View Full Version : -=Kako najbolje usnimiti KICK - video=-
ProkDu
26-09-2005, 12:54 AM
Evo kako da najbolje usnimite kick.
Lesson 1.1 - Recording a Kick Drum (added 20 September 2005): Dave Braidy demonstrates a new technique for generating kick drum sounds to a professional standard in the home studio.
http://www.museumoftechno.org/technical/
video fajl, 7.6 MB:
http://www.museumoftechno.org/technical/video/museum_technicians_-_recording_a_kick_drum.mpg
Treba napomenuti da je u pitanju cista zajebancija gde se dva morona sprdaju.
Nije losa fora, ali ce neko mozda biti razocaran sto je skinuo 8mb fajl, a zatekao tipa sa vestackom bradom i plasticnim sandalama kako brljavi, umesto prave lekcije.
Naravno, nemam nista protiv i verovatno bih se smejao kao blesav da nisam u zescoj guzvi izdvojio vreme za nesto korisno, a zatekao ovo.
ProkDu
26-09-2005, 08:37 PM
Moje izvinjenje ako ovo nije korisno. Molim moderatora teme da ovo prebaci pod sprdnja i zajebancija tj. Razno (Offtopic). :(
Citajuci intervju u kome Andre 3000 iz Outcast-a spominje slican metod pomislih da mozda moze da bude korisno. Bez obzira koliko se ova dva "kretena" zajebavala, kick koji su dobili na kraju je ....... :bounce2: :D
Tako da, premestajte ........
Ma nemoj da se odmah ljutis, zatekao si me u losem raspolozenju zbog desetodnevne adaptacije studija, pa tako svako vreme provedeno u zajebanciji dozivljavam kao tracenje istog.
BTW
Probaj palcem po mikrofonu da vidis kakav ces kick dobiti i probaj za snare da vuces nesto naglo po papiru sto blize membrane mica ;)
To je cika Oggy radio jos '96.;)
Mnogi kazu da im ponekad licim na one morone :D
idekius
26-09-2005, 11:09 PM
@Oggy -Ma nemoj da se odmah ljutis, zatekao si me u losem raspolozenju zbog desetodnevne adaptacije studija, a lepkovi i lakovi chuda chine...:mrgreen:
Sorry Oggy, ovo je bilo jache od mene:rotfl:
Deki, da li smo se mi culi juce, i ako jesmo, o cemu smo pricali, tj. da li ima da sam nesto obecao, pa da treba da uradim? :confused:
Potpuno sam odlepio...
idekius
27-09-2005, 01:17 AM
Deki, da li smo se mi culi juce, i ako jesmo, o cemu smo pricali, tj. da li ima da sam nesto obecao, pa da treba da uradim? :confused:
Potpuno sam odlepio...
Culi smo se... onako neobavezno...:)
Uzivaj i zavrsavaj studio, pa povodom otvaranja chastis raznim osvezavajucim alkoholnim napitcima:da:
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.