Log in

View Full Version : Moj rad

Danijel D
29-08-2005, 08:09 PM
Da se i ja prikljucim,posto nikad nisam imao love za platiti studio sa 16 god. sam poceo prikupljati opremu i radio sam stosta dok si je nisam priustio.Ovaj rad je moj osobni rad gdje sam i bubnjar i gitarist i klavijaturist i vocal i back vocal,autor glazbe,aranzmana,texta,producent bas sve sve sve.Volio bi cuti vase misljenje o njoj.Pjesma je osigurana u ZAMPU sto se moze provjeriti ne netu,a tu i tamo se zavrti na lokalnoj radio postaji.Da ju mogu progurati ne-mogu jer namam pojma vise kako,gdje god sam slao i probao odbili su je,a mozda i ne valja.Hvala svima na komentarima!!!:)

Pjesma se zove Bila si mi sve i nalazi se na www.zvina.hg-host.info/rumski (http://www.zvina.hg-host.info/rumski)

Pupno puno hvala Zvincicu,majstore:)

mirzaa
29-08-2005, 08:13 PM
odlično. čestitam. a sada daj link :)

SandRob
02-09-2005, 09:34 AM
stari, ovo ti je hit, viruj ti meni! :)
samo bi vajalo malo jos izaranzirat, malo se jos potrudit oko produkcije, bubanj da bude malo cvrsci, malo dodat backova, el. gitara i malo jos dramatike... hit 1/1! :da:

dr.Ru
02-09-2005, 09:51 AM
cek, cek... ovo cu da skinem, pa se javljam posle

Zid
02-09-2005, 10:07 AM
Ima problem prilikom skidanja fajla...Samo skine 371Kb i zavrsi,kao da je sve skinuo.. Gdje zapelo?

Eon
02-09-2005, 12:18 PM
Mnogo cisto i definisano zvuci, to mi se svidja. Efekti ok, po meni je sve na mestu iako mi je glas malo previse otisao na 300hz ili 400hz, tu bi ga malo stanjio ali ovo je subjektivno

zvincic
02-09-2005, 01:03 PM
Ima problem prilikom skidanja fajla...Samo skine 371Kb i zavrsi,kao da je sve skinuo.. Gdje zapelo?

koristi neki download manager

preporucam Flashget, Getright...

Danijel D
02-09-2005, 02:45 PM
Hvala ljudi stvarno mi to znaci puno,imam hrpu takvih pjesama,aranzman je suh i bubanj jadan jer stvarno sam sve radio sam i to je problem,napravim ja to na brzinu pa sto vise cackam po tome vise userem.Ovdje kod nas nitko nije zainteresiran za to,a na top ljestvici je bila na 2 gom mjestu vise od mjesec dana.Hebi ga ali radim to zato sto volim ne zato sto moram:cool:

SumAnuT
02-09-2005, 04:04 PM
Cujem jak uticaj G'n'R :)

Da se dopunim, posle vishe preslushavanja ... ne slusham ovakvu muziku ali ovo je zaista super!

svaka cast!

ShoX
05-09-2005, 03:17 AM
Promasih forum. Moj komentar je ovde http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=12292

mischel
15-11-2005, 01:47 AM
Drums treba da budue tisi i bolje isproduciran (moraju biti mracniji i sa vise shmeka), da bi dobili na znacaju a izgubili na banalnosti sto ce dosta doprineti celokupnoj atmoseri ov ambijentalne kompozicije.

Tema treba jos da se razvije...

:cool:

mischel
15-11-2005, 01:53 AM
Izvini, nemoj ozbiljno da me skapiras,

ovo je za neku drugu pesmu,

ti si genije!

:cool: