Log in

View Full Version : sx2 vs nuendo3

STUDIOTON
06-09-2005, 01:30 AM
koristi li neko ovde SX2 i nuendo tri u sistemu .. i da li ta kombinacija radi .. ili neka slicna?

STUDIOTON
06-09-2005, 02:58 AM
Ok .. instalirao sam i sx2 pored sx3 i nuendo3 .. hmm i izgleda sve radi kako treba ..

SX2 moze otvoriti projekat iz SX3 .. i sve je ok .. ali nigde zvuka :mad:

Ne znam zasto .. znam da ne moze iz sx3 u sx2 ali zasto ga onda otvara .. sve je uredno .. idu pikovi ... tu su audio trake .. sve pokazuje da radi a od zvuka nista :confused:

DADDY Z
06-09-2005, 05:46 AM
ja sam takođe instalirao sva tri,ali sam posle nekog vremena rada skinuo SX2...nije mi jasno kako si uspeo da otvori? projekat od 3 u 2 po?to kod mene nije funkcionisala ta varijanta(mo?da zato ?to radim samo midi-VST)...inače između SX i NUENDA stvari funkcioni?u najnormalnije

alektom
06-09-2005, 08:38 AM
Projekat iz SX3 nece SX2 da otvori a da radi, to uostalom i pise kada otvoris projekat dvojke u trojci i hoces da save-iras....
Inace, meni ta trojka pravi grdne probleme, najvise sa importom midija koji otvara ceo dan do podne... a da ne pricam o nemogucnosti da instaliram ovaj novi Update, kaze da nije dobra verzija Cubase-a.....:confused:
Tako da sam se vratio na staru dobru dvojku....

STUDIOTON
06-09-2005, 09:34 AM
ma ja se vracam na staru dobru dvojku i vise mi nikada nece pasti na pamet da predjem pa neka izadje i sx5 .. jebe mi se bas za to .. :mad:

Samo cu morati da prebacujem 37 pesama koje imam do sada u trojci:scared:

Ionako nista posebno nisam koristio a da kazemo da je prednost u odnosu na dvojku ..

OFF
06-09-2005, 11:01 AM
Meni su radile sve kombinacije. Kad otvorim projekat iz npr N3 u SX2, on samo uradi unfreeze i sve radi. Sad upravo instaliram sistem, i na njemu ce biti
SX2.2.nesto (on mi se pokazao najstabilniji) i Nuendo 3 (najvise zbog freeze i external efx opcija). U Cubaseu cu raditi Midi (da se ne jeb*** sa onim midi port bla-bla, kasnjenjima u 3-ci) a u Nuendu mix.
Ivane, zovni nekoga ko zna, da ti to namesti:p

STUDIOTON
06-09-2005, 11:12 AM
Meni su radile sve kombinacije. Kad otvorim projekat iz npr N3 u SX2, on samo uradi unfreeze i sve radi. Sad upravo instaliram sistem, i na njemu ce biti
SX2.2.nesto (on mi se pokazao najstabilniji) i Nuendo 3 (najvise zbog freeze i external efx opcija). U Cubaseu cu raditi Midi (da se ne jeb*** sa onim midi port bla-bla, kasnjenjima u 3-ci) a u Nuendu mix.
Ivane, zovni nekoga ko zna, da ti to namesti:p

Namesteno .. Projekat koji trenutno radim za Acapulco band a koji mi je dosta bitan vec sam prebacio u SX 2.2 .. ovo ostalo zavrsavam u SX3 i tu je kraj .. ostavicu ga instaliranog zbog projekata koji ce mi biti poslati a radjeni su u sx3 .. ali ja vishe ne .. toliko mi je puta pao i toliko me jebao do sada da sam zaboravio da postoji:mad:

OFF
06-09-2005, 12:22 PM
Jesi siguran da ti to nije do URSa ili slicnih novijih plug-insa?

STUDIOTON
06-09-2005, 12:26 PM
Jesi siguran da ti to nije do URSa ili slicnih novijih plug-insa?

Mislim da nije

zmaj
06-09-2005, 12:57 PM
Logic rula...!!! ;)

kVu
06-09-2005, 07:04 PM
zmaju dosta bre vise... al opametice se... samo da im ja dodjem jedared, ko puretu :P

lesha
07-09-2005, 12:15 AM
ivane, mozda ce ti biti zanimljivo, a i ostalima koji imaju 1820 i druge emu kartice...

On occasion, I've posted here about some issues with my Emu 1820m. In particular, I ran into cracking that quickly decayed into total distortion with high (not low) latencies. I also ran into a problem with system freeze if I had a Powercore plugin enabled, and I increased the latency setting.

I was able to get things done because I knew how to keep it out of trouble. But, my experience made it difficult to recommend the card to others. My last card with the same setup is an older RME, and I had zero driver issues with that card.

The Emu 1.8 drivers made things better, but not perfect. The just released SX3.1 has a bunch of fixes for audio and midi timing. Whatever the reason, something has changed for the better. All problems gone and all is well, finally.

zvincic
07-09-2005, 01:59 AM
ivane, mozda ce ti biti zanimljivo, a i ostalima koji imaju 1820 i druge emu kartice...

hm....meni se to pucketanje koje prelazi u distorziju ne desava na sx2.

sx3 sam instalirao, pokrenuo, ucitao projekt i....deinstalirao :)

zmaj
07-09-2005, 02:22 AM
zmaju dosta bre vise... al opametice se... samo da im ja dodjem jedared, ko puretu :P
Ma Pure je kralj...koliko je pljuvao po Macu i Logicu,kao PC mozes da sklopis da radi bolje od Maca,a Logic je ruzan...pih...a sad ne moze da se nacudi od kad je presao na Mac i Logic...ja mu ponudio,da mu ucinim uslugu,da se trampimo,ja njemu taj super skla/epani PC i "lepi" Cubase,a on meni "sminkerski" Mac i "ruzni" Logic,ali nece...ne znam zasto? :rotfl:

Arthur
08-09-2005, 10:31 PM
Meni SX3 radi kuci ok, mada mi se cini da je sporiji.. Verovatno zbog malo rama na kucnoj masini. Ali, ni SX2.2.0.3.5 koji svi hvale nije majka stabilnosti kad se potera do limita.. narocito uzme da baguje ako se radi neki rewire sa reasonom.. i to ume da prave veeelike zajebancije zajedno.. ali to samo u extremnim slucajevima...mislim na veliki broj audio kanala sa puno efekata, grupa i drndanja, pa jos rewire pride..

puRe
08-09-2005, 10:57 PM
Ma Pure je kralj...koliko je pljuvao po Macu i Logicu,kao PC mozes da sklopis da radi bolje od Maca,a Logic je ruzan...pih...a sad ne moze da se nacudi od kad je presao na Mac i Logic...ja mu ponudio,da mu ucinim uslugu,da se trampimo,ja njemu taj super skla/epani PC i "lepi" Cubase,a on meni "sminkerski" Mac i "ruzni" Logic,ali nece...ne znam zasto? :rotfl:

ajde bre ne s***...

i dalje tvrdim da su sve verzije Logica pre sedmice ruzne (i stoga za mene neintuitivne)...ne secam se da sam pljuvao semicu....

a ako sam ono rekao za maca, onda stvarno povlacim doticne pljuvke :)

zmaj
08-09-2005, 11:36 PM
i dalje tvrdim da su sve verzije Logica pre sedmice ruzne (i stoga za mene neintuitivne)Neintuitivne...pazi teske reci padaju,shvaticu ovo licno jer koristim jednu od njih (5.5.1 :da: ) Pozzz

zmaj
08-09-2005, 11:43 PM
ajde bre ne s***...Nemoj da ti banem gajbi... :ninja: :growl: :bounce2: :growl: :taz:

kVu
09-09-2005, 01:26 AM
znas kako... u zivotu obicno su one ruzne ribe najbolje u sexu :D

puRe
09-09-2005, 09:02 AM
i dalje tvrdim da su sve verzije Logica pre sedmice ruzne (i stoga za mene neintuitivne)Neintuitivne...pazi teske reci padaju,shvaticu ovo licno jer koristim jednu od njih (5.5.1 :da: ) Pozzz

rekoh meni neuitivna verzija :)

Danny Lou
10-09-2005, 11:09 AM
znas kako... u zivotu obicno su one ruzne ribe najbolje u sexu :D

hehehehe... pa ako su ruzne i blentave kao tvoj avatar mislim da razumijem tvoje rijeci... ali nisu lose ni one dobre ali cedne i povucene...:da: :da: :da: