View Full Version : Vokal harmonizer
Postoji li neki softverski Vok. harm, koji moze da radi u real-timeu?
sasaristic
01-12-2005, 03:52 PM
Imas onaj Akai..ali nije bas nesto sjajan.
statusband
02-12-2005, 02:05 AM
Koji Akai,znas li tacnu oznaku?
Koji Akai,znas li tacnu oznaku?
http://www.akaipro.jp/products/akaipro/vst/index.html
Mogli
02-12-2005, 12:00 PM
Ljudi, znate li kakav harmonajzer bi dobro radio posao za zivu svirku, naravno osim TC Helicon-a??? Njega nameravam da uzmem, ali ga ne bi nosio nikako na tezgu!!! Radi li neko sa harmonajzerom???
drzox
02-12-2005, 01:21 PM
Steinberg Voice Machine ili Voice processor oba postoje jedan kao harmonizer a drugi kao pitch shift.
Ljudi, znate li kakav harmonajzer bi dobro radio posao za zivu svirku, naravno osim TC Helicon-a??? Njega nameravam da uzmem, ali ga ne bi nosio nikako na tezgu!!! Radi li neko sa harmonajzerom???
Radio sam skoro sa jednim klavijaturistom iz Prigrevice.Odlicno mu je radio vokoder-marka DigiTech (neznam koji model ali znam da je oko 300 eu).
Ja radim sa vokoderom iz Korg PA1X i to sam skoro poceo,pa jos nisam zadovoljan kao sam ga podesio (jos istrazujem njegove mogucnosti) za zive nastupe.
statusband
05-12-2005, 03:31 AM
Ja ima TC-Helicon i nosim ga na svirke,ne vidim u cemu je fora? :)
Prodavao je neko na forumu DigiTech,mislim da mu je oznaka VH5 za 150 eura,ima presete,skale editor i sve sto ti treba,za svirke je extra! :D
statusband
05-12-2005, 03:33 AM
Radio sam skoro sa jednim klavijaturistom iz Prigrevice.Odlicno mu je radio vokoder-marka DigiTech (neznam koji model ali znam da je oko 300 eu).
Ja radim sa vokoderom iz Korg PA1X i to sam skoro poceo,pa jos nisam zadovoljan kao sam ga podesio (jos istrazujem njegove mogucnosti) za zive nastupe.
Ja sam skoro podesavao ortaku TC na PA1x,radi perfektno,ali treba vremenda da se upoznas sa spravom i da joj udjes u dusu,hehe :D
Najveci problem je u stimovanju vocala-eto resio sam ti 80% muka :D,ako znas o cemu pricam :D
Mogli
05-12-2005, 04:39 AM
Ja ima TC-Helicon i nosim ga na svirke,ne vidim u cemu je fora? :)
Pa mislim da je jeres nositi takvu spravu pred moguce polivanje pivom....ali ko ima hrabrosti nek izvoli...........:(
statusband
05-12-2005, 04:41 AM
Pa mislim da je jeres nositi takvu spravu pred moguce polivanje pivom....ali ko ima hrabrosti nek izvoli...........:(
U principu,to mi je najjeftinija stavka na bini,jeftinija i od mikrofona cak,tako da ako neko nesto zalije pivom,najmanje ce mi biti zao TC-a...:D (sto ne znaci da mi ga nece biti zao):)
Gulanfer
05-12-2005, 12:27 PM
o kojem TC Heliconu pricate ? Ima Quintet, Woiceworks , Live....
Narucio Quintet pa zato pitam.
Mogli
05-12-2005, 06:26 PM
o kojem TC Heliconu pricate ? Ima Quintet, Woiceworks , Live....
Narucio Quintet pa zato pitam.
Da, i mene taj podatak interesuje, mada je malo off topic jer je rec o hardweru!;)
statusband
06-12-2005, 12:34 AM
Ja imam Quintet
Ja sam skoro podesavao ortaku TC na PA1x,radi perfektno,ali treba vremenda da se upoznas sa spravom i da joj udjes u dusu,hehe :D
Najveci problem je u stimovanju vocala-eto resio sam ti 80% muka :D,ako znas o cemu pricam :D
Imam ja spravu od prosle godine otkad je izasla poznajem je do j... ,jer sam prethodno radio sa PA80 3 godine,ali nisam se
do skoro "igrao" sa vokoderom.
Podesio sam ga ali mi jos "to nije to".
Ako ti nije mrsko,posalji mi VPPRESET.VOC i SETUP.GBL od tog ortaka sto si podesavao na jasna9@bug.co.yu a ja cu ti poslati od mene.
A ono -"...Najveci problem je u stimovanju vokala..." znam-ali nije problem vec mnogo vremena koje nemam da odvojim za to.
Pozdrav i hvala.
Rale
statusband
07-12-2005, 04:08 AM
Cim odem do lika,poslacu ti to
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.