PDA

View Full Version : Digo mi se...

Gulanfer
06-12-2005, 01:39 PM
Evo jedne pesme o kojoj necu nista da kazem. Voleo bih da vi date komentar. Bilo kakav !

http://www.ourmedia.org/node/113042

Kliknuti na : This media file's URL: Link

shrink-fm
06-12-2005, 11:13 PM
hm pa ok zvuci mada nije bas po mom ukusu :)

ps.tvoji raniji radovi su bas :da:

Gulanfer
09-12-2005, 01:41 PM
Hvala shrink !

Ja znam da je nezahvalno kritikovati neciji rad jer smo svi svesni da je neko ulozio vreme rad i sebe ali mislim da se ne treba ustrucavati ! Bar meni je bitno da cujem sta ljudi misle o mom radu , pa makar to misljenje bilo apsolutno negativno. Ja imam vrlo subjektivan stav prema mojim pesmama ( previse slusanja iste pesme i sam odnos prema njoj ) i zato me interesuju misljenja drugih inace ne bih postovao ovde. Slobodno shamarajte !!! :mrgreen:

Dushan_S
10-12-2005, 02:07 AM
Evo ja poslu?ao, i ne znam tačno ?ta da ka?em, jer mi jako nije jasno ?ta si hteo da postigne?. Očigledno je u pitanju zajebancija zbog teksta, ali mi je matrica previ?e ozbiljna i atmosferična, tako mi oduzima na humoru. Ne?to mi se ne sviđa kako je upakovan vokal, ?to se tiče reverba, ?eleo bih da čujem malo delay i da je vokal vi?e napred, ionako matrica nije mnogo gusta.

?to se tiče same matrice, nije lo?e kao trip, ali mi je malo outdated, zvuči kao Tears For Fears sa početka karijere i rani Depeche Mode, sam izbor zvukova mi je mator. Znači eto, kao zaključak, interesantno je kao eksperiment, ali mi je ni tamo ni ovamo, a ponajmanje ovde, jer ne liči na bilo ?ta aktuelno.

Valjda je ovo od neke koristi kao komentar :) Kad i ako vidi? Nikolu, pozdravi ga! Sve najbolje!

Gulanfer
10-12-2005, 08:21 PM
Svaka Cast Dusane !
Slazem se sa svime sto si rekao. "Eksperiment" je ovde kljucna rec , samo sto joj se mora dodati - NEUSPEO ! Tekst je ono sto me je potstaklo da uradim muziku. Tekst sam vec godinama pevusio iz zajebancije i doslo mi da uradim muziku za njega. Kada sam zavrsio muziku i sve to upakovao , nisam znao sta da mislim . Nekako mi je bilo nit smrdi nit mirise. Hteo sam da cujem od vas sta mislite i evo vec dva komentara potvrdjuju da nisam uspeo da napravim interesantnu zajebanciju. Nikad nisam radio muziku na tekst ( uvek je bilo obrnuto ) i cini mi se da necu ponovo pokusavati. Hvala na odlicnom komentaru ( vrlo cenim tvoj nacin razmisljanja ).

Nikoli cu da prenesem pozdrav cim ga vidim. Video ga pre par dana na kratko. Ja bio shlogiran posle 18 casovnog snimanja a on imao proletnje spremanje :D

Dushan_S
11-12-2005, 09:31 PM
Ako ti jo? ovo ?to ću reći mo?e biti od neke koristi:
Moj lični trip ?to se tiče muzike je da kapiram ne?to ?to je "neuspeh" radije kao korak bli?e ka uspehu. Radim sad ne?to svoje, i stvar koja je ljudima sad mo?da i najzanimljivija je nastala tako ?to sam po treći put takoreći iz korena preradio pesmu od koje sam već hteo da dignem ruke.

Znači uzmi mo?da muziku kao odvojenu celinu i radi na njoj pa dodaj novi tekst. Ili uzmi pesmu sa ovim tekstom, pa probaj da je preradi? tako da muzika dobije neke ?ivlje ili komičnije elemente koji bi pratili tekst. Da ti sad ne pametujem dalje, samo hoću da ka?em da se ni?ta ne treba bacati, uvak kasnije od toga mo?e da nastane ne?to interesantno, a ova muzika mo?e da bude polazna tačka za neku pesmu sa drugim tekstom na primer, eto bar tako meni izgleda.

Sve najbolje!

zoolander
13-12-2005, 09:26 AM
Evo jedne pesme o kojoj necu nista da kazem. Voleo bih da vi date komentar. Bilo kakav !

http://www.ourmedia.org/node/113042

Kliknuti na : This media file's URL: Link

Jako interesantno i originalno,sviđa mi se

Bruguerra
14-12-2005, 06:32 PM
Zanimljivo mada mi se ba? ne svidja izbor soundova,a takodjer mislim i da bi bolje legao neki dublj i jači mu?ki vokal ili vi?e njih.U svakom slučaju jako zanimljivo

Gulanfer
19-12-2005, 10:08 PM
Stigao mi TC Helicon pa cemo probati da dobijemo taj dublji glas :mrgreen:

Dushan_S
19-12-2005, 11:45 PM
Opa, široko i bogato,a? :D Probaj sa Whiskey & Marlboro presetom, mislim da se tako nešto zove :p

Gulanfer
20-12-2005, 08:57 AM
Ma preseti mi bas i nisu nesto ( doduse, samo sam ih pretrcao - nema se vremena :( ) a danas mi bas pade na pamet da proteram gitaru kroz njega pa da vidim sta ce da se desi. Mislim da ce akustara moci da zvuci OK. Imam nekog epiphone-a pa cu mozda tako uspeti da ga nateram da zvuci "punacko" . Oli neko proba tako nesto i ako je, imal?neki tip ? Eto odoh u OT na svom topiku . Moracu da promenim dilera ! :p