View Full Version : Instalacija VST i VSTi?
Mora li se svaki put kod instalacije Atmosfere,Stylus-a i Trylogi-ja instalirati i librey nanovo?
Jeli moguce insatalirati samo dll na vec postojeci librey? Pokusavao sam i nista,nemoze ga naci.Postoji li kakva caka?:(
I jedno pitanje za VST Plugine....jeli moguce samo prekopirati dll-ove u folder VstPlugin,da se ne instaliraju nanovo,npr..jednom kad ih instaliras napraviti kopiju Vstplugin foldera i kasnije kad se reinstalira sistem,samo prekopirati taj folder?
Pa nije valjda da niko sa ovim nije imao problema i da vam nije mrsko kod svake reinstalacije instalirati one velike vsti?
Mozda je vama glupost,ali ja uvijek sve ispocetka:(
Shady
07-11-2005, 11:47 AM
Ja sam ovo i ranije primetio kod spectrasonicovih vsti-a (i ne samo kod njih već i kod skoro svih EAST WEST-ovih izdanja) i zato na hard disku na kome mi stoje VST-data ne dr?im njihove Librarye, već ih instaliram na C disk, prilikom same instalacije.
Ali meni to nije problem jer na hddu na kojem mi stoje library (120.Gb) svakako mi je manjak prostora, a uskoro mi sti?e jo? terabajt vsta. ;) Na tom disku samo 'e mi stajati oni Library koje ne moram svaki put ponovno instalirati.
Klarinetista
07-11-2005, 05:32 PM
Postoji program koji se zove spectramove, i on ti omugucava da menjas lokaciju .dat fajla
Ako ti ista znaci, meni je to uspelo na MacOS X, sa Trilogy i Atmosphere - Stylus nije uspeo.
hm..nece i nece:( Od ovoliko instrumenata samo se Spectrasonicovi prave glupi...jedini nacin je bio sve ispocetka i miran sam do sledece reinstalacije sistema...hvala vam na pokusaju,ali meni ta carolija nije uspjela.
SandRob
08-11-2005, 08:33 AM
hm..nece i nece:( Od ovoliko instrumenata samo se Spectrasonicovi prave glupi...jedini nacin je bio sve ispocetka i miran sam do sledece reinstalacije sistema...hvala vam na pokusaju,ali meni ta carolija nije uspjela.
mozes sa tim programom, a ako ti on ne radi (treba bi) napravi slijedece.
prije instalacije promjeni ime folderu sa bazom recimo umisto stylus data stavi stylus data1.
sad kreni sa normanom instalacijom. kad ti setup krene instalirat bazu, samo izvadi cd i zaustavi instalaciju.
sad izbrisi novokreirani folder stylus data a onom starom stylus data1 samo skini jedinicu, da ostane staylus data.
eto, ustedi si nekoliko sati nepotrebne instalacije. :da:
bdv: trik mozes koristit kod instalacija virtual gitarista, granda i sl.
Hvala Sandrob...gdje si prije bio.;)
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.