Log in

View Full Version : pitanje za koricnike nunda i sx-a 3

SandRob
20-07-2005, 11:53 AM
molim vas, podjite: devices/device setup.../vst multitrack i pogledajte jesu vam iste vridnosti pod input latency i output latency?

lesha
20-07-2005, 12:11 PM
kod mene se razlikuju za 2.268 ms bez obzira na latencu..
zasto pitas?

SandRob
20-07-2005, 01:23 PM
zato sto su u mene kod verzije 2 obe vridnosti potpuno iste i ta verzija 2 mi radi bez problema, a u trici mi je razlika 25ms i sve mi snima za toliko naprid.

moran nac u cemu je problem.

SandRob
20-07-2005, 01:31 PM
nesto je u kurcu.

kod dvojke sa iskucenim 'constrain delay compesation' i ukjucenim je uvik ista input i output latencija i snima sve sinkronizirano bez greska.

kod trice kad ukjucin 'constrain delay compesation' onda se obe vridnosti latencije izjednace, ali i dalje ne snima sinkronizirano (onako kako cujem dok snimam) nego naprid i to vazi i za midi i za audio. :skeptik:

lesha
20-07-2005, 01:55 PM
25ms je mnogo..
mozda imam manju razliku zbog emu-a ;)

najbolje da se vratis na dvojku.. dok novu verziju ne srede kako treba..

puRe
20-07-2005, 02:07 PM
nesto je u kurcu.

kod dvojke sa iskucenim 'constrain delay compesation' i ukjucenim je uvik ista input i output latencija i snima sve sinkronizirano bez greska.

kod trice kad ukjucin 'constrain delay compesation' onda se obe vridnosti latencije izjednace, ali i dalje ne snima sinkronizirano (onako kako cujem dok snimam) nego naprid i to vazi i za midi i za audio. :skeptik:

pogledaj ono setovanje ADJUST RECORDING LATENCY (nalazi se cini mi se u onom expert meniju kod asio drajvera)...

zvincic
20-07-2005, 02:27 PM
mozda imam manju razliku zbog emu-a ;)

:da:

OFF
20-07-2005, 02:27 PM
Meni direct monitoring radi samo kad ga odchekiram i obrnuto - cudno. A midi mi bezi napred samo kad sviram VSt, a kad radim sa hardwareom - OK. Nije mi bas jasno:confused:

SandRob
20-07-2005, 03:11 PM
znan za to podesavanje, pure, ali to je ofset samo za audio, a mene jebe i midi.
ma vrati san se ja na dvojku, ali san budala neke pjesme overvrajta u formatu trice i sad kad ih otvorin u dvojci, sve bizi naprid ko da radin u trici.

jedino rjesenje je sve trake, instrumente sa presetima, efekte, master track... pojedinacno exportirat u novi projekt. onda sve radi za 5!

a direkt monitoring ne koristin, to mi je bezveze kad iman pulsara. :mrgreen:

MilTon
20-07-2005, 03:33 PM
Sandro, sve svoje probleme sa midijem sam resio kupovinom Steinberg Midex-a. Uzmi od nekog pa probaj.

SandRob
20-07-2005, 03:36 PM
iman ja midex ali onaj za atari. ;)

ma, ne virujem da bi to pomoglo, jer u dvojki sve radi savrseno a u trojki zajebaje i midi i audio.

puRe
20-07-2005, 10:46 PM
Meni je Midex fenomenalno radio na PC-u...sad sam ga prebacio na Maca i malo me obeshrabruje cinjenica da su u pitanju beta drajveri :(