View Full Version : Arpegiator, preporuka
Treba da snimam jednu rock pesmu krajem nedelje, sa zivim bendom, a treba nam neka sekvenca na pocetku pesme. Arpegia sa tritona mi se ne svidjaju previse, a posto se snima na komp, uz klik, probacu neki VST. Sta preporucujete od instrumenata? Bitno mi je da zvuci 'masno' i da bude editabilna
Hvala
Moog Modular 2 ima dobre sekvencerske zvukove (probaj presete Klausa Schulzea)...
peraZdera
25-07-2005, 02:22 PM
Ja sam koristio, kad sam radio tus za neku predstavu,kao midi efekat Arpegiator u sonaru na Edirol Orchestral-u i fino mi je radilo... Povuces neki akord sa malo duzim trajanjem nota, ukljucis arpegatior na tom midi kanalu i podesis kako tebi odgovara. Ako radis nesto ozbiljnije uzmi i sam upisi note... PoZz
A, ne, mogu ja i da sviram, ali mi treba sekvenca sa automatizovanim filtrima, da ne moram ja.......
Hvala za Moog, probacu, pa javljam utiske
Zavisi opet sta hoces da dobijes, ali svakako pre nego sto krenes i odlucis probaj sledece: Vanguard i Albino 2, licno ih koristim i po zelji se lako uklapaju u razlicite muzicke pravce.... pozdrav .....
SumAnuT
25-07-2005, 04:49 PM
Zavisi opet sta hoces da dobijes, ali svakako pre nego sto krenes i odlucis probaj sledece: Vanguard i Albino 2, licno ih koristim i po zelji se lako uklapaju u razlicite muzicke pravce.... pozdrav .....
albino i vanguard, albino pogotovo ...
a i zashto ne probash cubaseov midi efekat arpache?
Ivan Pancevac .....
:D
Sala .....
Danny Lou
25-07-2005, 07:33 PM
matori probaj i xphraze... gooooood... ili ja mislim da i SW performer ima u sebi arpeggiator.
pozzzzzzzzzzzzzzzzzz
SandRob
25-07-2005, 07:51 PM
creamware ima 2 odlicna arpegiatora za sfp.
Od ta dva oba valjaju ali ja ih ne koristim jer OFF, najbolje ce zvucati ukoliko je rucno ispisano a koliko sa skontao tebi je u pitanju samo pocetna sekvenca tako da bas i nemas preterano posla. Nadji odlican synth sa odlicnim zvukom i ispisi note poigraj se sa envelopom i filterima, za 30 minuta ces biti prezadovoljan.
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.