View Full Version : anketa - kako ste nasli forum rumski?!
SandRob
28-11-2005, 02:24 PM
kako i kad ste nasli rumski?!
meni je boskovic posla emajl sa linkom. :da:
25-06-2003
idekius
28-11-2005, 02:45 PM
Mene je na forum pozvao Diviner...
Tada je forum brojio tek nekoliko clanova...
Ta najstarija ekipa sa foruma je inace bila omrzeni jednog drugog muzickog foruma gde je vladala totalna autokratija jednog ne bas preterano strucnog coveka...
To je bilo 27.05.2003.
P.S. Presladak si na toj slicici na avtaru... :mrgreen:
Ja sam prvo cuo preko www.audio.co.yu, a posle me je i diviner rekao...
STUDIOTON
28-11-2005, 04:09 PM
ja ne mogu da se setim :ups:
Mart 2004
Eeeehhhh...
:rolleyes:
:D
Starter*
28-11-2005, 04:18 PM
Ja sam nasao prvo Ivanov StudioTon pa posle Rumski...:)
lesha
28-11-2005, 04:21 PM
verovali ili ne - preko google-a i to dok sam trazio neke "tamo" programe :D
i to mnogo pre nego sto sam se registrovao, jer tada nije bilo toliko clanova.. :(
sta ces, "pogresi covek"..
Najbolja reklama-od usta do usta, rekao mi Goran
Bitch
28-11-2005, 05:41 PM
.... ni ja se ne secam, majke mi :mrgreen:
mozda preko Ivanovog StudioTona, isto... nekako se secam tog sajta i ovog foruma iz istog perioda, pre sto godina.....
ProkDu
28-11-2005, 08:39 PM
"naleteo" na forum 2003-ce trazeci tad "ko ce se setiti sta" i ne zadrzavajuci se, a pre nego sto sam se registrovao prosle godine ponovo sam se vratio zahvaljujuci Idekius-ovom potpisu sa drugog foruma (chill ako se ne varam) ili link sa njegoveg potpisa na sajt, pa onda link za Rumski :confused: :cool:
ridge
28-11-2005, 08:43 PM
Ja isto preko www.audio.co.yu (http://www.audio.co.yu/) s tim sto sam poceo redovnije da posecujem kad sam proteran s odredjenog foruma :) na kome je do sad ostao maximalno jedan clan
shigumicu
28-11-2005, 09:12 PM
Bio sam na nekom forumu, ne secam se na kom i citao nesto o emu-ovim karticama. Onda sam procitao kako neki lik preporucuje da poseti forum "Rumski" svako ko hoce da se vishe informishe o svemu u vezi muzicke opreme, produkcije itd. i da su tamo ljudi profesionalci i da cemo dobiti odgovor na svako pitanje.
Bio je u pravu 100%. I od tada sam ovde gotovo svakodnevno.:) ;)
Pedja
28-11-2005, 10:59 PM
ja ne mogu da se setim :ups:
Mart 2004
ni ja:ups:
jednostavno sam se stvorio na forumu:mrgreen:
Jul 2003
Arthur
28-11-2005, 11:39 PM
... i bi svetlost.. :)
ja sam naleteo na nekog odavde na benchmarkovom forumu gde sam vise puta pokusao da pitam nesto pametno, bez pametnih odgovora..inace, do tada sam dugo i redovno visio na benchmarku, a sad apsolutno ne zalazim tamo vise...
feb 2004.
upadnem u ozbiljnu krizu kad ne mogu vise od par dana da obidjem forum...
i da, podelio sam dosta pohvala i linkova ka rumskom, cisto da se zna :D
statusband
29-11-2005, 12:22 AM
Posto mi je Ivan ortak,ja sam prvo video na njegovom Web-u studioton.co.yu link ka Rumskom,malo razgledao forum i zaboravio da on postoji,dok mi nije Ivan rekao da neki problem oko klavijature,cini mi se,pokusam da resim na rumskom i tada sam se registarovao posle skoro godinu i vise dana i od tada sam skoro redovno tu :D
Google i jaka volja cuda cine..;)
Ljeto 2004 i jos nijedne svadje..wouu!
Shady
29-11-2005, 05:02 AM
Na inicijativu OUN, vlada mi je uputila zvaničan dopis
sa molbom da se registrujem na www.rumski.com (http://www.rumski.com) :rotfl:
Jelena
29-11-2005, 07:50 AM
Ni ja ne mogu da se setim, ali je ovo definitivno forum sa najboljom atmosferom i to me je zadrzalo ovde :D
alfom
29-11-2005, 09:35 AM
Mene je uputio Tiki The Boyler kada mu je bilo mrsko da mi objasnjava neke stvari oko zvucne kartice. :mrgreen:
dr.Ru
29-11-2005, 05:27 PM
ja sam trazio po netu "SFRJ" forume tog tipa i nisam nista nasao...... onda sam rekao, ako vec nema... napravicu ja.... :)
Mislio sam, bice nekoliko clanova i to je to.... onda su prvi clanovi ozbiljno shvatili celu pricu i sirili "od usta do usta".....
zapravo, njihova zasluga je ogromna sto forum postoji....
Danas je to vec velika masina i nema povratka... Cekamo nove zakone i planiramo poboljsanja.
fipke
29-11-2005, 05:35 PM
google...trazio sam nesto, ali ne i forum...
diviner
29-11-2005, 09:22 PM
ja sam trazio po netu "SFRJ" forume tog tipa i nisam nista nasao...... onda sam rekao, ako vec nema... napravicu ja.... :)
Mislio sam, bice nekoliko clanova i to je to.... onda su prvi clanovi ozbiljno shvatili celu pricu i sirili "od usta do usta".....
Danas je to vec velika masina i nema povratka... Cekamo nove zakone i planiramo poboljsanja.
Cim ga je tata Rumski napravio, stigoh i ja (bejah prvi clan, ako izuzmemo admina dr.Ru-a). Mislim, postojao je tu audio.co.yu , ali on nije razumio ono sto smo ja i Branislav (dr.Ru) imali u planu za ostvariti. Pocelo je svakodnevno druzenje i sa tada ogromno posjecenim (audio.co.yu je bio ogromno posjecen sajt kada se uzme u obzir da su slicni , a ozbiljni sajtovi/forumi imali svega 4-5 clanova) smo Branislav, Ja i Boskovic organizovali sve cesca i cesca "okupljanja" povodom razmjene ideja, softvera, znanja na rumski forumu. Tada su tu stigli Eon, Idekius, Arados, kvu, Mogli, Pure, Jadran, Anita, Sandro, Ivan, Shot itd itd (izvinjavam se ako sam nekoga zaboravio)...Dobro druzenje, atmosfera koju smo tada zaceli se vjerujem i dan danas osjeca u "vazduhu" koji svi vi "disete" sada.
Pozdrav svima.
statusband
29-11-2005, 10:28 PM
Od uvek me je interesovalo ko finansira "ovo planinarenje",mislim dali ti Branislave dajes pare iz svog dzepa za prostor na net-u itd... :)
Dushan_S
29-11-2005, 11:34 PM
Sreo imenjaka ProkDu-a na Chillout forumu koji me poslao ovamo, nakon sto smo skapirali da se znamo sa neke prastare gitarijade. E sad otkud ja na chillout forumu, to je vec teze skapirati :D
jebem'i'ga.. secam se da sam gotovo od pocetka foruma tu.. mislim da sam preko boskovica provalio, mozda cak i preko Ru-a.. nisam siguran
Boskovic
30-11-2005, 02:10 AM
Ja sam te zvao tachno se sjecam, jer sam registrovao tvoje postove na nostalgiji posle izlaska Vladovog prvog albuma
Bilo je josh takvih ljudi (Sandro, dvuckovic) koje sam locirao i mnogo prije otvaranja foruma.
Sve pochelo sa mojim interesovanjem za audio produkciju i srecom da sam naletio na Divinera i Bassystema na benchmark forumu. Poshto je pochelo da se ozbiljno diskutuje Milan iz NSa je napravio www.audio.co.yu (http://www.audio.co.yu) ali je dr.Ru uchinio pun pogodak i pokrenuo Rumski.
Ostalo je istorija :)
Preko nechijeg potpisa, a sa foruma od www.bencmark.co.yu sajta
Pedja
30-11-2005, 07:49 AM
Tada su tu stigli Eon, Idekius, Arados, kvu, Mogli, Pure, Jadran, Anita, Sandro, Ivan, Shot itd itd (izvinjavam se ako sam nekoga zaboravio)...
a ja, a ja ? :D:mrgreen:
salim se naravno ;)
Gulanfer
30-11-2005, 07:57 AM
Rekao mi Sille : Probaj da odes na ovaj forum ima interesantnih tema i ljudi , mislim da ce ti se svideti. Pratio sam forum par nedelja i onda odlucio da se prikljucim jer mi se svidela atmosfera. Inace ne posecujem ni jedan drugi forum ( malo vremena sto imam provodim ovde ) .
idekius
30-11-2005, 10:32 AM
Preko nechijeg potpisa, a sa foruma od www.bencmark.co.yu (http://www.bencmark.co.yu) sajta
Pa ti si skwo???:o
diviner
30-11-2005, 10:42 AM
a ja, a ja ? :D:mrgreen:
salim se naravno ;)
E dje bas tebe zaboravi :o. Ma bio sam ubjedjen da sam sviju nabrojao...ma javice se jos ko, siguran sam ;) . Eto, zaboravio sam i bassystem-a, koji se mozda nije toliko puno vrzmao po forumu, ali dosta pametnog ovako sa strane se moglo cuti (chating, ICQ itd itd).
dr.Ru
30-11-2005, 11:02 AM
Od uvek me je interesovalo ko finansira "ovo planinarenje",mislim dali ti Branislave dajes pare iz svog dzepa za prostor na net-u itd... :)
Da, ja dajem pare iz svog dzepa za host i .com. vBulletin licenca je kupljena prilozima clanova. Sada je tu i Studio Berar. Ali dosta clanova je imalo mnogo vece troskove od moje kupovine domena i hostovanja. Trenutno je komplikovano, jer se ceka Zakon o Elektronskom poslovanju, gde cemo moci kao u EU ili USA da poslujemo.
davormen
30-11-2005, 01:48 PM
Ja se vec ni ne secam tacno... mslim da mi neko rece ili tako nesto... elem, vrzmao sam se ja po forumu jos od leta 2003, no konacno se registrovao u januaru 2004, nekoliko dana posle rodjendana...:D
yechmeny
30-11-2005, 02:59 PM
Gledao ja vas dugo, i razmishljao, da li pristupiti sekti, ili ne. :) A kako sam vas nashao? Pa preko drugara bandita, starijih chlanova.
diviner je zaboravio da sam se ja (tad alias "don corleone") prepirao prvo sa njim na audio.co.yu forumu pa sam posle njega dosao ovde :)
X-Dreamer
02-12-2005, 01:29 AM
03-08-2003
Pozvao me chika Diviner sa transmute foruma.
acaradio
02-12-2005, 05:10 PM
Negde pocetkom prosle godine, na forumu Elitesecurity neko je pomenuo Rumski....i ja dosao :D
ANITA
04-12-2005, 08:14 PM
Mene je pozvao nas dragi Deky..... :) Prva osoba sa kojom sam se jaako sprijateljila odmah zatim i koja mi je jako pomogla oko sveg je Jadran! I svi tadasnji clanovi (sjecam se Sandra, Eona, Divinera i Puratora) su mi jos uvijek medju najdrazima s foruma.
Ono sto mi je ovaj forum pruzio je mnogo ugodnih iznenadenja, razloga za zahvalnost, znanje, podrsku, prijateljstva i ustvari je ovo jedini forum koji posjetim gotovo svaki dan.
Sada je forum u jednoj drugoj dimenziji, puno je članova, pa vi?e i problema (za nas admine/moderatore), mo?da je djelomično (ili vi?e?) nestalo one čari kao kad nas je bilo malo, ali tako to biva gotovo u svakom businessu (iako ovaj forum nije poslovno orijentiran).... u napredku se neke stvari i ?ire, donose dobro i lo?e... normalan slijed ?to donosi i potrebu za pone?to odmaka.
Uh, zapričah se. :)
Arthur
05-12-2005, 01:02 AM
da, ali zato medju novim clanovima ima ljudi sa ogromnim znanjem koje prilicno nesebicno dele, i zasluzuju svaku pohvalu i bez velikog broja postova -- Boggy, Trpkov, FrankoPanko i jos dosta njih, nezahvalno je ovo nabrajanje..
ANITA
05-12-2005, 11:33 AM
da, ali zato medju novim clanovima ima ljudi sa ogromnim znanjem koje prilicno nesebicno dele, i zasluzuju svaku pohvalu i bez velikog broja postova -- Boggy, Trpkov, FrankoPanko i jos dosta njih, nezahvalno je ovo nabrajanje..
Naravno, to je gore spomenuti dobar dio svega! :) Osim toga, tko je spomenuo ne?to protiv NOVIH članova? Meni se samo ne sviđa previsoka brojka članova od kojih su mnogi lijeni pretra?iti i istra?iti forum prije nego pitaju pitanje koje je postavljeno 200 puta već, pa oni arogantni ?to dolaze patronizirati ostale, pa djevojcice sa VG foruma, pa 50-tak članova sa 4 posta od kojih su sva četiri u off-topicu itd itd..... Da i dalje dolaze ljudi putem preporuka, toga sveg ne bi bilo. Ja evo ?alim za tim vremenom kad je kvalitetni član preporučio drugog kvalitetnog člana i nije se tako lako moglo doći ovdje. U tome je i bila posebnost ovog foruma. Ovaj forum je jos uvijek kvalitetan radi nekolicine clanova, a ne svih (pa niti četvrtinu) cijelih 500, 600 koliko ih već do sad ima.
Da ne duljimo, upravo zato ka?em, to je sve donijelo i dobro i lo?e.
Arthur
05-12-2005, 10:40 PM
stoo... meni se te devojcice sa VG-a svidjaju :) :) Ima tu jos nesto, ja nemam nista protiv postavljanja istih pitanja sa vremena na vreme, jer uvek dolaze novi ljudi sa novim pristupima, a i u software/hardware ludilu sve se cesto menja i modernizuje..
boggy
07-12-2005, 11:42 PM
kako i kad ste nasli rumski?!
meni je boskovic posla emajl sa linkom. :da:
25-06-2003
2005. leto...
nisam ja, stvarno :angel:, dvuckovic je kriv za sve vase sadasnje i buduce muke sa mnom :mrgreen:
pozdrav
Bogi
ANITA
07-12-2005, 11:59 PM
stoo... ja nemam nista protiv postavljanja istih pitanja sa vremena na vreme, jer uvek dolaze novi ljudi sa novim pristupima, a i u software/hardware ludilu sve se cesto menja i modernizuje..
Ma bas se toliko cesto ne mijenja. Ne znam. Ok je pozitivno gledat na sve... ali ja biram realni pristup. Svatko bi prije postavljenog pitanja prvo trebao maximalno istraziti forum. I gotovo.
*Aleksa*
18-05-2006, 01:55 AM
Google je kriv,pocetnik sam u sviranju gitare pa sam u vezi sa tim nesto pretrazivala..Provalila sam da su na forumu uglavnom ljudi koji se profesionalno bave muzikom..ja sam amater pa cak i u sviruckanju,ali ovde ima puno toga korisnog,a i pozitivna je energija..Nisam ni po cijoj preporuci ovde,niti sam sa foruma VG,nadam se da necu biti banovana u samom startu..:)
Anita,veoma je tesko bas,bas ograniciti ljudima pristup na javnom forumu,a bez obzira na "spoljne"uticaje jedan ovako kvalitetan forum moze samo da se razvija...
Nema veze ko je amater, a ko je "pro", ako imas dobru volju, ovde si dobrodosla.
Ovde mozes naci puno stvari koje ce te zanimati ako volis muziku )pa cak i ono sto nema veze sa muzikom), a ono sto nema, ti pitaj, pa cemo da pomazemo.
Daleko od toga da iko ovde ima ista protiv zenskog sveta, cak naprotiv.
Jedino sto stvarno jeste opterecujuce su osobe koje su tu zbog nekog drugog, a ne zbog sebe, pa tako besciljno lutaju samo da bi bile tu. Sto se VG tice, nisu tu samo bile devojke koje su spamovale, vec ja potpisujem da je bilo barem 5 puta vise muskaraca koji su pisali samo "da bi pisali" jer im to imponuje, a ne zato da bi saznali nesto zaista korisno od jednog od ozbiljnijih ljudi "iz posla", tako da nemas brige ;)
Jos jednom, dobrodosla!
idekius
18-05-2006, 04:08 AM
Vidi, vidi... nova cicimici :rolleyes:
Kao pravi dzentlmen, pozivam te na pice u Buffet Dell Rumski :da:
diviner
18-05-2006, 04:33 AM
diviner je zaboravio da sam se ja (tad alias "don corleone") prepirao prvo sa njim na audio.co.yu forumu pa sam posle njega dosao ovde :)
True, True (BudWeiser) :)
diviner
18-05-2006, 04:41 AM
Nisam ni po cijoj preporuci ovde,niti sam sa foruma VG,nadam se da necu biti banovana u samom startu..:)
Ma priznaj da volis Vladu, da te banujemo, pa da nastavimo razgovor :mrgreen: . Salim se naravno...Dobrodosla ;) .
Anita,veoma je tesko bas,bas ograniciti ljudima pristup na javnom forumu,a bez obzira na "spoljne"uticaje jedan ovako kvalitetan forum moze samo da se razvija...
To je tacno. Ali Anita ipak jeste u pravu, ranije ipak jeste bila veca draz biti na forumu. Nekako je to bila nasa mala oaza na kojoj smo zedni novih saznanja, ali i upoznavanja nama slicnih, odlazili sa blagim odusevljenjem, svjesni da smo samo mi ti koji znamo za istu. Vjerovatno sada razumijes ;)
Ali tacno je, i cinjenica je da je nemoguce vratiti vrijeme unazad, te zato trebamo ,uprkos neminovnim promjenama, da radimo na tome da ovaj forum zadrzi svoj duh, i pozitivnu energiju makar priblizno onoj od ranije.
zvincic
18-05-2006, 10:18 AM
najbitnije je da je ekipa ok :)
sve drugo je iza toga ;)
*Aleksa*
18-05-2006, 11:01 PM
Hvala na toploj dobrodoslici Oggy,Idekius,diviner,zvincic,...bas ste fini momci!Jedino me perun jos uvek plasi,jer ako je avatar verodostojan...:o !I da,shvatila sam poentu cele vase price,zezanja i atmosfere od pre,ljudi istih interesovanja,energije-kutak samo za vas..ali necete valjda da tugujete,u to ime jedna tura na moj racun u Buffet kafani!;)
Arthur
19-05-2006, 01:14 PM
perunov avatar nije verodostojan, jeziviji je u prirodnoj velicini .. :twisted:
Jana-018
19-05-2006, 02:46 PM
Rekla mi pticica:D
Sala mala...jedan slatkis mi slucajno sapnuo:rolleyes:
Aleksandrija
22-05-2006, 01:08 PM
Raspravljala sam sa drugaricom oko muskaraca sa dugom kosom,pa kada je ona rekla da joj je to odvratno,pokusala sam da je uverim u suprotno,te ukucah tu temu,da je uverim da ima devojaka koje razmislaju drugacije i otvori se ovaj forum.U pocetku nisam znala da su ovde muskarci zastupljeni 98%,ali kasnije sam saznala....:D Sve u svemu-dobar je forum;)
ANITA
23-06-2006, 09:46 PM
Raspravljala sam sa drugaricom oko muskaraca sa dugom kosom,pa kada je ona rekla da joj je to odvratno,pokusala sam da je uverim u suprotno,te ukucah tu temu,da je uverim da ima devojaka koje razmislaju drugacije i otvori se ovaj forum.U pocetku nisam znala da su ovde muskarci zastupljeni 98%,ali kasnije sam saznala....:D Sve u svemu-dobar je forum;)
Ne mogu vjerovati da si tako dosla do ovog foruma!! Putem moje blesave teme!? Haha.. super! :)
Vidis, kako medju zenama postoji hemija koja ih medjusobno privlaci... :rotfl:
Jos, ako je taj fudbaler... :da:
arajlo
23-06-2006, 10:03 PM
trazio sam varez preko gugla :wc::scared:
Dushan_S
23-06-2006, 11:03 PM
trazio sam varez preko gugla :wc::scared:Hahahaha :rotfl: E ovo je dobra fora... :D
andreja
28-08-2006, 12:34 AM
Ni ja ne mogu da se setim, ali je ovo definitivno forum sa najboljom atmosferom i to me je zadrzalo ovde :D
sto su ukusi razliciti.. :)
meni se bas nesto i ne svidja atmosfera ovde, pa zato i retko svracam...
Sreo imenjaka ProkDu-a na Chillout forumu koji me poslao ovamo, nakon sto smo skapirali da se znamo sa neke prastare gitarijade. E sad otkud ja na chillout forumu, to je vec teze skapirati :D
da li si bas 101% siguran u tu verziju? ;)
poz!
---
inace, mislim da sam rumski nasao tako sto sam radio pretragu na guglu po kljucnim recima "emu 0404" (zezao me drajver :)) pa mi je izbacio rumski kao stranicu na srpskom, ili tako nesto...
Dushan_S
28-08-2006, 07:39 PM
?to? jel si mi ti rekao pa sam se ja ne?to zbunio? Znam da sam se ovde upisao neposredno posle Chillout-a, i da sam tamo sreo Du?ana, pa ko zna mo?da sam pogre?no povezao. :confused: :)
andreja
28-08-2006, 10:03 PM
Što? jel si mi ti rekao
si, maestro. :)
oliver
29-10-2006, 12:31 PM
Daemian (http://www.rumski.com/forum/member.php?u=3242) je kriv za sve :)
Reaper_NS
29-10-2006, 01:14 PM
Daemian (http://www.rumski.com/forum/member.php?u=3242) je kriv za sve :)
Daemian nam je prosuo gossip o forumu i sad....
... sad moze lepo da se kaze da sam zavrsio sa zivotom :D
Zabagovao sam se u forum i citam vec .. hmmz ne znam tacno koliko...
Bravo za forum i trudicu se da postanem(ostanem) stalni clan :)
Pozdrav!
alavuk
29-10-2006, 10:22 PM
pre godinu dana je zatrebalo nam je neko iskustvo na forumu digital cave-u pomoc oko sinhronizovanja delte i live karte i neko nas je uputio recima imas "naucnike" na ovom sajtu recice ti sve, ortak se registrovao ja nesto posle i nisam dobio autorizaciju tj aktivaciju naloga , pa sam opet pokusao i dobio je sa ovim nickname-om i eto me :] u pocetku i nisam toliko pisao , ali od kako sam pre mesec dana dobio kablovski postovi se posteno nagojili , obicno ne blebecem na net-u sem ovde :da:
diviner
30-10-2006, 09:57 AM
Novajlijama zelim dobrodoslicu, a tebi alavukonja, ako hoces mjenjati nick name (posto kazes da si tek sa njim uspio da se uclanis), mozemo to srediti (mozda cak mozes i sam da ga promjenis u profilu :) )
alavuk
30-10-2006, 12:08 PM
rekni jel ok da ti posaljem na mail/pm neku recenziju koju sam pisao , pa da to neko overi i pecatira ako je ok ?
PedjaBG
30-10-2006, 11:37 PM
Preko Googla dok sam trazio nesto sasvim deseto. Registrovao se davno pame dugo nije bilo i sad kad je krenulo stosta da mi se desava u zivotu po pitanju muzike dodjoh opet
:p :hyper:
LACKY
30-10-2006, 11:57 PM
Ja sam slucajno i odma sam bio banovan! Valda me to privuklo?
Sasvim slucajno-google je odradio na temu besplatan oglas...Moram da priznam da me Vasi razgovori sve vise odusevljavaju-CAREVI STE!
Zao mi je sto ne mogu malo vise vremena da posvetim citanju postova, ali valjda cu se popraviti...:banghead: Poslacu definitivno link ka sajtu na jos par adresa...:D .Pozdrav svima!
Trazio sam neku klavijaturu preko www.pogodak.co.yu (http://www.pogodak.co.yu) i od 4 nadjena sajta 3 su bila sa Rumskog... malo pratio sta se radi i skontao da ovde ima puno pravih profesionalaca koji (a to je ono sto je bitno) stvarno hoce da pomognu i da podele svoje znanje sa drugima, sto je za svaku pohvalu.
Onda sam pomislio da ima jos ovakvih foruma i pretrazio net, otisao na dosta drugih foruma i shvatio da nijedan nije ni prineti Rumskom.
Rumski Rulez:mase:
diviner
06-12-2006, 10:21 PM
Ja sam slucajno i odma sam bio banovan! Valda me to privuklo?
Ma svi smo mi pomalo djavolchici :mrgreen: .
Ostalima fala na pohvalama...trudimo se biti jos bolji...
Danche
12-12-2006, 09:43 AM
Ja sam u casopisu "Svet Kompjutera" procitao za ovaj sajt... To je bilo pre jedno god. dana...
Manley
12-12-2006, 02:35 PM
ja se ne secam, ali mislim da mi je dvuckovic rekao za vreme vladinog konceta za forum????? jel tako bese deki?
alfom
19-01-2007, 07:41 PM
Meni rek'o TIKI kada sam kupio karticu pa nesto nije radilo.
Mika Technika
18-02-2007, 12:18 PM
rekao mi direct control aka direct aka dajrekt aka zoran, dosta je informacija :)
supersonic
19-02-2007, 09:53 AM
meni reko drug na irc... :D
Tomislav
19-02-2007, 02:12 PM
Joooj ja sam ovdje bio u početcima... Jel i tad bio vBulletin instaliran?? Uglavnom... Naletio sam na google.com nekako na adresu i shvatio da je ovo vjerojatno mjesto na kojemu ću naći SVE informacije. Tada je ekipa zbilja bila kvalitetna, ja se nisam registrirao ali sam konstantno pratio forum i čitao sve. Ne postavljam često pitanja, ali slažem se da je masa članova došla često samo pametovati, reklamirati se ili ispitivati prije prethodnog pretraživanja foruma. Većina relevantnih tema vezanih za audio produkciju je temeljito obrađena i search je za novake najbitnija stvar. Danas Rumski smatram za mene jednom od najbitinijih stranica, tj. foruma. U početku mi je bilo fascinantno zbilja slušatio profesionalce o onome što me zanima. Sada vidim da na mjestu gdje ljudi znaju nailazim na najmanje sprdnje, egoizma i ostaloga, nego na mjestima gdje sam nailazio na quazi-profesionalce.
Pozdrav svima!
I ja sam prvi put svratio ovde na preporuku mog basiste, starog forumaša, Tikija :) Ispočetka nisam bio registrovan ali sam redovno pratio postove i dešavanja. U međuvremenu sam počeo prčkati po Cubase-u pa sam odlučio da postanem aktivni član :)
diviner
19-02-2007, 05:26 PM
E zelimo ovim novajlijama dobrodoslicu :)
silicon science
05-03-2007, 12:25 PM
Meni je Goran "liman 021" rekao za Rumski.
Zanimalo me je neshto oko SAE,pa mi je jedan dechko dao link...
Prelistala...shvatila da je forum dobar i da se vredi registrovati...i eto me....,
a da ne govorim o tome da ima dosta dobrih saveta za pochetnike.
nunuk_t2L
14-05-2007, 01:38 PM
preko forum.hr-a...neki post je bio linkan pa sam tako doletio =)
bit ce ne tako davno =P
Heavy Jerk
03-07-2007, 06:37 PM
Preko yumetal.net foruma, podforum Mesto za muzicare. Dushan S je spomenuo ovaj forum na jednoj od tema, mene nije mrzelo da vidim sta je i kako je, i eto...
preko najboljeg prijatelja (aka Sandzama).
~R
roginator
23-09-2007, 08:32 PM
Davno su mi Clusterchord i Niksa rekli za ovaj forum!
spidermusic
24-09-2007, 08:24 PM
Ne secam se vise. Cini mi se da sam tragao za nekom opremom na internetu i tako slucajno izguglao RUMSKI. Prvo sam pregledao postove, a tek kasnije se prijavio i poceo postavljati pitanja i traziti savete. Potom sam preko rumskog upoznao i neke ljude iz branse, sto, cini mi se, nije losa funkcija ovog foruma! :)
UndeRTakeR
23-10-2007, 08:05 AM
Za forum sam cuo od Diviner-a...kada me je i pozvao da radim sa njim na ruDAW mashinama...pozz svima :cool:
dejankuki
23-10-2007, 10:19 AM
He to je cudan splet okolnosti. Za sve je kriv ADSL.
Prvo sam se "upoznao" sa Kejkzom ucestvujuci na jednom stranom forumu, otprilike u to vreme bila je i prezentacija RuDAW u magazinu za koji pisem, kasnije sam uveo ADSL i eto rekoh da vidim sta se desava na forumskom....
I tu sam!
SILENttONE
09-11-2007, 07:26 PM
pa ..pre neko vece...odem do jednog home studia da odradim neke vokale i tu se zapricam malo i covek me uputio na rumski ...posto kaze...d ono sto mene zanima moze da se nadje ovde :)
korenjak
11-11-2007, 05:05 PM
He ....googlao sam nesto o zvucnoj kad sam se nameracio daa kupim.....i izbaci mi par threadova ali tad nisam najbolje skontao kakva je ovo institucija....kasnije sam izgooglao arhivu i vido sta sve ima ...i oduseviooooooo seeeeeee.....
blago meni:dance:
perosc
01-12-2007, 05:25 PM
Cesto sam davio jednog poznanika vezano za studio i on(valjda sam mu dosadio)rekao mi za ovaj forum i da tu mogu saznati sta mi je volja.I bas je tako.Ali me cudi zasto mi odmah nije rekao.I tako sam dugo samo citao a kad sam dobio brzi pristup registrovao sam se.Pozdrav svima
zanamusic
20-12-2007, 07:55 AM
Trazila info pri kupovini mikrofona i... super iznenadjenje!!
xxx pInK_BuBbLe xxx
20-12-2007, 05:08 PM
:D Trazila sam po googlu neke informacije o Elementalu..I onda mi izbacio temu sa owog foruma o toj grupi..Skamenila sam se kad sam widjela da je Shot registriran..Morala sam odmah i ja...Pa zanima me da l' je josh aktiwan, il' sam profulala...
xxx pInK_BuBbLe xxx
21-12-2007, 01:56 PM
:shock: Isssssssss....Stwarnoooo ne wjerrujeemmm! Aaaaaaaaaaa.......takoo sam hepiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne mogu docii sebiii...AAaaaaaaa shot na forumu, istom kao i ja....Ajjmeee....Ne ide mi u glawu... Ja wam rjechima ne mogu opisati koliko ga obozawam, njega Remi..Elemental opcenitoo!!!!!!!
Huhh....Samo da se ne probudimm...
Elementall je zzzakoonnn,obozawam tu grupu!!! Ajjj...
Necuu ici wishe off...
Hwala wamm....
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Tomislav
21-12-2007, 06:23 PM
Wtf? Imaš ih sve na službenom forumu ako se ne varam, čemu tolika sreća? :)
Da ne skrećem s teme... Ja se ne sjećam kako sam našao forum, vjerujem da je google. Nisam se jako dugo registrirao nego sam samo čitao...
xxx pInK_BuBbLe xxx
21-12-2007, 08:23 PM
Wtf? Ima? ih sve na slu?benom forumu ako se ne varam, čemu tolika sreća? :)
Da ne skrećem s teme... Ja se ne sjećam kako sam na?ao forum, vjerujem da je google. Nisam se jako dugo registrirao nego sam samo čitao...
Taj sluzbeni forum mi je bolna tema..Nebi o tome...:(:(:(
Sorry zbog offa!
Btw...Ja nemam predstawu o chemu je owaj forum, naslowi tema, naslowi podforuma...Swe neke rjechi koje prwi put chujem! Ne swiram nishta, ne pjewam, antitalenat zesci...Heh..Imam 14:P...
SHOT WOLIM TE!
lesha
22-12-2007, 04:12 PM
o boze..
Arthur
22-12-2007, 07:00 PM
kriminal!
DaBear
22-12-2007, 07:17 PM
Taj sluzbeni forum mi je bolna tema..Nebi o tome...:(:(:(
Sorry zbog offa!
Btw...Ja nemam predstawu o chemu je owaj forum, naslowi tema, naslowi podforuma...Swe neke rjechi koje prwi put chujem! Ne swiram nishta, ne pjewam, antitalenat zesci...Heh..Imam 14:P...
SHOT WOLIM TE!
Onda si na pogresnom forumu ! Ne?
master29
25-12-2007, 09:00 PM
trazio sam neki korg preko google-a,pa su mi izasli oglasi na rumskom.cim sam video o cemu se radi odmah sam se registrovao.rumski je vrh vrhova
XerXed
23-08-2009, 12:33 AM
cuo od Tikija ..
evo ba? mi ga je jučer predlo?io dečko koji se bavi produkcijom pa reko da vidimo :wink:
evo ba? mi ga je jučer predlo?io dečko koji se bavi produkcijom pa reko da vidimo :wink:
pardon, masteringom :D
diviner
11-11-2009, 04:30 PM
Dobrodosla Tina ! :)
Bansko
14-11-2009, 08:26 PM
Preko Googla.Dobro rangirate :D
Obavjestajac
14-11-2009, 09:20 PM
U jednom Londonskom pabu na South Banku, uz pivo:beer:, ja i DR.RU (Branislav) pricali prvo o snimanju, bendovima i muzici uposte. Zatim dodjosmo do Tikija, a onda do foruma.
Eto cudni su putevi Gospodnji! :)
Kranjskagora
29-12-2009, 02:53 PM
Na preporuku ortaka iz kraja
spartakus
14-03-2013, 02:21 PM
Ja sam preko drugara iz zemuna cuo za rumski.zove se srdjan pakovic..ujedno bih hteo da mu se zahvalim..sta bi bez rumskog..
branoy
14-03-2013, 02:29 PM
ja u artistu u banja luci, majicu dobio , al fora je bilo sto kod nas tek je modem zavrsio na netu, pa dosli malo werlise, slabo ko imao, kad sam ga kuci uveo odma sam se registrovao. pepoznao sam da su ovde ozbiljni i ljudi sa stazom i tu sam dok vas ima hehe.
Filip_
14-03-2013, 02:44 PM
Ja sam preko drugara iz zemuna cuo za rumski.zove se srdjan pakovic..ujedno bih hteo da mu se zahvalim..sta bi bez rumskog..
Paki moj kolega. Kralj, nisam ga video jako dugo.
Btw. 2000 sedme-osme slucajno sam preko nekog doznao za Rumski...posle 2 godine sam se registrovao...i tako...lepo znas kako...
spartakus
14-03-2013, 04:02 PM
Filipe mali je svet..
Filip_
14-03-2013, 04:37 PM
Filipe mali je svet..
Istina, uvek bila...bas moram da ga okrenem uskoro...da vidim da li se oslobodio onih Yamaha HS80 :D.
spartakus
14-03-2013, 04:51 PM
E jeste ja sam uzeo onaj njegov firewire 410,a nemam pojma gde je ns80 otishao.ja mislim da je srdjan otishao preko grane..
Filip_
14-03-2013, 05:12 PM
E jeste ja sam uzeo onaj njegov firewire 410,a nemam pojma gde je ns80 otishao.ja mislim da je srdjan otishao preko grane..
Poznajuci ga ne bi me cudilo. Nazalost usled nemanja Facebook-a nisam bas u toku ponekad :).
Izvinjavam se za ovaj offtopic.
Darko A.
07-10-2014, 11:12 PM
Pozdrav svima,
za forum sam saznao preko sajta www.audio.co.yu gde sam bio član (mislim da je ovako glasila adresa), pa se taj forum kasnije nažalost ugasio (ili je bio dogovor da se spoje sa Rumskim, ne znam tačno pozadinu). Koliko se sećam, mislim i da su vodeći članovi sa audio foruma prešli ovde, ili su beše paralelno bili i tamo i ovde neko vreme. Sećam se i nekih nadimaka, mada je to bio drugi život iz ove perspektive...
Međutim, nisam nešto aktivan na forumu, pa se na osnovu broja postova taj neki staž ne može zaključiti. Znatno duže sam bio u "read only" modu, pre nego što sam se registrovao, pa čak i nakon registracije više volim da "ćutim i slušam" kada je muzika u pitanju. :wink:
Eto, ukratko.
PS. moj homepage http://darko.iz.rs sa nekom odabranom mjuzom tj. radovima :wink:
ProJect X
14-10-2014, 07:22 PM
Nasao jucer kod frenda u jednom postu na fb ;)
LAMPASH
14-10-2014, 07:37 PM
Da budem iskren, ne secam se :) Davno bilo (skoro decenija).
ProkDu
30-01-2015, 02:34 PM
Aktuelno... :D
Ad Fines
30-01-2015, 08:12 PM
...ne mogu se sjetiti...
Uro?_86
30-01-2015, 09:01 PM
Ono što me zanima, ja brzo nađem :-)
sis11
20-06-2016, 02:24 PM
Slucajno 'na netu' :))
jocasrb
29-03-2018, 07:16 PM
dobio predlog od rajka i jana
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.