View Full Version : Moderacija - brisanje poruka?
ton_majstor
22-08-2005, 11:40 AM
Imam utisak da sam obrisan u par navrata, a da mi to nigde nije javljeno. Čak, postoje i odgovori na moj, sada nepostojeći topic, ali mene tj. mog posta nema. Pritom, nisam ba? siguran da mi se SMANJIO broj ukupan poruka, nego eto...
Rumski, da li obave?tavate korisnike ako bri?ete ili editujete poruke? Meni nije ni?ta stiglo na mail...
Pozdrav.
Imam utisak da sam obrisan u par navrata, a da mi to nigde nije javljeno. ?ak, postoje i odgovori na moj, sada nepostoje?i topic, ali mene tj. mog posta nema. Pritom, nisam ba? siguran da mi se SMANJIO broj ukupan poruka, nego eto...
Rumski, da li obave?tavate korisnike ako bri?ete ili editujete poruke? Meni nije ni?ta stiglo na mail...
Pozdrav.
ja sam razdvajao onu raspravu iz "ko je ko" teme u novu temu koju mozes naci u offtopicu...
A shta je sa onim simemotom? Nema mu poruka u nekim topicima . Pitam cisto onako
veseli koljac
23-08-2005, 02:24 AM
simemot je nestao kao fantom?
ton_majstor
23-08-2005, 08:25 AM
Kako god, ipak je ostalo tamo zaostataka. Npr. mene neki dečko prepoznao i pozdravio, ja mu ne?to odgovorio (toga nema), a onda on meni odgovara na taj nepostojeci post, sto izgleda sumanuto... pritom je i ON offtopic, tj. nije za tu temu, al njega ima!
Ne ?alim se Bogzna koliko, ali po?to sam na jednom drugom forumu Supermoderator, pre svega znam kako je te?ko odr?avati red. Ali, ovo nije dobro urađeno...
Pozdrav!
ja sam juche sasvim fino i kulturno postavio ne sekciju razno pitanje za invitation za jedan ruski audio forum
nije mi bila namera da reklamiram tudj forum, samo sam hteo pristup na isti jer je on totalno drugachije koncipiran od ovog foruma, tj koliko sam ja shvatio to je obichan warez forum za audio software.
time shto sam trazio invite za takav forum ja mislim da uopshte nisam prekrsio pravila ovog foruma??
ili mozda jesam ???
ako nishta bar sam mogao da dobijem PM ;)
uzdravlje.
idekius
21-05-2006, 04:58 PM
ja sam juche sasvim fino i kulturno postavio ne sekciju razno pitanje za invitation za jedan ruski audio forum
nije mi bila namera da reklamiram tudj forum, samo sam hteo pristup na isti jer je on totalno drugachije koncipiran od ovog foruma, tj koliko sam ja shvatio to je obichan warez forum za audio software.
time shto sam trazio invite za takav forum ja mislim da uopshte nisam prekrsio pravila ovog foruma??
ili mozda jesam ???
ako nishta bar sam mogao da dobijem PM ;)
uzdravlje.
Pravilnik je tu da se chita i kada se pravilnik prekrsi, nije potrebno pisati mailove sa objasnjenjima.
Ovaj forum nema nikakve veze sa piratskim software-om, niti ce ih imati. Bilo da su u pitanju direktni linkovi, bilo da su u pitanju sajtovi\forumi na kojima se pratski software distribuira.
Svaki post koji na bilo koji nacin ima veze sa ovakvim sajtovima, bice editovan, ili brisan, bez upozorenja i suvisnog objasnjavanja.
boggy
21-05-2006, 04:58 PM
Zdravo kodi,
Ne mora ti niko slati PM zato sto postoji pravilnik o pirateriji (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=7939&highlight=pirateriji) koji nisi postovao.
pozdrav
bogi
Dushan_S
21-05-2006, 05:00 PM
Iako je upotreba nelegalnog softvera u ovim krajevima česta, pravilima foruma je sankcionisano da se priča o tome u bilo kom obliku. Pa onda pretpostavljam da ti je neko od moderatora zato obrisao poruku, jer u su?tini time promovi?e? w@rez sajt na ovom forumu.
Znači ni?ta lično, jednostavno je protiv pravila. Ne mora niko da te obave?tava jer je obaveza članova da se sami informi?u o pravilima na forumu. Ti naravno dobrodo?ao ovde, i uključi se u rasprave na forumu bez ikakve frke, ali gledaj da izbegava? w@rez teme nadalje!
Sve najbolje i tebi!
Dushan_S
21-05-2006, 05:01 PM
HAHAHAHAHA :rotfl: Eto ?ta su revnosni i uvek budni moderatori, tri odgovora odjednom :p
boggy
21-05-2006, 05:03 PM
Divineeeeeer! Ka' ce ta plata i povisica?
:taz:
pozdrav
bogi
Dushan_S
21-05-2006, 05:05 PM
Da da, povi?ica, Boggy usta ti se pozlatila! :hyper: Divinereeeee?!
diviner
21-05-2006, 08:58 PM
Divineeeeeer! Ka' ce ta plata i povisica?
:taz:
Samo nemojte da mi izlazite i demonstrativno zakrcujete puteve sa SSL-ovima, Amecima i slicnim gvozdjurijama :mrgreen: .
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.