Log in

View Full Version : DIGICheck i TotalMix

kejkz
10-01-2006, 12:47 PM
U pitanju je softver koji dolazi uz RME kompjuterske audio uređaje. Napisao sam kratak opis svih funkcija i dva mala tutoriala za primenu u jednom PDF fajlu. Prvi deo je o DIGIChecku, programu za analizu signala, a drugi o mikseru koji dolazi uz HDSP i Fireface sistem. Deo o totalmix-u je malo kraći, ali kako softver bude napredovao, pro?iriću ga opisom novih funkcija!

Mo?e se slobodno koristiti i kopirati

Sve sugestije i primedbe su dobrodo?le!

ANITA
10-01-2006, 08:53 PM
Odlicno!!

Hvala.

dr.Ru
10-01-2006, 08:56 PM
samo da kazem BRAVO i hvala! :)
za malo ali odabranu grupu RME korisnika :)

... i odlican pocetak za diskusije na temu RME sofwarea

Arthur
11-01-2006, 03:27 AM
nisam znao da u tu grupu spada i Anita??

ANITA
11-01-2006, 11:01 AM
nisam znao da u tu grupu spada i Anita??

:) Pa ustvari ne direktno. Rme hammerfall ima moj frend s kojim trenutno radim na necemu, pa ce ovo dobro doci i meni i njemu. A i taj rme konkretno je definitivno moja slijedeca kartica u kompu. :da: Prije toga naravno novo kuciste jer vise nista ne stane u ovo koje sad imam.

idekius
13-01-2006, 02:23 AM
:) Pa ustvari ne direktno. Rme hammerfall ima moj frend s kojim trenutno radim na necemu, pa ce ovo dobro doci i meni i njemu. A i taj rme konkretno je definitivno moja slijedeca kartica u kompu. :da: Prije toga naravno novo kuciste jer vise nista ne stane u ovo koje sad imam.

:banghead: :banghead: :banghead: Tebi treba ona plocica sa adatima za Lunu i nesto spolja!!! Sto kvalitetnije... Ili ces dozivotno da menjas kartice....;)

Arthur
13-01-2006, 06:34 PM
...sto je jaako lep sport, zar ne? ;)

ANITA
13-01-2006, 11:23 PM
Eh, kad bi ja promjenila kartica koliko si ti promjenio zena, onda bi imao pravo glasa. U ovom slucaju, deky dragi - suti! :da:

kompozitor
14-01-2006, 12:01 AM
Eh, kad bi ja promjenila kartica koliko si ti promjenio zena, onda bi imao pravo glasa. U ovom slucaju, deky dragi - suti! :da:

Ovo ti je prva kartica ? :rolleyes:

ANITA
14-01-2006, 01:11 AM
Ovo ti je prva kartica ? :rolleyes:

Nije. A ovo ni nije.