View Full Version : kasni mi midi!!!
PetarCvetkovic
12-01-2006, 12:24 AM
u Logicu, inace verzija 5.5 za PC, znam da postoji mogucnost ubrzanja midija u Nuendu, da li tako nesto postoji i za logic
ova fora...
http://dspace.dial.pipex.com/steinberg-uk/sup/midiemulate.html
hvala unapred
koja kartica ? jel mislis na latency ili na nesto drugo ???
PetarCvetkovic
12-01-2006, 12:46 AM
za sada krs, audigi i to 1.
ako je do toga ok to je logican odgovor
jednostavno cujem kada ga umnozim u manjem prostoru da ima kasnjenje u samom pojavljivanju tona...ako sam objasnio kako treba.../?/
ides na options-preferences-global preferences pa na audio driver 2 ... tamo treba da ti je stikliran asio driver i kliknes na control panel i tamo podesis vrednost buffera.. manja vrednost znaci i manje kasnjenje... podesis... izadjes iz logica i udjes ponovo i proveri...
e sad ne znam da li audigy 1 podrzava asio ... ako ne onda tu isto vrednost promenis na PC AV driveru, ali mislim da ti to nece mnogo pomoci.. ako ti je upaljen ASIO, make sure da je PC AV iskljucen...
to je sve kolko ti mogu pomoci :)))
clusterchord
13-01-2006, 12:40 AM
kasni mi midi!!! pa, zar niste koristili zastitu ?? :rotfl:
ahem, oprosti.. prva asocijacija .. :rolleyes:.
u svakom slucaju, ovako napamet, rijesi se Audigy-ja ako ikako mozes.
statusband
13-01-2006, 02:10 AM
Ako podrzava Asio,nadji na netu i download-uj ASIO4ALL v2 i instaliraj,pa ga koristi umesto tog Asio koji sada koristis.Pozdrav
PetarCvetkovic
16-01-2006, 12:47 AM
ides na options-preferences-global preferences pa na audio driver 2 ... tamo treba da ti je stikliran asio driver i kliknes na control panel i tamo podesis vrednost buffera.. manja vrednost znaci i manje kasnjenje... podesis... izadjes iz logica i udjes ponovo i proveri...
e sad ne znam da li audigy 1 podrzava asio ... ako ne onda tu isto vrednost promenis na PC AV driveru, ali mislim da ti to nece mnogo pomoci.. ako ti je upaljen ASIO, make sure da je PC AV iskljucen...
to je sve kolko ti mogu pomoci :)))
ali meni je PC AV ukljucen...
PetarCvetkovic
16-01-2006, 12:48 AM
pa, zar niste koristili zastitu ?? :rotfl:
ahem, oprosti.. prva asocijacija .. :rolleyes:.
u svakom slucaju, ovako napamet, rijesi se Audigy-ja ako ikako mozes.
odlicno!!!
ma ne imam midi pauzu!!!
resicu se cim pre...500 e mije bas sitnica...
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.