View Full Version : jeli
SumAnuT
22-08-2005, 11:52 AM
jel platio iko od vas ikad ishta ljudima koji vam prave softver? ili samo hardver kupujete?
jel platio iko od vas ikad ishta ljudima koji vam prave softver? ili samo hardver kupujete?
naravno...
sve sto redovno koristim ili pomocu cega zaradjujem ujedno i kupim...
dr.Ru
23-08-2005, 12:47 AM
kupujem,.... poceo sam...
iako ne zaradjujem od muzike (ne bavim se profesionalno muzikom)
dr.Ru
23-08-2005, 01:14 AM
da dodam i ovo :)
vBulletin kojeg koristi rumski.com je licenciran: softver je kupljen legalno prilozima clanova... bilo je reci ranije o tome
MarkoM
23-08-2005, 11:20 PM
U studiu u kojem radim...Logic 7 , Cubase SX 3 , Nuendo 1.5 , NI Komplete + UAD + TC Powercore (oni su nesto izmedju :) )
...dosta za sada...
U studiu u kojem radim...Logic 7 , Cubase SX 3 , Nuendo 1.5 , NI Komplete + UAD + TC Powercore (oni su nesto izmedju :) )
...dosta za sada...
a ciko, gde ti to radis? :D
Znao sam jednog koji se zvao MrG, slicne stvarcice je pominjao, ali njega vise nema...mislim......
MarkoM
25-08-2005, 12:41 AM
Znao sam jednog koji se zvao MrG, slicne stvarcice je pominjao, ali njega vise nema...mislim......
mislim stvarno... ;)
lesha
25-08-2005, 12:58 AM
sta reci..
jeli, pili, a nista nisu platili..
Znao sam jednog koji se zvao MrG, slicne stvarcice je pominjao, ali njega vise nema...mislim......Da...onaj smarac... :rotfl:
btw.Video sam ti sliku u Caffe&Bar-u...
MarkoM
05-09-2005, 10:16 PM
Da...onaj smarac... :rotfl:
btw.Video sam ti sliku u Caffe&Bar-u...
hahaha...gde si to sada pronasao ? :)
Poslednji broj...u stvari bio je poslednji kada sam ga citao,a to je bilo prosle nedelje...Neki likovi djuskaju i ti na gramofonu iz nekog kretenskog ugla,nesto polu-s'ledja...
MarkoM
06-09-2005, 02:20 AM
Poslednji broj...u stvari bio je poslednji kada sam ga citao,a to je bilo prosle nedelje...Neki likovi djuskaju i ti na gramofonu iz nekog kretenskog ugla,nesto polu-s'ledja...
to je slika pre skoro godinu dana....citas staru stampu :)))
pozdrav
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.