View Full Version : Dobar gate-preporuka
Koji je po vama dobar softverski noise gate za preporuciti?
Do sada sam koristio wavesov ali nekako... sve vi?e mi se čini dosta spor i trom na gitarama.:)
I ja sam koristio waves,ali za tomove, redje za dobos. Kad se ukljuci u SC modu, a flor se spusti za 10tak dB, daje pristojne rezultate. A sta za gitare, za zujku pojacala?
ja Logic-ov iskljucivo :)
I ja sam koristio waves,ali za tomove, redje za dobos. Kad se ukljuci u SC modu, a flor se spusti za 10tak dB, daje pristojne rezultate. A sta za gitare, za zujku pojacala?
Ma ne, za "živu" gitaru imam alesisov quadraverb gt sa dosta dobrim gateom.
Ovo mi treba za softversko snimanje, tad koristim dosta jak softver gain(spajanje dva simulanalog tubescreamera u seriju) pa je i šum dosta jači i izraženiji. Waves mi se čini kao da sporo kida signal,ostaju repovi šuma pa sam mislio ako ima sto bržeg djelovanja.
lesha
10-01-2006, 12:23 AM
probaj sinus goldengate..
Wavesov je super ali ga stavi u expander mode i poigraj se sa atackom i release om , ja sam dobio vrlo zadovoljavajuce gateovanje .... dobar je jos i gate iz Sonitus plagova .....
Pozdrav
moj apsolutni favorit je Floorfish!
Radi ko lud! Kad mu se naviknes nastimavati "sensitivity" i "listen" radi cuda!
I sta je najbolje - BESPLATAN JE!
Skini cijeli FishFillets paket s kompresorom, gateom i deesserom. Kompresor je isto tako fantastican.
http://www.digitalfishphones.com/main.php?item=2&subItem=5
e da jbt.. nisam se setio.. isto koristim fishfillets za sve zivo.. isto preporuka!
Hvala ljudi puno!:beer::beer:
probaj i gate u paketu Nomad Factory Blue Tubes 2.02
moj apsolutni favorit je Floorfish!
Radi ko lud! Kad mu se naviknes nastimavati "sensitivity" i "listen" radi cuda!
I sta je najbolje - BESPLATAN JE!
Skini cijeli FishFillets paket s kompresorom, gateom i deesserom. Kompresor je isto tako fantastican.
http://www.digitalfishphones.com/main.php?item=2&subItem=5
E ovaj mi se stvarno svidio. :)
Treba malo čačkati po kontrolama, ali kad se sve naštima, radi odlicno.
sasaristic
12-01-2006, 08:19 PM
Ako koristis soft simulaciju za gain, dovoljno je da gate stavis ispred ,tako da kasnije sum i repovi i ne ulaze u amp simulacije.
Ako koristis soft simulaciju za gain, dovoljno je da gate stavis ispred ,tako da kasnije sum i repovi i ne ulaze u amp simulacije.
Pa zar ima nekoga da radi drukčije?:D:D
SandRob
13-01-2006, 04:04 PM
probaj sinus goldengate..
meni je isto taj najdrazi jer tocno vidin sto cinin.
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.