View Full Version : Spanska gitara
Ljudi kako da odradim spanski ritam,nesto kao ovo http://edo.kljuc.info/primjer1.mp3
Nasao dobru boju gitare ali neznam kako da odradim ritam preko klavijature.
Kad bi to moglo, niko ne bi svirao gitare...
Ljudi su poceli tehnologiju da previse uzimaju "zdravo za gotovo" i zaboravljaju (ovde ne mislim na nikog ponaosob, vec na trend) da su za muziku ipak kljucni muzicari. Dakle, mora da se svira, da bi zvucalo "isto kao...".
mozes da probas sa MusicLab Real Guitar.. ali sigurno neces dobiti taj trip koji gitara treba da ima...
Dushan_S
05-09-2005, 09:02 PM
Celi loopovi, ili plati? ?ivog čoveka ako je projekat komercijalne prirode, jel.
Ima par AKAI zbirki za koje znam da su u tom fazonu.
Probaj Xphraze "Sevillana" pod "Riffs and...".
Sala mala!:da:
Mogli
06-09-2005, 01:47 AM
Imas to na sample diskovima - Total Spanish Guitar CD1/2 u wav formatu, ali na zalost ni ja to nemam, mada bi i meni trebalo.:cool:
Kad bi to moglo, niko ne bi svirao gitare...
Ljudi su poceli tehnologiju da previse uzimaju "zdravo za gotovo" i zaboravljaju (ovde ne mislim na nikog ponaosob, vec na trend) da su za muziku ipak kljucni muzicari. Dakle, mora da se svira, da bi zvucalo "isto kao...".
Znam Oggy,ja i jesam gitarista od svoje sedme godine i odsvirao bih to lako,ali jos nisam stekao uslove(kad je oprema u pitanju)da je snimim,pa sam malo prinudjen da trazim neku simulaciju takve gitare.Zvuk gitare sam nasao,ali mi se cini nemoguce odsvirati taj ritam na klavijaturi.Pokusao sam da izvucem ritam gitaru iz midi fajla od Gipsi Kingsa i ofarbam je,ali i nakon par sati editovanja ona zvuci bijedno..jebiga.;)
Imas to na sample diskovima - Total Spanish Guitar CD1/2 u wav formatu, ali na zalost ni ja to nemam, mada bi i meni trebalo.:cool:
uh..to bi valjalo..Ako saznas gdje se moze nabaviti,javi mi.;) ..Pozdrav!
sasa.ivkovic
15-09-2005, 02:49 AM
Sample pack "Flamenco guitar".Stavio sam i isti tonalitet, samo sto je dur.
Ceo CD je u tom fazonu.
Pozdrav!
Shady
03-11-2005, 01:21 AM
cuo sam dobro odradjene spanske gitare na mid. fajlovima.. na cdu koji se dobija uz Roland G-1000,
Ako to mo?e? naći... pa onda importujes odredjene sekvence i popravljas tonalitet i akorde... :)
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.