PDA

View Full Version : Delta 66 glupavi problem....

alektom
13-12-2005, 04:29 PM
Ne mogu nikako da nateram onaj nesretni panel da sljaka kako treba. Imam zvuk, VU metri veselo skakucu ali pomeranjem potenciometra ni Master Volume-a ni Wave out 1/2 ne desava se nista cujno, ne reaguje na mute, solo...
Monitore sam prikacio direktno na karticu, mixetu za sada nemam, te volume smanjujem iz programa u kome radim......
[SIZE=2]A TerraTec je bio tako jednostavan :mrgreen:
Naravno skinuo sam najnovije drajvere....
Ima li iko predstavu sta raditi....

X-Dreamer
22-12-2005, 12:22 AM
Kako ti je podeseno u patchbay/router-u?

alektom
22-12-2005, 09:38 AM
Sredjeno X Dreamer, hvala ti u svakom slucaju....
Ceka se jos PT pa da je bacim u promet.....:da:
Inace, za sada u odnosu na Terratec-a, ma sta ko pricao o njegovim slabim konverterima, zvuk je samo za nijansu cistiji, ali samo za nijansu, na stranu sto ima vise ulaza i izlaza...

X-Dreamer
24-12-2005, 02:41 AM
Sta znam?Ja prije delte nisam imao cak ni soundblaster nego sam zajedno sa plocom dobio i AC97.Tako da mi je delta i vise nego dobra.Pogotovu jos u saradnji sa AlesisimaMKII, pa to je cudo jedno!I vise sam nego zadovoljan za moje potrebe.:)

celist
06-02-2010, 09:58 AM
Da ne otvaram novu temu, trebao bih pomoc oko Delte, pa oni koji je imaju nek pomognu :lol::thumbup:

Imam problema s monitoringom. Snimam u Cubaseu, i ukljucio ili ne ukljucio tamo onaj zvucnikic meni se u slusalice cuje ono sta ide iz mikrofona. I ako stavim neke efekte, naravno u slusalice se tokom snimanja je cist signal, dok kad pustim snimku se normalno cuju efekti.

E sad, to mi je sve radilo normalno, dok nisam moro rusit windowse i sve reinstalirat. Prije znam da sam nes prckao po Control Panelu od Delte i uspio namjestiti sve, ali sad ne mogu. (mislim da sam nest dirao na Pitchbay/Router)

Inace spajam na zvucnu (record mix outs, mozda bi trebo na monitor outs?) dva zvucnika, koji onda idu u liniju...

Molim vas za pomoc, ovo me nervira vec jedno dulje vrijeme...:cursing:

hvala