View Full Version : kako da podesim mikser od lune2
hocu da imam u insert matserverb za vokal ali cim stavim tu mono traku za vokal meni se izgubi reverb u insert.Hvala svima
idekius
06-11-2005, 12:04 PM
Imas vise nacina... jedan je da umetnes reverb izmedju asio source i mixera i ukljucis mu mono mod, a drugi je da reverb iz effects misem jednostavno prevuces u insert rack na mixeru...
to je uredu sad mi se pojavio problem kad radim mixdown u nuendo podesim sve boje ali kad pustim da mi radi mixdown izvucem jednu traku u lunin mikser kao mono resto muzike ide preko stereo isto lune onda ta mono traka se necuje kad zavrsi mixdown,dali je do projekta koji sam uradio ili neceg drugog.hvala a posebno idekius zar si!!
SandRob
07-11-2005, 09:08 AM
ako ces koristit lunine efekte i mixer, onda ne mozes radit klasicni mixdown (rendering) u nuendu, nego moeas sve zajedno snimit u stereo kanal nuenda ili u wavelab (jos bolje).
dakle, izlaz iz mixera spojis u wavelab 'wave dest', otvoris ga, ukjucis u njemu snimanje i startas pjesmu u nuendu.
saki, ako znas spojit hardwarevski mixer, onda ti nebi treba bit problem ni ovo spojit. jedino je vazno da naucis sto je koji devices.
idekius
07-11-2005, 09:11 AM
Njegov projekt je malo prepravljeni tvoj def projekt za Lunu i sve radi bez problema...
Samo, Sale mora malo vise da se poigra ;-)
Da se zahvalim idekius i sanrob uspeo sam preko wavelab .Hvala
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.