PDA

View Full Version : Iskustva sa karticom 16MB na korgu PA80?

sadux
20-11-2005, 04:56 PM
Ako neko radi sa ovom karticom,molio bih za iskustva i kako radi..To bi mi zaista pomoglo,posto se dvoumim da li da je kupim...

hvala.

OFF
21-11-2005, 01:15 AM
Koliko je ona kod nas?

sadux
21-11-2005, 08:58 AM
Ne znam da li ima da se kupi kod nas...
Koliko sam ja obavesten,kartice se kupuju iz Nemacke,i kostaju oko 200e..

Ako je neko kupio,moze da podeli iskustva sa nama... :)

Tiki the Boyler
22-11-2005, 09:54 AM
Kartice od 16MB nemaju veze sa Njemackom, jer se radi o kompjuterskim Flash kartama (kineske proizvodnje) rucno prelemljenim u srcu Srbije!
Topla preporuka! :banghead:

LORD
08-12-2005, 02:56 AM
Kartice od 16MB nemaju veze sa Njemackom, jer se radi o kompjuterskim Flash kartama (kineske proizvodnje) rucno prelemljenim u srcu Srbije!

Veoma sam Vam zahvalan za ovu veoma bitnu informaciju.
Malo je falilo pa da uzmem jednu od ba? "tih" kartica.....
Pozdrav.

guerrini
19-10-2006, 10:51 PM

Ja imam tu karticu 16 MB vec 2 godine kako sam je kupijo i kupijo sam jos 2 i prodo dalje sa semplvima mojim i rade ko doksa....samo sto moras OS da izlovdas 3.05 da bi kartica radila....za sad nisam imo nikad porblema sa njom....150? je prazna!!!

anderson
27-10-2006, 03:47 PM
Imam PA Real Drum Flash Card, koja takodje ima isasvim dovoljno praznog prostora za dodavanje semplova po volji naroda. Toplo je preporucujem

Muzikant
20-12-2006, 06:18 PM
Imam PA Real Drum Flash Card, koja takodje ima isasvim dovoljno praznog prostora za dodavanje semplova po volji naroda. Toplo je preporucujem

Nisam znao da ima prostora za semplove!! Koliko je to Mb?

Moje iskustvo sa karticom 16 Mb je skroz pozitivno, kupio sam je u Sky Music-u,
cini mi se da je bila oko 1400 din. Kako radim i u orkestru, a i sam, treba mi sto je moguce vise prostora za semplove raznih instrumenata. Tako zna kartici stoji 6 semplova dobosa (jedan je sa pa1x, jedan JV ..itd) zatim sempl bas gitare Precision i za ritam masinu mi ne treba nista vise. Ostalo su harmonike, violine, gitare, strings sa g800.... Uglavnom kartica je puna i jasno mi je da 8Mb ne bi bilo dovoljno.