View Full Version : Kontakt2 problem!
peraZdera
21-07-2005, 08:49 PM
Nikako nisam mogao da ucitam nki fajlove sa colossus-a, koji koristi kompakt sempler. Prijavljuje mi da instrument fajlovi nisu registrovani. Onda uzmem patch koji bi trebao to da mi omoguci, ali nista. Opet se desava ista stvar! Samo da napomenem da sam bez problema radio sa nki fajlovima od Ra koji koristi isti sempler!!!
Moja verzija kontakta je 2.0.002
Pomoc!
Dushan_S
21-07-2005, 11:56 PM
Pa u čemu je tu problem? Registruj normalno plugin Colossus pa posle učitavaj iz Kontakta 2 ako ti je tako lep?e?
peraZdera
22-07-2005, 07:07 PM
Ra sam registrovao isto kao sto sam registrovao i colossus, pa nki fajlove iz Ra ucitavam bez problema!!!
POOOOOOMMMOOOCCC!!!
Probaj pokrenuti Colossus VST jednom (posle nije bitno) pa onda ucitaj...
peraZdera
22-07-2005, 11:45 PM
vazi, probacu...
peraZdera
23-07-2005, 01:02 PM
Probao sam Pure i ne radi!!!
Tomislav
30-03-2007, 10:35 AM
Ja imam isti problem sa Art Vista Virtual Grand Piano i sa GPO i sa Symphonic Choirsima.
Ja imam problem sa violinom Stradivari,i jos nisam otkrio u cemu je problem.Pola mi registara ne radi,na par tipki nemam semplova?:(
mali oftopic
Eeeee pa kad se plati onda se to ne desava ;)
Evo lepog primera - instaliram ja igricu, nesto kao Mafia, ne secam se vise, i pocnem da igram, udjem u auto i vise ne mogu da izadjem iz njega. Odem ja na internet kao da vidim u cemu je problem, kad neki lik je vec pitao istu stvar a oni mu odgovorili otprilike: Gospodine, koristite crack-ovanu verziju, molimo vas da to ne radite jer je kaznjivo po zakonu, kupite legalnu kopiju i sve ce raditi kako treba (otprilike tako nesto):rotfl:
...ako nemate para imate problema...:mad:
Tomislav
20-12-2007, 07:33 PM
Ok, znam da dižem temu iz pepela, ali postoje neka nova saznanja kada se smplaovi ne učitavaju u kontakt. S ovim imaju problema i oni koji nisu kupovali na popustu. Radi se o rpoblemu unutar kontakta, moguće e rpoblem rješiti mjenjanjem parametara u registryju. Ugl. ima nešto na Native Instr. forumu, kada nadjem konretno onda ću staviti i link.
66musicman
22-12-2007, 11:01 AM
Probaj Kontakt 3, ucitava bez problema kod mene, mada je isto ucitavala i dvojka (v2.23).
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.