View Full Version : Problem sa Scope i Intel
statusband
05-09-2005, 03:31 PM
Imam Intel preskot na 2,8 Ghz i plocu Neo 2p i kartu Scope.Insatliram Cubase 3.0 radi sve Ok 10 dana i odjednom kad startujem Cubase,izbaci prozor u kome pise odprilike ovako:"Hardware 12 need to be updated",a onda jos malo ucutava plug-in-ove,i zatim usledi freeze,pa moram da ugasim kompjuter,pretpostavljam da zeza nesto oko "Scope",ali ne kontam sta,update-ovao sam Scope,ali opet zeza.:banghead: Pomozite,please,dlepicemo na cetvorica od danonocnog zamlacivanja sa ovim problemom.:confused:
AKo je sve radilo ok 10 dana nemoguce je teorijski da je do Scope-a iako ne treba biti previse otvoren ni po tom pitanju. Seti se sta si sve instalirao od VST-a (pluginova ili instrumenata), u najgorem slucaju deinstaliraj Scope pa Cubase. Pregledaj IRQ od Scope-a...u najboljem slucaju reinstaliraj samo Cubase....malo sam nabacao ali je to sve na brzinu sto sam se setio.
statusband
09-09-2005, 03:27 PM
Reinsatlirao sam cubase 10 puta,pa kartu isto toliko i opet radi nekoliko dana pa sve od pocetka.Sada sam zamenio plocu i procesor,kupio sam Athlon 3200 + 939
Kada sam instalirao SP2,poceo je sa istim problemom,pa sam vratio na SP1 i za sada sve radi kako treba,a sto je najgore,u prvoj kombinaciji nisam instalirao ni jedan VST!Najverovatnije cu da prodam i Scope,pa cu da kupim nesto drugo,jer mi je muka i od njega,samo ne znam sta da kupim,ako imas neki predlog,daj ga.
pozz
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.