View Full Version : Sparrow-Headphone preamp
dvuckovic
07-09-2005, 02:09 AM
BoZo je zavrsio rad na headphone preampu. Slike i tehnicke podatke mozete naci na:
http://www.bozoel.com/products/sparrow/index.html
Zanima me sto mislite. Slobodno komentarisite, svacije misljenje se broji :)
Dejo,ako je to ono sto si nam pokazivao zimus,onda je to totalna ludnica...da covek ne poveruje kakav zvuk izlazi iz tog "cuda"...SVAKA CAST!!!
ma daj.... kako mozes tako nesto da kazes... jeste zvucalo super, ali ja sad isto tebi mogu da kazem da meni one beyerke kuci zvuce potpuno isto preko Phonic-a... a stvarno zvuce do yaya...
nista bez nekog valjanog a/b testa i to ono swtich 1/2 real time...
deki, ovo stvarno lepo izgleda... :) daj neku orijentacionu cenu...
Goran
07-09-2005, 03:29 PM
ma daj.... kako mozes tako nesto da kazes... jeste zvucalo super, ali ja sad isto tebi mogu da kazem da meni one beyerke kuci zvuce potpuno isto preko Phonic-a... a stvarno zvuce do yaya...
deki, ovo stvarno lepo izgleda... :) daj neku orijentacionu cenu...
Kralju, jel ti znas o cemu pricas???
deki, ovo stvarno lepo izgleda... :) daj neku orijentacionu cenu...Pazi,beyerke su odlicne kako god okrenes i poznajem ih dobro,ali je cinjenica da je zvuk bio neobicno siri i transparentniji,k'o na dlanu...ako to tvoj Phonic moze,skidam kapu ;) mozda u pricu uleti i koji Beringher :rotfl: Salu na stranu,zvuci odlicno!Trebalo bi odraditi neki uporedni test...ali nije to neka visa matematika-ili zuci dobro ili ne.
Boskovic
07-09-2005, 07:20 PM
Meni je na Beyerkama pokazao razliku izmedju svetske i domace produkcije prilichno impresivno ali iskljuchivo shto se tiche bas regiona.
ma ne postavljam ja pitanje da li je to dobro ili ne... samo kazem da ne mozes da na osnovu jednog slusanja izvlacis ikakve zakljucke... a ja kod mene na istim tim beyerkama stvarno cujem sve! mislim, bar mene niko ne moze da ubedi da je nesto do jaja dok se i sam ne uverim u to i ne uporedim na 1/2...
ako je nesto krsh, to se cuje i to je cinjenica... to ti je isto kao kad kupujes dobar preamp od 100 pa od 1000 zbog nijanse u zvuku koju cujes tek kad uporedis sa ovim drugim... i to je stvarno tako, ne znam zasto penish... :)
@boskovic
meni su one vrh i za high end i proveru sibilanata...
aj necu vise da se blamiram :ups:
SandRob
08-09-2005, 09:09 AM
jako mi se dopada dizajn, samo onaj vrabac na stranicama malo zbunjuje i nervira. umisto njega bi stavi slike sprave, a ako mozes vrapca slikat na spravi to bi bilo super, samo pazi da ti je ne pokaka. :mrgreen:
boggy
02-12-2005, 04:16 PM
Pozdrav svima,
Nadam se da se Dejan nece ljutiti ako mu "ukrademo" thread :mrgreen:
Dodali smo nove slike u galeriju. Sada se moze videti i unutrasnost Sparrow-a.
Kao i pre, svi komentari i kritike su dobrodosli.
link ka Sparrow galeriji (http://www.bozoel.com/products/sparrow/hires.html)
pozdrav
Bogi
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.