PDA

View Full Version : Sparrow-Headphone preamp

dvuckovic
07-09-2005, 02:09 AM
BoZo je zavrsio rad na headphone preampu. Slike i tehnicke podatke mozete naci na:

http://www.bozoel.com/products/sparrow/index.html

Zanima me sto mislite. Slobodno komentarisite, svacije misljenje se broji :)

zmaj
07-09-2005, 02:31 AM
Dejo,ako je to ono sto si nam pokazivao zimus,onda je to totalna ludnica...da covek ne poveruje kakav zvuk izlazi iz tog "cuda"...SVAKA CAST!!!

kVu
07-09-2005, 01:22 PM
ma daj.... kako mozes tako nesto da kazes... jeste zvucalo super, ali ja sad isto tebi mogu da kazem da meni one beyerke kuci zvuce potpuno isto preko Phonic-a... a stvarno zvuce do yaya...

nista bez nekog valjanog a/b testa i to ono swtich 1/2 real time...

deki, ovo stvarno lepo izgleda... :) daj neku orijentacionu cenu...

Goran
07-09-2005, 03:29 PM
ma daj.... kako mozes tako nesto da kazes... jeste zvucalo super, ali ja sad isto tebi mogu da kazem da meni one beyerke kuci zvuce potpuno isto preko Phonic-a... a stvarno zvuce do yaya...

deki, ovo stvarno lepo izgleda... :) daj neku orijentacionu cenu...

Kralju, jel ti znas o cemu pricas???

zmaj
07-09-2005, 03:30 PM

deki, ovo stvarno lepo izgleda... :) daj neku orijentacionu cenu...Pazi,beyerke su odlicne kako god okrenes i poznajem ih dobro,ali je cinjenica da je zvuk bio neobicno siri i transparentniji,k'o na dlanu...ako to tvoj Phonic moze,skidam kapu ;) mozda u pricu uleti i koji Beringher :rotfl: Salu na stranu,zvuci odlicno!Trebalo bi odraditi neki uporedni test...ali nije to neka visa matematika-ili zuci dobro ili ne.

Boskovic
07-09-2005, 07:20 PM
Meni je na Beyerkama pokazao razliku izmedju svetske i domace produkcije prilichno impresivno ali iskljuchivo shto se tiche bas regiona.

kVu
07-09-2005, 11:28 PM
ma ne postavljam ja pitanje da li je to dobro ili ne... samo kazem da ne mozes da na osnovu jednog slusanja izvlacis ikakve zakljucke... a ja kod mene na istim tim beyerkama stvarno cujem sve! mislim, bar mene niko ne moze da ubedi da je nesto do jaja dok se i sam ne uverim u to i ne uporedim na 1/2...

ako je nesto krsh, to se cuje i to je cinjenica... to ti je isto kao kad kupujes dobar preamp od 100 pa od 1000 zbog nijanse u zvuku koju cujes tek kad uporedis sa ovim drugim... i to je stvarno tako, ne znam zasto penish... :)

@boskovic

meni su one vrh i za high end i proveru sibilanata...

aj necu vise da se blamiram :ups:

SandRob
08-09-2005, 09:09 AM
jako mi se dopada dizajn, samo onaj vrabac na stranicama malo zbunjuje i nervira. umisto njega bi stavi slike sprave, a ako mozes vrapca slikat na spravi to bi bilo super, samo pazi da ti je ne pokaka. :mrgreen:

boggy
02-12-2005, 04:16 PM
Pozdrav svima,

Nadam se da se Dejan nece ljutiti ako mu "ukrademo" thread :mrgreen:
Dodali smo nove slike u galeriju. Sada se moze videti i unutrasnost Sparrow-a.
Kao i pre, svi komentari i kritike su dobrodosli.

link ka Sparrow galeriji (http://www.bozoel.com/products/sparrow/hires.html)

pozdrav

Bogi