PDA

View Full Version : coupon from uad

SandRob
22-12-2005, 01:37 PM
evo mi je dosa emajl od uad-a:

You can redeem this coupon during checkout. Just enter the code in the box provided.

The coupon code is xxxxx

Coupon amount is 147.0000

Don't lose this coupon code, keep it safe so you can benefit from this special offer
when you visit the Universal Audio online store at http://my.uaudio.com/store/

This coupon is valid through Dec 31, 2005

-Universal Audio

a nista. vajat ce mi kupit multiband comp. jer za nista drugo ne mogu iskoristit kupon.:mrgreen:

puRe
22-12-2005, 02:01 PM
ja cu sada da uzmem [konacno] onaj plate 140 :)

puRe
22-12-2005, 02:22 PM
ups.....izgleda da je kupon samo za Multiband :)

SandRob
22-12-2005, 03:44 PM
ups.....izgleda da je kupon samo za Multiband :)
a jesi dobi kupon?

puRe
22-12-2005, 05:17 PM
da.

idekius
22-12-2005, 08:25 PM
Pure, prijatelju... vec sam ti rekao... zivot bez Plate 140 i nije neki zivot...
A nije ni bez Plate 100 za CW, pa cu morati i to da resim... :-)

puRe
22-12-2005, 09:19 PM
naplatise mi oni tako $150, a od kupona nista.......pozalim se ja (naravno), oni mi vratili pare i ostavili Plate 140.....tako da sam ga dobio besplatno :)

idekius
22-12-2005, 09:39 PM
naplatise mi oni tako $150, a od kupona nista.......pozalim se ja (naravno), oni mi vratili pare i ostavili Plate 140.....tako da sam ga dobio besplatno :)

Javi kako ti se svidja Plate 140...

Max
23-12-2005, 09:52 AM
Hajde neka mi neko skroz razjasni cemu moze da sluzi ovaj kupon i koliko do kog datuma moze da se iskoristi , moze li da se kupie chorus paket ( tj da se dobije dzabe :) ) ili je samo za multiband comp ......

Hajde razjasnite mi sto pre da znam da pokupim lovu pa da kupim sta treba .....

Pozdrav

SandRob
23-12-2005, 10:38 AM
u uadovon poruci nema objasnjenja, ali koliko san ja razumi iz uadovega foruma, kupon vridi do nove godine a mozes ga iskoristit za konpletirat precission mastering bundle, koji ukjucuje eq, limiter i multiband comp. koji ce izac za nekoliko dana.

STUDIOTON
23-12-2005, 11:13 AM
Ja nista nisam dobio od UADa:o :confused: :(

Max
23-12-2005, 11:18 AM
Jedini problem koji ja vidim je da oni id sutra idu na kolektivan godisnji odmor , tako da ne znam kako cemo da uplatimo ........ a gde si video to na UAD ovom sajtu , ja ne mogu da nadjem ....

Pozdrav

STUDIOTON
23-12-2005, 11:21 AM
Multiband je izasao .. a o ovom couponu ima na http://www.uaudio.com/webzine/2005/december/index9.html

jebo te , ja nisam nikakav coupon dobio:banghead:

Max
23-12-2005, 11:40 AM
Ahaaaaa ..... evo objasnjenja .....

The coupon is for those of us who have already "invested" in both the Precision Limiter & Precision EQ toward "completing" the Precision Mastering Series Bundle. Afterall, it is only fair that if you already spent the cash, for those two plugins, why should we be penalized, for buying early, when they are now offering the entire bundle, at discount. It is only the price difference of the (3) plugin Precision Mastering Series Bundle.
I was hoping that UA would come through, in fact, I had posted, about UA given this same discount to all exisiting Precision Limiter & EQ (gotta have both) to replicate the type of discount that the new Precision Mastering bundle offers.
For those, who are gonna start griping that "they" did not get a discount, this is for those who have already "invested" in "both" the Precision EQ & Limiter, so we can complete our mastering bundle, at the same cost, as what the new Mastering bundle offers. Plus there is a tight deadline, as you only have till December 31st to use it or lose it.

Thanks UA, for being fair, to your existing Precision Limiter & EQ owners, and at least giving us a window of opportunity to get the PMB and essentially pay the same price (Precision Limiter-$199.00, Precision EQ-$199.00, Precision Mulitband $ 102) as the new bundle price ($547). BTW, I just got my $147.00 discount coupon too and $102.00 dollars, for the PMB, is a slam dunk now. I won't even have to demo it! http://www.chrismilne.com/uadforums/images/smiles/icon_razz.gif

Edit: I believe the Precision Mastering bundle price is actually $500, not $547.

To je fora , posto prodaju ceo Mastering bundle za 500 $ onda su dali popust za one kuji su kupili sve osim kompresora ...... jos uvek me buni da li ima veze to sto idu sutra na odmor do prvog , ili to moze da se uplati i bez njih na poslu ...... Ivane ????

Pozdrav

STUDIOTON
23-12-2005, 11:57 AM
Ahaaaaa ..... evo objasnjenja .....

The coupon is for those of us who have already "invested" in both the Precision Limiter & Precision EQ toward "completing" the Precision Mastering Series Bundle. Afterall, it is only fair that if you already spent the cash, for those two plugins, why should we be penalized, for buying early, when they are now offering the entire bundle, at discount. It is only the price difference of the (3) plugin Precision Mastering Series Bundle.
I was hoping that UA would come through, in fact, I had posted, about UA given this same discount to all exisiting Precision Limiter & EQ (gotta have both) to replicate the type of discount that the new Precision Mastering bundle offers.
For those, who are gonna start griping that "they" did not get a discount, this is for those who have already "invested" in "both" the Precision EQ & Limiter, so we can complete our mastering bundle, at the same cost, as what the new Mastering bundle offers. Plus there is a tight deadline, as you only have till December 31st to use it or lose it.

Thanks UA, for being fair, to your existing Precision Limiter & EQ owners, and at least giving us a window of opportunity to get the PMB and essentially pay the same price (Precision Limiter-$199.00, Precision EQ-$199.00, Precision Mulitband $ 102) as the new bundle price ($547). BTW, I just got my $147.00 discount coupon too and $102.00 dollars, for the PMB, is a slam dunk now. I won't even have to demo it! http://www.chrismilne.com/uadforums/images/smiles/icon_razz.gif

Edit: I believe the Precision Mastering bundle price is actually $500, not $547.

To je fora , posto prodaju ceo Mastering bundle za 500 $ onda su dali popust za one kuji su kupili sve osim kompresora ...... jos uvek me buni da li ima veze to sto idu sutra na odmor do prvog , ili to moze da se uplati i bez njih na poslu ...... Ivane ????

Pozdrav

Moze da se kupi bez njih .. ali bez njih ja ne mogu da dodjem do coupona .. zato sam im odmah sada poslao mail .. da me ne zaborave :)

SandRob
25-12-2005, 10:27 AM
evo san ga ja uze.:mrgreen:

STUDIOTON
25-12-2005, 11:24 AM
Evo upravo su mi poslali coupon i izvinjavaju se sto mi nisu poslali:mad: :)

... i imam 50 USD od njih od ranije ..

Tako da mene kosta multiband 49 USD :)

sutra ga kupujem!

STUDIOTON
25-12-2005, 11:25 AM
Sandro , kakvi su utisci?

SandRob
25-12-2005, 11:29 AM
Sandro , kakvi su utisci?pa ja bas nisan najspretniji sa multibandovima, ali san malo obasa njegove gotove presete i cini mi se jako mocna sprava.

SandRob
25-12-2005, 11:31 AM
Evo upravo su mi poslali coupon i izvinjavaju se sto mi nisu poslali:mad: :)

... i imam 50 USD od njih od ranije ..

Tako da mene kosta multiband 49 USD :)

sutra ga kupujem!
ucini se lud i ponovo jin posaji da nisi dobi kupon. mozda ti posaju jos jedan. onda ces dobit multiband i jos ce ti oni morat nadoplatit.:mrgreen:

STUDIOTON
25-12-2005, 11:36 AM
A neee ja sam posten covek :twisted:

SandRob
25-12-2005, 12:00 PM
A neee ja sam posten covek :twisted:
a ja san ti taman misli javit da je izasa crack za uad, ali vidin da te ne zanima. :andeo:

Max
25-12-2005, 12:10 PM
Zezas ili su ga stvarno crackovali ???

Pozdrav

SandRob
25-12-2005, 01:52 PM
Zezas ili su ga stvarno crackovali ???
Pozdrav
apri-li-li-liiiiiiiiiii?!!? :bounce2: sretan bozic. :mrgreen:

Max
26-12-2005, 10:54 AM
Hajde sad za kaznu daj recenziju za MB :rotfl:

Pozdrav

SandRob
26-12-2005, 12:13 PM
Hajde sad za kaznu daj recenziju za MB :rotfl:
Pozdrav
to ce trebat napravit neko spretniji sa boljin uhon. ja jos uvik prilicno stelerski rukujen snjin, da mu ne slomijen koji potencijometar.:mrgreen:

jucer san ga prova stavit na grupu sa kickom i snareom i ucita san onaj jedan preset 'disco pumping' (ili tako nekako), onda san tu grupu usmjeri u drugu grupu zajedno sa hatom i ostalin udaraljkama i na njih insertira 1176 sa sva cetiri butuna pritisnuta. uuuuuu, kako je zakopalo beat. :da:
na kick i dobos san stavi malo simulacije lampe od onog antaresa i na sve vrlo kratki masni reverb da jos malo da sirine, ali da se ne cuje ko standardna jeka. bas sam bi zadovoljan.:mrgreen:

STUDIOTON
26-12-2005, 04:12 PM
Uad je objavio da ce svima koji su dobili copuon code f3a8cc i izvrsili kupovinu multibanda biti suspendovan nalog za kupovinu do daljnjeg .. razlog je hack grupa koja je provala i njihov sistem i poslala pogresne coupone!:o :o

Srecom , meni nije stigao ovaj code vec neki drugi:cool:

puRe
26-12-2005, 08:56 PM
ja sam imao taj kod i pritom sam kontaktirao uad i jos kupio multiband pomocu toga.......account mi radi tako da ..........

SandRob
26-12-2005, 09:01 PM
neman pojma koji kod san ima ali je multibend kupjen i radi... a neka oni suspendiraju. :mrgreen:

STUDIOTON
26-12-2005, 09:01 PM
ja sam imao taj kod i pritom sam kontaktirao uad i jos kupio multiband pomocu toga.......account mi radi tako da ..........

:plazi: :rotfl:

puRe
26-12-2005, 10:32 PM
pozdravio te Ivan Hrvatski :P

zvincic
26-12-2005, 10:50 PM
pozdravio te Ivan Hrvatski :P

:D:D:D:D

zar ga Ivan poznaje? :o

puRe
26-12-2005, 11:33 PM
najbolji prijatelji....kao ja sa onim f3a8cc hakerima koji su mi suspendovali UAD nalog (ili koji je vec bio kod)...

idekius
27-12-2005, 01:25 AM
Priznajem, primio sam se... palo mi je na pamet da je u pitanju paljevina, ali sam se ipak upecao :banghead::banghead::banghead::(

STUDIOTON
27-12-2005, 06:13 AM
:rotfl: :D