Orba
22-09-2005, 07:55 AM
Treba uskoro da snimam neku swingersku ekipu u?ivo pa se razmi?ljam kako da iz mečke izvučem najbolje od onoga ?to mo?e da da. Ono ?to za sada znam je da nije neki komad u pitanju (?perka) i da je ozvučen ali da ozvuka nije ba? najbolja.
Obzirom da je svirka u malom klubu i da cela stvar nije na profi nivou molim vas nemojte mi davati savete koji podrazumevaju upotrebu skupe opreme. U stvari, mo?da bolje da ja ka?em ?ta bi dolazilo u obzir.
Od mikrofona:
- Senheiser MD 441
- Shure SM57
- Shure SM58
- Behringer C1
- Behringer XM2000S
- Samson 7-kit (kick)
Preampi:
- ART TPS II
- SM Pro Audio TB202
- bez preampa nego pravo u Yamaha MG16/6fx
Dakle, ako neko hoće da mi pomogne nek mi ka?e kako da "hvatam" kontrabas u?ivo? Kojim mikrofonom, kojim preampom, iskoristiti mogućnost pravljenja podmiksa ozvuke i mikrofona, kako postaviti mic kada se basista sve vreme kreće..?
Hvala unapred.
Obzirom da je svirka u malom klubu i da cela stvar nije na profi nivou molim vas nemojte mi davati savete koji podrazumevaju upotrebu skupe opreme. U stvari, mo?da bolje da ja ka?em ?ta bi dolazilo u obzir.
Od mikrofona:
- Senheiser MD 441
- Shure SM57
- Shure SM58
- Behringer C1
- Behringer XM2000S
- Samson 7-kit (kick)
Preampi:
- ART TPS II
- SM Pro Audio TB202
- bez preampa nego pravo u Yamaha MG16/6fx
Dakle, ako neko hoće da mi pomogne nek mi ka?e kako da "hvatam" kontrabas u?ivo? Kojim mikrofonom, kojim preampom, iskoristiti mogućnost pravljenja podmiksa ozvuke i mikrofona, kako postaviti mic kada se basista sve vreme kreće..?
Hvala unapred.