PDA

View Full Version : mozda ovi znaju "malo bolje"...

Moritz
14-07-2005, 12:12 AM
Osim same teme, pogledajte i forum....sve neki "bezveznjaci"... Massenburg,Lavry,Katz.

http://recforums.prosoundweb.com/index.php/m/9395/10401/?SQ=b268e601af8511e9df8e8b5134c713fe#msg_9395

Rumski srecno.....

puRe
14-07-2005, 12:26 AM
Osim same teme, pogledajte i forum....sve neki "bezveznjaci"... Massenburg,Lavry,Katz.

http://recforums.prosoundweb.com/index.php/m/9395/10401/?SQ=b268e601af8511e9df8e8b5134c713fe#msg_9395

Rumski srecno.....

ProSoundWeb postoji vec "neko vreme" kao i Rumski...oba foruma ce postojati i u buducnosti (hvala bogu).

Ako nisi primetio, clanovi Rumskog su "normalni" ljudi, producenti, muzicari, a ne "bezveznjaci" poput Boba Katza, Georga Massenburga koji se, priznaces, bave time malo duze i na drugom nivou tako da imaju sredstava i vremena da se bave poredjenjima poput Apogee vs. HD192...

Ubuduce se suzdrzi od ovakvih cinicnih poruka...

---

Tvoji komentari na stranu, test je zanimljiv, ali ovde niko i nije imao prilike da poredi sumiranje Logica sa ProToolsom (ovde su samo bile price o Nuendo vs. PT)...

Dushan_S
14-07-2005, 02:41 AM

Rumski srecno.....O bo?e. Otkrio si da postoji jo? neki forum na internetu sem Rumskog? :mrgreen: Svaka čast.

Ali dobar je forum prosound, ponajvi?e because it is home of Mixerman and his diary, and that shit is funny as hell, really worth checking.

zvincic
14-07-2005, 05:23 AM
Ali dobar je forum prosound, ponajvi?e because it is home of Mixerman and his diary, and that shit is funny as hell, really worth checking.

LOL

meni je koma sto u svakoj recenici ima "sparking a fatty" :rotfl::D:D:D

puRe
14-07-2005, 11:09 AM
Ali dobar je forum prosound, ponajviše because it is home of Mixerman and his diary, and that shit is funny as hell, really worth checking.

LOL

meni je koma sto u svakoj recenici ima "sparking a fatty" :rotfl::D:D:D

Meni je ceo diary bio koma :D

zvincic
14-07-2005, 03:37 PM
Meni je ceo diary bio koma :D

e, znas li gdje se moze naci kompletna verzija?

ja sam citao samo prvih 5-6 tjedana koliko je objavljeno na njegovom webu....

a volio bi ostatak procitat :rotfl:

Moritz
14-07-2005, 04:42 PM
Sta se ovde desava??!!!!!

@PURE,Dushan S

kojim povodom ste ispalili takve komentare? kojim povodom ste se prozvali? To sto ne koristim smajlije i ostale gluposti ne treba da znaci da sam napisao iz neke zlobe, "bezveznjaci" ako niste shvatili je bilo saljivo, a Rumski srecno je znacilo srecno!!! da dostignemo taj nivo komunikacije i kulture kad vec znanja nema. I kako sebi dajete za pravo da procenjujete ko, kada, zasto i gde ide na forume i da li ih koristi ili ne? Ako ste zaboravili ovde se radi o deljenju informacija, zar neko treba da se stidi sto ne poznaje svih par miliona foruma i da li ga to cini pametnijim i iskusnijim ako zna? obojica ste ocigledan primer da to nije tako. I na kraju ako vam nije jasna intonacija posta onda pitajte a ne da napadate i optuzujete.

@ pure

znao si da budes jako kulturan kada sam trebao da ti posaljem Hartmann DVD, sta se sad desava?

A sto se tice onog "normalni ljudi ' moracu ponovo da razmilslim o svemu, ovo prestaje da bude mesto gde se razmenjuju iskustva i informacije, vec samo sujeta i arogancija.

Unapred se izvinjavam svima koji ce se ili su se prozvali, naivno sam se navukao na glupe primedbe, definitivno prekidam da postujem na ovom forumu.
Srecno svima

dr.Ru
14-07-2005, 05:34 PM
@Moritz, puRe, Dusan_S:
O Boze.... nesporazumi se desavaju :)
Ne budite na kraj srca :)
Sada nije bitno ko se nije sporazumeo, vec ko je sta mislio :)
A svi su mislili nista lose.

Zato uzdravlje, i Moritz: samo probaj da ne postujes vise :)
Salim se, naravno.....

zvincic
14-07-2005, 05:36 PM
Da je Willy Show ovdje sad bi sigurno sparkao jedan fatty :D :D :D

puRe
14-07-2005, 06:56 PM
@ pure

znao si da budes jako kulturan kada sam trebao da ti posaljem Hartmann DVD, sta se sad desava?

ja se izvinjavam, bio sam prilicno "nadrndan" tako da je moguce da sam pogresno protumacio post...

i nemoj shvatiti to licno, identicno bih svakome odgovorio...

Dushan_S
14-07-2005, 09:35 PM
Sta se ovde desava??!!!!!

@PURE,Dushan S

kojim povodom ste ispalili takve komentare? kojim povodom ste se prozvali? To sto ne koristim smajlije i ostale gluposti ne treba da znaci da sam napisao iz neke zlobe, "bezveznjaci" ako niste shvatili je bilo saljivo, a Rumski srecno je znacilo srecno!!! da dostignemo taj nivo komunikacije i kulture kad vec znanja nema. I kako sebi dajete za pravo da procenjujete ko, kada, zasto i gde ide na forume i da li ih koristi ili ne? Ako ste zaboravili ovde se radi o deljenju informacija, zar neko treba da se stidi sto ne poznaje svih par miliona foruma i da li ga to cini pametnijim i iskusnijim ako zna? obojica ste ocigledan primer da to nije tako. I na kraju ako vam nije jasna intonacija posta onda pitajte a ne da napadate i optuzujete.

@ pure

A sto se tice onog "normalni ljudi ' moracu ponovo da razmilslim o svemu, ovo prestaje da bude mesto gde se razmenjuju iskustva i informacije, vec samo sujeta i arogancija.

Unapred se izvinjavam svima koji ce se ili su se prozvali, naivno sam se navukao na glupe primedbe, definitivno prekidam da postujem na ovom forumu.
Srecno svimaO bo?e ponovo :mrgreen: Pa ako u ovome ?to si napisao PODRAZUMEVA? da smo mi tebe pogre?no razumeli i da nisi mislio ni?ta lo?e, pa onda podrazumevaj i da mi nismo mislili ni?ta lo?e. Ovo ti je kao da te neko iznervira ?to koristi ru?ne reči pa mu odgovori? sa "?ta psuje? pizda ti materina prostačka?!". Zna? na ?ta mislim? ?to tako o?tro? Na netu nema mimike, intonacije, samo suve reči, pa se negde čovek mora navići na nesporazume i često stavljati smajlije da ga ne bi razumeli na pogre?an način :D
Elem, zaista ti post zvuči arogantno kad se ovako pročita, ali pretpostavio sam u startu da ti to nije namera, a i nemam osećaj da sam ti ja lično i?ta stra?no rekao. Uostalom, pogledaj kako se tek vređaju i napu?avaju na Prosound forumu, ovo ovde su ne?ne igre za dečicu :cool:

Smotaj i ti jedan fatty and take it easy boy. :wink:

Moritz
14-07-2005, 11:52 PM
Ok, mir, mir ,mir niko nije kriv..:) Ni ja bas nisam nesto vedar ovih dana tako da....

Ajmo dalje.

Evo za sve vas nesto lepo, mislim da je korisno . Mali odlomak o D/A konverziji i principima enkodovanja. Zip PDF 3 MB.....:banghead: nisam znao da je limit 2 MB!!! onda drugi put kad budem smanjio file.

Dushan_S
15-07-2005, 01:33 PM
su se sviOk, mir, mir ,mir niko nije kriv..:) Ni ja bas nisam nesto vedar ovih dana tako da....

Ajmo dalje.

Evo za sve vas nesto lepo, mislim da je korisno . Mali odlomak o D/A konverziji i principima enkodovanja. Zip PDF 3 MB.....:banghead: nisam znao da je limit 2 MB!!! onda drugi put kad budem smanjio file.E super, znači sređeno :)

Ali ovo ?to smo pričali u par prethodnih postova, idi na Marsh podforum, pa na Mixerman's womb i obrati pa?nju na link za njegov stari diary a i neke novije stvari koje je ostavio. Mixerman je moderator koji je u stvari čovek iz industrije skrivenog identiteta koji je u svom dnevniku pisao "izve?taje" sa snimanja, koje je sada izdao i kao knjigu. Ako zna? tečno čitati engleski i ima? bar malo vremena, pogledaj jer osim ?to je neverovatno zabavno, prepuno je dobrih informacija.

e, znas li gdje se moze naci kompletna verzija?

ja sam citao samo prvih 5-6 tjedana koliko je objavljeno na njegovom webu....

a volio bi ostatak procitat Pa ?ta si čitao? Ja imam originalne sve njegove post-ove ali je to čak i RAR-ovano prilično veliko, znači prvi deo snimanja, zatim nastavak u njujorku, pa onda dnevnik lance-a, onog ?to je bio asistent snimatelja. Ali ni tu nema nekih delova koji su samo u knjizi kao ni zavr?etka. Ja se bogami mislim da naručim knjigu ne?to ovih dana, stvarno vredi. :mrgreen::rotfl:
Ako ?eli? mogu da pogledam da uradim neki kompletan copy and paste svega toga u jedan word dokument pa da ti po?aljem na mail?

zvincic
15-07-2005, 03:44 PM
Ako ?eli? mogu da pogledam da uradim neki kompletan copy and paste svega toga u jedan word dokument pa da ti po?aljem na mail?

ako ti nije problem, bilo bi lijepo :)

stize mejl adresa na PM :)

Dushan_S
15-07-2005, 03:55 PM

stize mejl adresa na PM :)Ajd va?i :)

Moritz
16-07-2005, 01:41 AM
Koji je tacan naziv te knjige, i pod kojim je imenom autor potpisan? ovih dana porucujem neke knjige pa se mozda pocastim.:)

Max
18-07-2005, 11:42 PM

Rumski srecno.....

Pozdrav

Eon
19-07-2005, 07:12 AM

stize mejl adresa na PM :)

mozes ti meni poslati?

zvincic
19-07-2005, 01:37 PM
mozes ti meni poslati?

naravno da moze, javi se na PM ;)

PS. ni ovo nisu cijele epizode....prekine taman kad postane zanimljivo :banghead:

koji likovi covjece :D