PDA

View Full Version : Velika Pomoc Ljudima Oko Kupovine!!!

peraZdera
11-07-2005, 08:14 AM
Predlozio bih da svi ljudi koji se bave ovim poslom dugo i koji su culi dosta kartica i radili dosta testova da otvore jedan topic u kome ce predstavljati zvucne kartice, od najjeftinijih do najskupljih... To dosta moze da pomogne neiskusnim na ovom forumu koji zele da kupe nesto bolje na SBLive-a.
p.s.
Ja nisam jedan od iskusnih, ali sam kupio Emu1212m...

ridge
11-07-2005, 09:44 AM
O karticama imas bas dosta ispisanog teksta, samo se treba malo pomuciti i procitati i sve ces sto te zanima naci.

Oggy
12-07-2005, 03:19 AM
Evo, Zvincic i ja cemo da pisemo o CW :p

zvincic
12-07-2005, 04:05 AM

samo se moramo dogovoriti tko nam je drag a koga ne volimo.

ovim drugima preporucujemo CW :D

idekius
12-07-2005, 04:05 AM

I treba... razumem ja to... svi mi imamo vishe ciljeve :angel:

zvincic
12-07-2005, 04:07 AM
I treba... razumem ja to... svi mi imamo vishe ciljeve :angel:

a ti si mi posebno sumnjiv...u par zadnjih dana si nesto lijepo pisao o EMU...

hm...da to nije mozda ono "know your enemy" :hyper:
:da:
:rotfl:

Oggy
12-07-2005, 04:16 AM
Shvatio covek prave vrednosti... :D:D:D

( ne mozete da zamislite kako se glupo osecam sto uopste, cak i iz zajebancije se stavljam na "stranu" ove ili one kartice... Kad bi vi znali kako to mene inace privatno nervira...)

zvincic
12-07-2005, 04:20 AM
Shvatio covek prave vrednosti... :D:D:D

( ne mozete da zamislite kako se glupo osecam sto uopste, cak i iz zajebancije se stavljam na "stranu" ove ili one kartice... Kad bi vi znali kako to mene inace privatno nervira...)

glavno da svi kuzimo da je to zajebancija ;)

bitno je da odradi posao, a sad, jel to EMU, CW ili Alsihad (si citao Diary of a Mixerman? :rotfl:), to je najmanje bitno :)

Eon
12-07-2005, 08:31 AM

nista ti ne verujem
:mrgreen:

Ustvari zamisljam te kao debelog zdepastog lika sa pepeljarama na ocima koji ima majicu death to CW sa zadnje strane a sa prednje long live EMU:mrgreen:

SandRob
12-07-2005, 12:08 PM
ova stupidna tema oko cw i emu me podsjeca na oni vic kad su slonovi i misevi igrali nogomet i kad su slonovi na kraju utakmice rekli: 'izvinite ako smo se gurali', a misevi odgovorili: 'nema veze i mi smo se'. he, he :mrgreen:

naravno, oggy i zvina ce rec da je u toj prici emu slon a cw mish, ali to je vec drugi vic. :p

Eon
12-07-2005, 12:27 PM
A ja mislio oggy je slon a zvina mis ili....:mrgreen:

zvincic
12-07-2005, 04:45 PM
zvina moze da bude jedino stativa, lijeva ili desna - potpuno je svejedno :D