View Full Version : koji plugin je dobar izbor kad se radu narodnjake
cao,koji plugin je najboliji za vrstu muzike kao sto je na grand,ili bolje da uzmem uad-1 ili lunu 2 ?hvala svima
zvincic
28-10-2005, 07:44 PM
cao,koji plugin je najboliji za vrstu muzike kao sto je na grand,ili bolje da uzmem uad-1 ili lunu 2 ?hvala svima
ja bi investirao u "talent booster" da se kojim (nesretnim) slucajem bavim tim tipom glazbe :)
Arthur
28-10-2005, 09:55 PM
mislim da bi ti dobrodosao jedan AWE32... cudo bozije, a tek sto furaaaa
zasto awe32?nisam to trazijo vec plugin ili sam nesto pobrko.
cevap
28-10-2005, 10:48 PM
Nisi nishta pobrkao, gospoda ne vole narodnjake i pokushavaju biti duhoviti. ;)
statusband
29-10-2005, 02:59 AM
Nisi nishta pobrkao, gospoda ne vole narodnjake i pokushavaju biti duhoviti. ;)
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :banghead:
Rekao bih..............ali ne smem................. :da:
statusband
29-10-2005, 03:00 AM
ja bi investirao u "talent booster" da se kojim (nesretnim) slucajem bavim tim tipom glazbe :)
:o :rotfl: :o :banghead: :D
statusband
29-10-2005, 03:06 AM
Plug-in je Plug-in,Reverb je Reverb,a Delay je Delay u svim pravcima muzike,nije bitno dali su Narodnjaci,Rop,Rock itd,mada Delay najomiljeniji u Narodnoj u shtelungu:"Dragi gosti-sti-sti-sti-sti". :rotfl:
Sto rekao nas narod:"Ispruzi se sprem gubera"
Shady
29-10-2005, 03:36 AM
Za narodnjake ti treba mnooogo plaginova.
Lunu 2 ti ne bih premoručio, bolje uzmi EMU.
idekius
29-10-2005, 07:34 AM
Ovo je bila mala sala starih clanova...
Nekom prilikom sam ti rekao i sta je Luna, a sta UAD-1... Jer si razmisljao izmedju te dve solucije, a uopste nije ista stvar u pitanju...
Neznam koliko je Luna za tebe, jer, koliko sam te razumeo, ti tek pocinjes, a sa Lunom treba znati raditi. Sve Creamware karte su jako, jako dobre, ali nisu za bas zgodne za pocetnike...
S' obzirom na to koliko nameravas da potrosis, vec sam ti predlozio RME FireFace, ili Digi 002... Onda samo ostaje da pribavis literaturu, krenes da radis i uhodavas se lagano u posao...
idekius@
radio sam narodnjake ali vise dvojke tako da sam vise koristio reverb,a drugo imam priliku danas da uzmem tu lunu2 na duzevreme da ce mi taj koje je prodaje izna odlicno da radi sanjom pa ce da mi pomogne ali kako on kaze brate nemoj da se sekiras sa lunu 2 jer je znam u prstima cak sto vise je podesenja za rad kako ja to hocu.ja mislim da necu da pogresim.
neces,neces da pogresis.....i koristi je u XTC modu i da vidis .......ojha sve ide samo sa tu lunu.......:banghead:
Ovaj moj Signature dole itekako nekad ima smisla........
idekius
29-10-2005, 09:09 AM
idekius@
radio sam narodnjake ali vise dvojke tako da sam vise koristio reverb,a drugo imam priliku danas da uzmem tu lunu2 na duzevreme da ce mi taj koje je prodaje izna odlicno da radi sanjom pa ce da mi pomogne ali kako on kaze brate nemoj da se sekiras sa lunu 2 jer je znam u prstima cak sto vise je podesenja za rad kako ja to hocu.ja mislim da necu da pogresim.
Hmmm.... neznam...
Ako mozes da uzmes FireFace, or Digi 002, uzmi...
Ja bih ti rekao tako...
Jeste Luna O.K., imam je, koristim je i jako mi se svidja, ali ja nemam samo Lunu, a imam i visegodisnju naviku na CW platformu...
Dakle, nemam ja nista protiv Lune, naprotiv, bas mi se svidja i odgovara mi CW koncept, ali mislim da je za tebe bolje neko drugo resenje...
Ako vec uzimas Lunu, razmisljaj i o nekom preampu, gledaj da to bude Luna II EX (sa 2 X ADAT) da bi mogao dalje da siris system... ovako ces biti ogranicen na jedan stereo ulaz, jedan stereo izlaz (nebalansirani) i nista vise... A kada budes dokupio sve sta ti treba, opet ce ti izaci cifra nista manja od cifre za FireFace, ili Digi 002...
To sto ti taj kaze, to je O.K., ali i na tarabi moze da pise "zenski polni organ", pa to ne znaci da treba da se zaletimo :)
Uostalom, probaj, pa ces sam najbolje da vidis...
idekius@
pazi nista me nekosta da izprobam lunu2 covek mi daje da je probam netreba nista da platim ako mi odgovara zadrzacu je bolje nesto prenego da kupim pa se posle hvatam za glavu da nije to to sto sam hteo ovako ja mislim najbolje izbrobam i ako odgovara kupim.a tako neradim neke velike stvari da bi kasnije ulozijo stari bitno mi da mogu solidnu produciju da uradim da zvuci kao na renome itd.i ja mislim da cu to i da uspem.
statusband
29-10-2005, 08:12 PM
Za narodnjake ti treba mnooogo plaginova.
Lunu 2 ti ne bih premoručio, bolje uzmi EMU.
Da EMU 1212M,nisko budzetna,ali fina ili kako rece Deki 002,dosta ozbiljnija (Pogledaj avatar) :D
Danny Lou
01-11-2005, 08:35 AM
cuo sam da je izasao plug-in "Iscijedi posljednju kap iz skroz suvog sundjera V.15". e sad koliko je efikasna vidjecemo...:)
izvinjavam se sto me dugo nema na forumu, Eon i ja smo upali u opasne i pretrpane sheme.
pozzzzzzzzzzzzzzzzzzz svima!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.