumski" da obesimo gore, ali šta sad, biće bolje drugi put :)

kVu
20-01-2006, 02:22 PM
hehehehe... na Toto se samo ja przhim, oni ne :)

a ti bi sale mogao jedared i da svratis 'vamo... poz!

bassystem
20-01-2006, 02:53 PM
i jo? http://www.djbassystem.com/mangus2/

dacko
21-01-2006, 09:40 AM
Extra fotke. :D

Dajte zvuka malo.

splatch
21-01-2006, 11:35 AM
Dragane,kad ce da se baci na disc ono sto je Bosko snimao kamerom?

bassystem
22-01-2006, 08:46 AM
pa ovih dana, ja jo? moram da izrenderujem onaj DAT i onda imamo dvd:)

splatch
22-01-2006, 12:42 PM
Odlicno!!!:)

MHz
23-01-2006, 02:30 PM
Da li se to meni chini ili je klavijaturista svirao Mono? :o ;)

bassystem
24-01-2006, 01:26 PM
Da li se to meni chini ili je klavijaturista svirao Mono? :o ;)

ma nema? pojma....zar ne vidi? da je to novi sistem prenosa, 8 kanala preko optičkog kabla...svaka oktava na svoj kanal. Jer u Bitefu ima Dolbi Suraund, pa mo?e sve da izađe...ba? tamo stereo slika lijepo izlazi............

bassystem
14-02-2006, 11:19 AM
Mangus, ponovo u Bitefu...četvrtak, 16.feb

svratite

Tiki the Boyler
14-02-2006, 01:30 PM
Kad vidim ovakve stvari prosto mi je ?ao ?to vi?e nisam u Beogradu...

Jedva čekam zvuk...

Da slu?am DragAna i da se isfuravam :banghead:

bassystem
14-02-2006, 05:43 PM
:) ...

mightyUmma
20-02-2006, 09:47 AM
moram da pohvalim ManGusane:mrgreen:
al' nishta bez saxa..

splatch
20-02-2006, 06:14 PM
Dragane "MANGU(P)SE":rotfl: ,jel gotov DVD sa promocije?

bassystem
20-02-2006, 09:01 PM
ma nije....imamo u planu da snimimo jedan ozbiljniji DVD od ovoga sa amaterskom kamerom...ali, tada će nam trebati va?a pomoć

bassystem
22-05-2006, 09:42 PM
Evo, najzad mogu da vas pozovem na OZBILJNO snimanje DVD-a grupe Mangus. Svi ste pozvani i kao publika (po?to će biti kao snimanje live nastupa) i kao tehnička podr?ka...svi ste dobrodo?li i potrebni.

Termin je četvrtak popodne, u studentskom gradu...jo? se javljam sa pojedinostima, a vi se ovdje javite da vidim na koga mogu da računam (producenti,tonci, tehničari, roudiji,...molim pomoć)

Tiki the Boyler
23-05-2006, 10:05 AM
Ja sam ti dogovorio onaj Paperjasti Oblačić... a tako rado bih se pojavio tamo...

boggy
25-05-2006, 11:20 PM
jedna slika sa vecerasnje promocije u studenjaku...

boggy
25-05-2006, 11:22 PM
i jos jedna...

boggy
25-05-2006, 11:26 PM
evo publike...

arajlo
25-05-2006, 11:49 PM
Dajte Mangus uploadajte jos koju stvar, ona na vasem sajtu je MRAK:guitar:

bassystem
26-05-2006, 02:15 AM
naravno, mo?e sve...

ovom prilikom bih htio da se zahvalim Boggiju na pomoći oko zvuka i slike, kao i Tikiju (artist music) na fenomenalnom Peavey Cirrus basssu

poz