View Full Version : Ti si moja snaga
moytsa
19-10-2005, 12:34 AM
Zdravo...Smo xMMs team iz Slovenije i interesira me, ?to mislite o na?om radu. Hvala...
http://rapidshare.de/files/6418578/xmms_team_-_ti_si_moja_snaga.mp3.html
lesha
19-10-2005, 01:09 AM
dobrodosli na rumski !
drago nam je da imamo nekoga iz slovenije :)
sto se tice numere, nije bas moj stil, ali verujem da ce neko vec dati relevantnu ocenu..
pozdrav
moytsa
19-10-2005, 12:50 PM
dobrodosli na rumski !
drago nam je da imamo nekoga iz slovenije :)
sto se tice numere, nije bas moj stil, ali verujem da ce neko vec dati relevantnu ocenu..
pozdrav
stvarno me interesira, ?ta mislite o toj pjesmi...:)
ANITA
21-10-2005, 05:01 PM
Ne radi link. Ni sa save as link... a klikom na link odem na stranicu Rapid Share....
:(
veseli koljac
21-10-2005, 05:07 PM
link radi,kada se otvori rapidshare klikni na "free",pa sacekaj nekoliko sekundi (videces kako odbrojavaju do nule)
ANITA
21-10-2005, 05:09 PM
Ok! A znas sto mi sad kaze..
Da too much usera downloada tu stvar upravo sad, pa mi ne da. uh... budem poslije
ANITA
21-10-2005, 10:01 PM
Evo, skinula sam!
Sto da ja sad kazem? Nisam ja mjerodavna za ovakvu glazbu. Dovoljno mi je cuti ovaj kick i nesto elektronike i da pozelim zivot na pustom otoku! :(
Stvarno moramo uvesti kao pravilo da se napise zanr dane pjesme!!!!!
Inace, samo da znas da sam pjesmu ipak poslusala do kraja a to govori da nije bila iritantna koliko su inace pjesme ovog zanra i da ima pozitivan mladi glas i text je ok... ok to sve zvuci... kao ono sto ja ne mogu slusati na radiju.
Oprosti molim te na ovom nesuvislom komentaru... ali kad sam vec skidala, ne mogu sad sutiti!
Gianfranco
22-10-2005, 01:22 AM
Zdravo! Evo ja se razumem u muziku kojom se bavite :)
Ako imate 16-17 godina onda je ok za pocetnike.
Inace sto se produkcije tice zvuci kao demo.Neke farbe nisu lose - sta ste koristili... Pretpostavljam V-Station i Reaktor?
Kompozicija nije nesto specijalno.A to je najvaznije!
Vokali zvuce jeftino.
Uopste nije moderno.
Ali ako ste pocetnici,dobro je,samo nastavite...
Pozdrav!
SandRob
22-10-2005, 01:25 AM
... i zasto na hrvatskom? ovakav hrvatski van nece proc!
sto ne pjevate na slovenski?!
moytsa
22-10-2005, 02:04 PM
http://musicnet.sytes.net/guppy/download.php?lng=en&pg=&id=2
čudno da link ne radi...mo?e? i na ovoj strani...pod xMMs team...
ANITA
22-10-2005, 07:10 PM
Naglasavam, komentari na ovom forumu su gotovo uvijek strogi i usmjereni prema kontruktivnom napretku člana! Ne nosimo rukavice i surovo smo iskreni! Ali to je jos uvijek ipak osobno misljenje!
:)
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.