PDA

View Full Version : Skin

zvincic
09-08-2005, 03:57 PM
Imam jedan problemic, naime kad god se odlogiram sa foruma i krenem ponovo logirati prebaci mi skin sa ovog black-a na onaj rupro obicni....ima li nacina da se to izbjegne, tj da uz moj username uvijek bude vezan black?

puRe
09-08-2005, 05:09 PM
cini mi se da skin ostaje zapamcen samo ako ostavis da te drzi logovanog zauvek...

zvincic
09-08-2005, 05:26 PM
to je bezveze :(

kako citam na poslu...

Ni
09-08-2005, 06:47 PM
i ja sam se juče ulogovao sa posla, i index mi je bio na običnom skinu, a kad otvorim neki forum/post izađu na black-u.

dr.Ru
09-08-2005, 07:02 PM
ruPro je default skin. U vasim opcijama, namestite drugi skin da bude vas, ukoliko zelite. Ako samo rucno (klik u levom dnu ekrana) promenite skin, on ostaje upamcen dok ste logovani, a posle ne...
Znaci: usercp> izbor skina

zvincic
09-08-2005, 07:17 PM
ruPro je default skin. U vasim opcijama, namestite drugi skin da bude vas, ukoliko zelite. Ako samo rucno (klik u levom dnu ekrana) promenite skin, on ostaje upamcen dok ste logovani, a posle ne...
Znaci: usercp> izbor skina

e, to!
:)

promaklo mi je u CP-u

tnx!

sille
09-08-2005, 07:25 PM
i ja sam se juče ulogovao sa posla, i index mi je bio na običnom skinu, a kad otvorim neki forum/post izađu na black-u.

Podesi skin koji hoces,ali na index stranici i onda ce ti sve "biti crno" :D (mislim koju god temu otvoris bice ti crni skin)

@ zvincic
A kako ti stojis sa "cookies" i firewalom?

Svaki put kad se odlogujes obrisu ti se "coockiji" i sa njima sva podesavanja.

Ni
09-08-2005, 07:26 PM
ja sam ba? to i uradio - nisam ni video dropdown na dnu - ali mi je ipak index ostao ?aren.

edit: ok. will do.

wladymeer
04-09-2005, 02:40 PM
Hmmm.. da li bi bilo moguće srediti malo ikonice za black(XL) skin HOT TOPICS sa i bez novih odgovora? Pomalo se izgubim oko toga (recimo da bez novih odgovora bude samo vatrica a sa novim da bude kao sad?)

dr.Ru
04-09-2005, 10:49 PM
upravo to ljudima`smeta Lordring
bice uradjeno ovih dana

SandRob
08-10-2005, 04:05 PM
ja bi crne skinove stavi ko difoltne, jer su one dil imagea od rumskega, a ove skinove sa relativnon sirinon nebi stavi na 100%, nego malo manje tako da ostanu funkcionalni a da ne budu ruzni. recimo, barem centimetar da bude sa svake strane.

puRe
08-10-2005, 10:19 PM
Mislim da je ovaj skin idealan posto je tacno na pola puta izmedju tamnog i svetlog, a ujedno i skin portala...samo menjanje skinova je ekstra olaksano tako da ne postoji nista sto bi sprecilo bilo kog korisnika da namesti kako njemu odgovara...

SandRob
05-11-2005, 09:09 AM
ma ovaj siroki skin uopce nije funkcionalan. ja ga drzin zbog toga da mi ne stiska slike, ali on to svejedno radi.
kad netko stavi sliku vecu od sirine uzeg skina ona se stisne i nista se ne razumi.
moze li se to popravit, barem ko sto je bilo prije!?