PDA

View Full Version : Korg Legacy digital edition

STUDIOTON
16-12-2005, 08:24 AM
Meni posle nekog vremena ne radi .. kada ga pokrenem izbacuje neki licence error ili tako nesto .. pa onda moram da deinstaliram pa ponovo instaliram da bi radilo. jel se desava jos nekom?

Zid
16-12-2005, 08:29 AM
Meni odlicno radi,nije mi pravio probleme nikako..

dacko
16-12-2005, 05:22 PM
korg legacy digital edition (pricas o onom sto ima i M1?) inace koristi dongle emulator od h2o. Ako si prvo instalirao korg-a, a posle toga, bilo sta sto koristi dongle, a izaslo je pre korga, korg nece raditi.. mora se reinstalirati, jer stariji dongle pregazi noviji dongle, i onda nemas licencu za korg...

Malo konfunzo sam objasnio, ali svatices... :)

STUDIOTON
16-12-2005, 05:30 PM
korg legacy digital edition (pricas o onom sto ima i M1?) inace koristi dongle emulator od h2o. Ako si prvo instalirao korg-a, a posle toga, bilo sta sto koristi dongle, a izaslo je pre korga, korg nece raditi.. mora se reinstalirati, jer stariji dongle pregazi noviji dongle, i onda nemas licencu za korg...

Malo konfunzo sam objasnio, ali svatices... :)

:o pa sta da radim onda? kako si ti napravio .. kako drugima radi:confused:

Znaci da deisntaliram sve sto koristio dongle i onda instaliram korg legacy sa njegovim dongle pa onda ponovo sve ostalo , cubase,nuendo,hypersonic,halion3 sto koristi dongle i onda ce raditi???

milos
16-12-2005, 06:14 PM
Proveri sledecu stvar-u toolbar liniji klikni desnim klikom na dongle i disable-uj ga ,zatim klikni desnim klikom i sada izbaeri licnese setup.Tu checkiras za koje proizvode dongle shljaka.Ako medju njima nema Korga LDE ,uninstaliraj stari Dongle a i Korg Legacy Digital-zatim pokreni instalaciju od Korga i prvo ces instalirati noviju verziju Synchrosoft Dongle-a a zatim i sam Korg .Kada proveris ono sto sam napisao na pocetku videces da noviji dongle podrzava Korg LDE

STUDIOTON
16-12-2005, 06:29 PM
Da , ima Korg Dig.Collection i stiklirano mi je , kao i the grand2 i ostalo ..

Dakle meni KORG digital radi .. ali par dana .. posle toga vise nece , prijavljuje licence error i nece da radi vec moram da deinstaliram pa ponovo instaliram i stalno tako:confused:

sasaristic
16-12-2005, 06:49 PM
Ivane, proveri mail....poslao sam ti.

STUDIOTON
16-12-2005, 07:03 PM
Ivane, proveri mail....poslao sam ti.

Ok,Hvala

lesha
16-12-2005, 07:47 PM
"momci, rekli smo da ovde nema pusenja"