View Full Version : 1/4'' na 2 XLR ?
jaybox
30-09-2005, 04:31 AM
treba mi kabal za aktivne monitore, znaci iz zvucne sa 1/4'' na 2 XLR na monitorima, da li ce ta veza da zadovolji uslov [za monitore]:
Input Impedance: 20k_ balanced, 10k_ unbalanced
i moze li biti stereo? ili moram ipak nebalansirane veze [zvucna je audigy LS]
ridge
30-09-2005, 06:24 AM
pa ako imas stereo izlaz onda ce morati da ostane nebalansirano al trebalo bi sve da radi
dvuckovic
30-09-2005, 02:44 PM
Evo ti seme:
http://www.rane.com/note110.html
jaybox
02-10-2005, 07:00 AM
svaka cast za semu gde si je izbunario ovde su bas objasnili, ja sam isto trazio ali tako detaljno nisam nasao. tnx.
boggy
07-01-2006, 01:03 PM
Zdravo jaybox,
svaka cast za semu gde si je izbunario ovde su bas objasnili, ja sam isto trazio ali tako detaljno nisam nasao. tnx.
Nisam dvuckovic, ali...
To je Rane Corporation, korektan i posten proizvodjac sa mnogo vrlo korisnih tekstova na svom sajtu. Na zalost, nije toliko popularan i kupovan, verovatno zato sto se ne reklamira do besvesti i na svakom mogucem mestu. Koliko znam dosta su zastupljeni u instalacijama i crkvenoj muzici u Americi... izgleda da im je to dovoljno da postoje. Zadnjih godina napadaju i DJ trziste... Medju prvima su krenuli u koriscenje CobraNet-a (instalacije)... itd.
Osnivaci Rane-a su nekadasnji osnivaci legendarne firme Phase Linear, koja, cini mi se vise ne postoji. Pravili su vrhunska pojacala sedamdesetih i osamdesetih godina.
Malo je firmi poput Rane Corporation... mozda Jensen Transformers.... uglavnom prsti jedne ruke su dovoljni da se prebroje dobronamerni.
pozdrav
bogi
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.