PDA

View Full Version : opet resetiranje i sva?t

File
17-08-2005, 03:57 PM
Napokon sam kupio novi komp i vec se zivciram ko pas...Konfiguracija mi je ova:
HDD MAXTOR 80GB,serial ATA,7200 o/min, 8MB cache
AMD athlon 64 3000+, 1800 MHz, 512 kb c., socket 939, BUS 2000 MHz, BOX
MBO EPOX, s. 939, 9NPAJ, nForce 4, BUS 2000 MHz, serial ATA, RAID, 7.1
VGA PCI-E SAPPHIRE ATI radeon x300 128bit,128MB

zvučna mi je: MAYA 44 MKII radi na 24bita i 96frekvencija uzorkovanja

Instaliran mi je windows XP profesional sa servis pack1 naknadnom instalacijom, CUBASE SX1 imam i dvojku al mi se te?ko naviknut na tu ?arenost

problemi su sljedeći:radim, radim...ubacujem plug inove i sve ok...onaj pokazatelj CPUa(F12) mi je ni na 50%(ono ispod ne znam sta znaci,sta je to?) i odjednom skoci preko 100% i sve zbloka...jel zagrijavanje CPUa il ?ta?Nekad mi se zna desit da mi ako premotam uCUBASE-u na određeni dio pjesme,komp se jednostavno restartira i to uvjek na tom istom projektu(ak slu?am od poćetka do kraja tu stvar,onda ne)...Kad otvorim CUBASE i FRUTYLOOPs zajedno, CUBASE radi, a FRUTY ne, a cim zatvaram jedan od tih programa, il probam save as il tako ne?to, komp se resetira....Nekad mi se CUBASE ućitava, i odjednom ni?ta, pa moram ponovo...

jel kriva instalacija CUBASEa?
jel su krivi windowsi i servis pack?
jel kriv Hardware?

nemam pojma, al pliz mi pomozite jer jo? uvjek imam garanciju na njega...

Ad Fines
17-08-2005, 10:40 PM
system propertys/startup and recovery-setings/automatically restart skini kvacicu

Kad se pozeli restartat i pojavi se bolesno-plavi ekran,moze bit do memorije(a ne mora)
Na ovaj nacin je jedan moj kolega ustanovio da plocica ima neku bolest.
Bila je pod garancijom i naravno dobio drugu koju kad je ubacio....od tada nema problema.