PDA

View Full Version : Dva nova podforuma

puRe
12-09-2005, 03:08 PM
Sa zadovoljstvom vas obavestavamo da su otvorena dva podforuma -
Keyboards & Synthesizers (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=109) (sve vezano za klavijature, module i sintisajzere - moderator je clusterchord) i
Gitarska Produkcija (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=108) (ako vam treba pomoc oko snimanja ili miksanja gitare, ako ste nasli odlicno setovanje za pojacalo... - moderator je Dushan_S).

lesha
12-09-2005, 03:10 PM
sve najbolje zelim novim kolegama ;)

clusterchord
12-09-2005, 07:06 PM
hvala momci. tek sam sad vidio obavijest..:) :) :)

Mogli
13-09-2005, 12:35 AM
Bravo!

Zid
13-09-2005, 06:21 AM
:guitar: ..Bravo,ovo za gitaru mi se posebno svidja.

Eon
13-09-2005, 07:42 AM
Cestitke pravim znalcima:)

davormen
13-09-2005, 11:59 AM
Gitara rulz! :guitar: :mase: :bounce2: :hyper: :beer:

Dushan_S
13-09-2005, 01:52 PM
Pa ovaaaaaj...hvala (valjda to treba da ka?em po?to sam ovako svratio na forum otvorio ovu temu da vidim koji su to novi podforumi i saznao da sam moderator, suprise, suprise) :o :)

...Mada koliko vidim ja sam i dalje "senior member"..?

I moram priznati da ovo mo?e postati malo komplikovano, taj gitarski podforum je u okviru produkcije, ako se kasnije uka?e potreba za podforumom za gitaru kao instrument, onda će gitara biti razdvojena na dva foruma kao mali podforumi. Tj, da li bi bilo logičnije da su napravljeni odmah podforumi "Gitara" i "Klavijature i sintisajzeri" gde bi objedinjeno bilo sve ?to se tiče te dve teme?

sille
13-09-2005, 03:40 PM
....I moram priznati da ovo može postati malo komplikovano, taj gitarski podforum je u okviru produkcije, ako se kasnije ukaže potreba za podforumom za gitaru kao instrument, onda će gitara biti razdvojena na dva foruma kao mali podforumi. Tj, da li bi bilo logičnije da su napravljeni odmah podforumi "Gitara" i "Klavijature i sintisajzeri" gde bi objedinjeno bilo sve što se tiče te dve teme?

E bas ovo sam hteo i ja da stavim kao zamerku,malo nije logican raspored.

Ili da se i podforum "Gitara" prebaci u "Instrumente i ..." i da se napravi jos koji podforum u okviru produkcije, npr. "Vokal".

I naravno cestitke novim Moderatorima.

Max
13-09-2005, 04:05 PM
Ja sam za to da se gitare i klavijature stave u posebnu sobu , jer ionako ima dovoljeno tema i zasluzuju sobu , sto se vokala kao pod sobe u produkciji , mislim da nema potrebe , jer to je preodukcija i ovako i onako , koga interesuje nek pita ......

Pozdrav

sille
13-09-2005, 04:23 PM
Ja sam za to da se gitare i klavijature stave u posebnu sobu , jer ionako ima dovoljeno tema i zasluzuju sobu , sto se vokala kao pod sobe u produkciji , mislim da nema potrebe , jer to je preodukcija i ovako i onako , koga interesuje nek pita ......

Pozdrav

Ma to sam ja onako..kao primer,sigurno ce se vremenom izdvojiti jos tema za
poneki podforum.

P.S.jel to tebi neispravna tastatura ili brzo kucas :mrgreen: ;)

Max
13-09-2005, 06:39 PM
Brzo kucam a i koka kola radi svoje :rotfl:

Pozdrav