PDA

View Full Version : Marcello

Arthur
29-09-2005, 07:35 PM
Novi album je usao u fazu mixa, a od producenta sam cuo da je matrice radio "neki decko iz Hrvatske"... pretpostavljam da je Shot? ja sam cuo samo jednu pesmu koja je zivo svirana, a svi kazu da su matrice oodlicne...

Max
29-09-2005, 07:44 PM
A ko producira .....

Pozdrav

Arthur
29-09-2005, 08:23 PM
Dragoljub Markovic Bleq. Ex-klavijaturista BlockOuta. kapiram da on producira, posto je on snimao, a niko se drugi ne mota po studiu... a i juce je poceo da mixa.. eventualno ce se nafta (marko milivojevic, ex-ekv) pridruziti posto njih dvojica zajedno pazare opremu...

Shot
29-09-2005, 09:17 PM
Ne, ja nista nisam producirao na njegovom novom albumu...

bezsmisla
30-09-2005, 01:58 AM
jel se prica o reperu marchelu?

Max
30-09-2005, 02:04 PM
Dragoljub Markovic Bleq. Ex-klavijaturista BlockOuta. kapiram da on producira, posto je on snimao, a niko se drugi ne mota po studiu... a i juce je poceo da mixa.. eventualno ce se nafta (marko milivojevic, ex-ekv) pridruziti posto njih dvojica zajedno pazare opremu...

Eeeee .... on je bas super lik .... radio sam pad dana sa njim .....cak i lepo peva ...... a Narko ..... ehem .... Marko ..... on je vec stara kajla .....

Pozdravi Bleka kad ga budes video ....

Pozdrav

Arthur
30-09-2005, 06:43 PM
preko njega sam uopce i usao u studijske price... lud 300posto...
pozdravicu ga od misterioznog prijatelja sa foruma, Maxa... :da:
da, Marcello reper, i ovo me sad bas buni, shto shot ne zna nista o tome

Shot
02-10-2005, 12:10 AM
Marchello mi je prijatelj, onaj tip prijatelja koji mi je drag ali se zbog udaljenosti i obaveza ne cujemo cesto. Znam da radi novi album, ali nije me zvao da radim na njemu. Remi (glavna vokalica iz mog benda) mu gostuje na jednoj stvari i to je to. Taman je danas Marchello dosao u zagreb da snime tu kombinaciju.
Nije nista cudno sto ja ne znam nista o tome jer on sam bira producente s kojima ce raditi i nije duzan ostalima objasnjavati sto radi! Posao ko posao!

SumAnuT
04-10-2005, 05:55 AM
Snimamo na faxu neki album sa Blek-om, band Love Noise. Znam da je donosio jednu Marcellovu pesmu na fax da cujemo, sad dal on radi produkciju, nisam pitao.

Ne samo da peva, nego svira i klavijature i gitaru i svasta nesto :)

Arthur
09-10-2005, 05:11 AM
dada, sad vam je blek neki faktor tamo u tom studiju... ako, i treba.. samo cete jetru da izjedete od njegovog shvatanja vremena&obaveza... inace je frajer apsolutni sluhista, a svira i violinu cak! ;) Jel se na tom sessionu koristi Nikolin PODxt Pro? zajmishe ga neki momci za snimanje na VETS...

SumAnuT
10-10-2005, 07:57 AM
Nemam obicaj da pamtim modele opreme, ako je to onaj crveni procesor za gitaru onda jeste. Blek je ok, samo kad krene da mixa mi bezimo iz konrtolne sobe jer covek otpanji ono da ja posle nista ne cujem. :)

Arthur
12-10-2005, 01:34 AM
mislim da mu je to i cilj :)

a taj crveni procesor za gitaru.. je mnogo opaka sprava

SumAnuT
12-10-2005, 05:40 AM
U skladu je sa cenom :)