View Full Version : Rumski Session Final List
dr.Ru
12-09-2005, 09:49 PM
Molimo ucesnike Sessiona da se prijave, bez off topic rasprava. Dalje, da kazu kako ce doci do Novog Sada kako bi pomogli sugradjanima oko organizovanog prevoza, i da li nose instrument, ako da, onda koji instrument.
Hvala.
Ovaj konkretni thread je u tesnoj vezi sa:
http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=12102
shigumicu
12-09-2005, 10:31 PM
Evo, ja se prijavljujem. Dolazim kolima iz Titela i verovatno ce ici sa mnom i moj burazer Vlada i Dzimi (Dr.Ru ih zna) obojica su gitaristi, tako da ja vec dovodim trojicu gitarista ukljucujuci i mene (mada znam da ce gitarista biti jedno 80% od ukupno prisutnih) :mrgreen:
Od instrumenata verovatno cemo poneti moj Stratocaster. Mozda ce i Dzimi poneti onu njegovu (rucni rad) ne znam koju. :)
P.S.
Pitacu i Igora i Cabu, mada sumnjam jer oni skoro svaki vikend tezgare. :(
Ja dolazim iz BG, najverovatnije nekim rano-popodnevnim vozom obzirom da nemam auto. Vraćam se čim se svirka zavr?i sem ako neko ne pozove na neku ?urku. Doći ću vrlo verovatno sa jo? dvoje ljudi a mo?da jo? sa nekim.
Od opreme bih svakako poneo svoju gitaru Fender Telecaster Deluxe iz 77, nekoliko pedala i ako me ne bude bilo sramota da maltretiram svoje saputnike pojačalo Crafty 30W (lapma) mada bih molio da se na moje pojačalo ne računa 100%.
Kao rezervnu varijantu umesto Telca mogao bih, pod uslovom da jo? neko dofura neki akustični instrument, ponesem svoj ozvučeni akustični fretles bas.
Jelena
13-09-2005, 09:28 AM
Ja sam tu u NS i pobrinucu se za mikrofone i monitoring. Klub vec ima svoje ozvucenje.
ridge
13-09-2005, 08:29 PM
Ja dolazim kolima, nosim el. gitaru ili ako bude previse gitarista, bass i kablove. Mozda nadjem i neko pojacalo za bass al ne garantujem, moje gitarsko je u raspadu trenutno videcu dal mogu da ga sredim na vreme.
LeGreen
26-09-2005, 10:32 AM
Samo dolazim :D
Arthur
27-09-2005, 12:25 AM
dolazim, kolima
primam 2je, mozda i troje.
ali i cetvoro ako su zenskoga roda ;)
zokia
28-09-2005, 09:33 PM
Kao sto rekoh vec i ja sam tu blizu.. Donecu Fender Stratocaster i Yamaha APX8a (Akusticna)..
zokia
28-09-2005, 09:37 PM
Ja dolazim kolima, nosim el. gitaru ili ako bude previse gitarista, bass i kablove. Mozda nadjem i neko pojacalo za bass al ne garantujem, moje gitarsko je u raspadu trenutno videcu dal mogu da ga sredim na vreme.
Ne moras da se cimas za bas pojacalo.. Ja sam obezbedio jedno a cisto sumnjam da ce biti vise od jednog basiste na bini u bilo kom trenutku :)
Ako sredis gitarsko, to je kul.. Ponesi..
shigumicu
28-09-2005, 09:59 PM
Videcu ako budem imao mesta u kolima da donesem i moje gitarsko pojacalo Roland DAC 80- nije neko narocito pojacalo (ima dobar clean), ali moze posluziti kao rezerva.
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.