PDA

View Full Version : Koja verzija Waves-a nece da obara Logic 5.5?

splatch
16-12-2005, 06:52 PM
Cao svima,imao sam problem da mi Logic 5.5 pada kada ga pokrenem i u diskusijama na ovu temu sam procitao da to moze biti zbog Waves-a.Imao sam Waves Diamond Bundle 4.5 i kada sam ga aninstalirao,proradio mi je Logic.Sada imam problem sto mi ipak neke stvari iz Waves-a trebaju,pa sam hteo da pitam da li postoji neka novija ili starija verzija koja nece da obara Logic.Hvala u napred!Pozdrav!

Boskovic
16-12-2005, 08:01 PM
Pa ako si vec chitao o Waves-ima i Logicu onda si morao da prochitash i o standardnom problemu da treba disejblovati DX instance Waves-a uz pomoc Logicovog alata PlgEnabler.

kompozitor
16-12-2005, 11:52 PM
Cao svima,imao sam problem da mi Logic 5.5 pada kada ga pokrenem i u diskusijama na ovu temu sam procitao da to moze biti zbog Waves-a.Imao sam Waves Diamond Bundle 4.5 i kada sam ga aninstalirao,proradio mi je Logic.Sada imam problem sto mi ipak neke stvari iz Waves-a trebaju,pa sam hteo da pitam da li postoji neka novija ili starija verzija koja nece da obara Logic.Hvala u napred!Pozdrav!

Koji alati iz waves su ti potrebni ?

Ima dosta dobrih efekata nekih drugih firmi koji bi verovatno radili u Logicu .

Mislim da Logic trenutno nema perspektivu , bar sto se tice PC .

Ili menjaj Logic ili Waves .

Pozdrav ...

Boskovic
17-12-2005, 03:57 AM
Logic je zavrshio sa PCjem kad ga kupio Apple (verzija 5.5.1) shto ne znachi da ne valja.
Nisi u pravu da treba da mijenja ili Logic ili Waves, lijepo sam gore naveo shta treba da se uradi ako hoce Waves u Logicu, to je inache vec standardna stvar skoro toliko da se ne moze nazvati problemom.
Kod mene a i vishe ljudi sa foruma to radi bez problema.

tom
17-12-2005, 09:32 AM
Rade:C4,Rcomp,RBass,RChannel,L2,RQ,L3(oba).
Najprije sam sve disable pa sam ih pojedinacno enable.
Ove u principu najvise i koristim.
Znam da dileje ne rade.Pretpostavljam da Rennaisance Bundle samim tim radi.
Probaj jedno po jedno.
Pozdrav.:)

splatch
20-12-2005, 12:16 PM
Hvala Boskovicu,proradio je i Logic i Waves.Pozdrav!