PDA

View Full Version : canetove replike contest

Arthur
04-12-2005, 04:26 AM
u nekim starijim krugovima sa kojima sam skoro provodio dosta vremena redovna je tema bila natjecanje ko zna vise i zanimljivije replike dragog nam frontmena grupe Partibrejkers, poznatijem po svom zargonu/vokalnoj tehnici. Za mene je sampionska bila sledeca:
- Navodno je ekipa iz komune dal iz dokonosti il ko zna cega krenula da pali Z.Colica da zove caneta da rade duet. E sad, nije ni Colic bio bas odusevljen, i posle dobre 2nedelje nagovaranja i ubedjivanja, covek pristane..kaze 'zovite ga', oni kazu 'neene, moras sam da ga zoves'... sprdnja valjda.. i ajd sad stisne se jaran i okrene Caneta i krene pricu.. "cuj stari, ovde Cola, blablabla, stvar taka i taka..blabla, bil' bi fino...' i sve u tom stilu. Posle 3 minuta Colinog monologa i Canetovog cutanja, zacuo se samo canetov odgovor : " jeli... na cemu si??? :banghead: :banghead: (sa sve nazalnim izgovorom)... :rotfl:
mi popadasmo sa stolicaa, a vi ako znate neku slicnu njegovu umotvorinu, pisite :) inace, stvarno gotivim coveka i kao lika i kao muzicara :mrgreen: :da: :p

fipke
04-12-2005, 10:30 AM
joj ne znam nista vise sem onih "standardnih":

- sta je vlasti, kameno doba?
- bezi grobe
- basista nam je kreten

...ili kako vec to ide...

Oggy
04-12-2005, 11:21 AM
Samo nemojte ogovaranja, jer smo u vrlo prijateljskim odnosima :)

OFF
04-12-2005, 12:02 PM
Zove Cane jedan studio u sarajevskoj da zakaze probu za bend. Vlasnik studija nije tu, javlja se njegova nagluva majka

- .........nista, gospodjo, recite mu da ga je trazio Cane
- Sale?
- Ne, gospodjo, Cane.
- Sane?
- Neeeeee - C, kao Cvrkut ptica na grani, gospodjo

Dushan_S
04-12-2005, 02:17 PM
Meni je ovo ispričao Vlajsa iz NBG-ja, koji je svirao sa njima početkom 90-ih.

Sedi Vlajsa u kafiću kraj prostorije u centru (zaboravio sam gde su tačno imali probe, no nije bitno) u nekom kafiću sa prijateljem i pijuckaju ne?to u recimo, 2 sata popodne. Proba je dogovorena za 5 sati. Nailazi slučajno Cane, i ugledav?i Vlajsu, dobacuje:
"Ej Vlajsa! Jesi rekao Antonu za probu u 5?"

"Javio sam mu" - odgovara Vlajsa

Na to će Cane:"Pa jel skapir'o?" :D

kVu
04-12-2005, 07:06 PM
ja znam samo za ono kako je poceo jedan koncert

- Sta je seeeeljaci, jeste poooorali njiiiiivu... :)

OFF
04-12-2005, 11:04 PM
Studio na Zelenjaku, Brejkersi imaju probe pre nas, stalni termin, cini mi se neka sreda. Ja uvek dodjem malo pre da cujem, kad jednom, oni vec zavrsili a Cane 'riba' basistu i posebno bubnjara.

-Sine, od tvoje svirke pada mi ki*a. Sviras kao da imas sekret po rukama......

Ostatak nisam cuo iz pristojnosti

Arthur
05-12-2005, 12:42 AM
doslovce kapiram :):):D:D

duva Cane u parkicu kod SKCa, prilaze klinci i pitaju za dim, na sta ce Cane "..pali, nek ti mama da pare za drogu.."

ili za pocetak nastupa na gitarijadi "...'de ste vlasi...", na sta su flase poletele na binu..

kakvo crno ogovaranje, covek je legenda... jos mozes i da proveris koliko su ove replike istinite :)

Arthur
05-12-2005, 12:43 AM
i da, znam sve te studije za probe, drzao sam jedan i sam :D na NBGD, Underground...
a bio sam u skoro svima u gradu...

Freaky
11-12-2005, 12:41 PM
Koncert je bio na otvorenom, prostor je u stvari dvoriste zgrade univerziteta. Pre nego sto su poceli, cane dolazi do mikrofona samo da bi rekao "Ljudi... Dok se vi ovde zajebavate, nego u objektu zdere palacinke!" :)

Arthur
12-12-2005, 01:38 AM
:d:)