Log in

View Full Version : Manipuliranje ritmovima kod PA80

LORD
10-12-2005, 04:10 AM
Molim vas ako neko ima re?enje za ovaj problem:
Problem su mi ritmovi ?to su u Hard disku PA80, odnosno - Da li mogu samo JEDAN ritam (style) ?to je u HD - da sredjujem, editujem, kao i preimenujem, a ne samo zbog toga da preme?tam celi set sa 48 ritmova iz HD u glavne usere itd.itd.... pa onda opet nazad u HD, pa onda opet nazad stari useri u glavnoj memoriji i....bukvalno - 10 dana posla, a mo?da samo zbog promene imena! Da li se sve mora raditi ovako ili postoji ipak neko jednostavnije re?enje?
Unapred hvala i pozdrav.

Rale
10-12-2005, 05:01 AM
Nazalost,nemoze.
To sto bi ti hteo,moze PA1X.

cevap
10-12-2005, 11:09 AM
Mozes taj jedan style da izvadish na disketu i da ga preradjujesh u programu EMC Style Works, i kasnije ga samo vratish nazad, tj. ucitash ga na njegovo staro mejsto u sintu.

LORD
11-12-2005, 01:43 AM
@RALE, hvala ti i jasno mi je - znači tu opciju ima samo PA1X, a PA80 nema.

@CEVAP, sa otvaranjem foldera iz setova na HD - 123, 456, 789, mogu da izvučem jedan style i da ga prebacim na jedno mesto u glavnoj user memoriji PA80, gde bih ga sredio bez problema.
Ali kada treba da ga vratim nazad na HD - e tu je problem, po?to sada ne mogu da otvorim foldere, nego mogu da učitam samo celi set sa 48 stylova!
I faktički - neizvodljivo je!
Inače kada su u HD-ku, mogu da im sredjujem Performanse, ali evo - jednostavno - ne mogu da im promenim imena i to mi puno smeta prilikom svirke......
Pozdrav CEVAP, hvala ti, i ako zna? neko re?enje plus, pomagaj brate.....