View Full Version : -=Vratite ENGLISH deo foruma=-
ProkDu
30-07-2005, 01:44 AM
Covek je spreman da dodje da podeli misljenje sa nama ali ......
from: Aleksey Vaneev <info@voxengo.com> (Voxengo)
"Hello,
Thanks for your invitation. However, your forum is not in English, so
I can't participate in it.
Best regards,
Aleksey"
:banghead:
lesha
30-07-2005, 01:53 AM
i ja sam za, verujem da cemo imati o cemu da razgovaramo, samo sto pretpostavljam da na ovim prostorima ima vrlo malo ljudi koji (legalno) poseduju njegove pluginove..
u svakom slucaju, covek je redovan na kvr-u, tako da ga tamo lako mozete naci..
Covek je spreman da dodje da podeli misljenje sa nama ali ......
from: Aleksey Vaneev <info@voxengo.com> (Voxengo)
"Hello,
Thanks for your invitation. However, your forum is not in English, so
I can't participate in it.
Best regards,
Aleksey"
:banghead:
Aleksej Voxengo Vanev
:o
Ja sam za...
Odmah i momentalno, sada cemo svi biti :angel:, a ustvari ":closedey:" :)
lesha
31-07-2005, 02:08 AM
mozemo da ga stavimo kao gosta foruma..
dr.Ru
31-07-2005, 10:55 AM
ko ima kontakt sa njim?
hajde da ga stavimo kao gost foruma (recimo nedelju dana ako pristane)
Ovo bi bilo odlicno!
Sta kazete? :)
odlicno! :)
prokdu, javi kad se dogovoris sa njim...
Dushan_S
31-07-2005, 01:52 PM
Pa kao ideja je super, ali sa druge strane, mene je lično blam. Kao prvo, ne mogu biti 100% siguran, ali recimo da pretpostavljam da niko ovde nije kupio niti jedan njegov plug in (leg) a jo? bi lep?e izgledalo ako dođe i provede ovde vreme odgovarajući i razgovarajući i nakon toga recimo, bude prodat 1 plugin, ako ti toliko. I znam da ovo zvuči pomalo negativno, ali iako ni sam nisam cvećka ja mu neću postaviti niti jedno pitanje jer osećam da mi je ru?no da imam njegov rad na kompu i da znam da ima neko drugi a kao, veselo na forumu razgovaram sa njim o Voxengo plugovima. Nekako bi mi to bilo ba? ljigavo.
Al dobro, ja sam sad ustao jer sam legao u 7 i jo? nisam popio kafu tako da, mo?da i nisam merodavan.
dr.Ru
31-07-2005, 02:21 PM
Dobro, imaju oni i free verzije, na primer korisnu stvar za gitariste: Boogex.
Opet, sa druge strane, imacemo nesvakidasnju priliku da mozda nesto novo naucimo. Znas i kako je Microsoft dosao na nase prostore: okupio je expo pun flekovanih korisnika i pocao sa pricom oko legalizacije. Ne mogu da kazem da je u potpunosti uspeo, ali sada ima mnogo vise legalnih Microsoft korisnika, nego pre neku godinu....
Mislim da su ovakvi susreti pozitivni u svakom slucaju
lesha
31-07-2005, 02:30 PM
mislim da je i on svestan toga da niko odavde nije kupio nijedan plug (ispravite me ako gresim - covek takodje ima odlicne besplatne pluginove od kojih su par "must have"), ali pretpostavljam da mu svaki vid reklame odgovara i da ce licnim kontaktom naterati barem nekog od nas da to i uradi...
/edit
ru, vidim da slicno razmisljamo :D
sad videh tvoj post..
veseli koljac
31-07-2005, 03:00 PM
ja sam isto za,samo se nadam da nas ima dovoljno koji znamo engleski,mislim ako covek vec dodje da ga propisno ugnjavimo a ne da se smori pa da ode zato sto ga niko nista ne pita. :mrgreen:
lesha
31-07-2005, 03:28 PM
mislim da nece da mu smeta ako ga ne ugnjavimo.. :p
veseli koljac
31-07-2005, 03:58 PM
a sta ako ga to rastuzi,pa prestane da pravi pluginove? :mrgreen:
ProkDu
01-08-2005, 11:51 PM
Evo odgovora:
"Hello,
Anyway, I do not feel comfortable at that forum. You or anyone else
may ask questions directly.
Best regards,
Aleksey"
Znao sam da ce da se uplasi crnog skin-a. :o
Tako da ako imate pitanja za Alekseja:
Aleksey Vaneev <info@voxengo.com> (Voxengo)
lesha
02-08-2005, 12:15 AM
Anyway, I do not feel comfortable at that forum.
pitam se zasto.. :D
ProkDu
02-08-2005, 01:24 AM
"Black crackin' force has possesed your forum" :D
Dushan_S
04-08-2005, 02:03 AM
Pa ne mora da znači da je to razlog...
Ovaj forum dapače i nije ne?to jako u tom fazonu, ali negde je logično namenjen ljudima sa ovih prostora, a ljudi sa ovih prostora ?ive rade i funkcioni?u.... na način kako se to radi na ovim prostorima :-)
Mislim da je pre to da je čovek vrlo očigledno osoba koji jako mnogo radi na svojim pluginovima, i forum kao recimo KVR mu je izvor prihoda pre svega, pa ima smisla da sedi tamo na forumu i odgovara na pitanja. A ovde to nije slučaj.
Pa ne mora da znači da je to razlog...
Ovaj forum dapače i nije ne?to jako u tom fazonu, ali negde je logično namenjen ljudima sa ovih prostora, a ljudi sa ovih prostora ?ive rade i funkcioni?u.... na način kako se to radi na ovim prostorima :-)
Mislim da je pre to da je čovek vrlo očigledno osoba koji jako mnogo radi na svojim pluginovima, i forum kao recimo KVR mu je izvor prihoda pre svega, pa ima smisla da sedi tamo na forumu i odgovara na pitanja. A ovde to nije slučaj.
Jednom recju receno - INTERES :)
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.