View Full Version : Originalni software(mislim se na efekte) zvuci bolje od crack-ovanog?!!?
peraZdera
09-07-2005, 11:10 AM
...rece mi profesor sa akademije za snimanje zvuka u Novom Sadu!!!(ne secam se imena, ali znam da radi i u SkyMusic-u u Beogradu)
komentari?!...
...rece mi profesor sa akademije za snimanje zvuka u Novom Sadu!!!(ne secam se imena, ali znam da radi i u SkyMusic-u u Beogradu)
komentari?!...
:rotfl:
salu na stranu, tesko da je to istina...
milos
09-07-2005, 11:39 AM
Hahahahahahahahahahahahaha.
:rolleyes: .Mozda je profa mislio na UAD :da:
Mozda ako budem kupio originalni Arturia Moog modular v2,zvucace kao pravi Moog:D :D :D
Altek
09-07-2005, 11:47 AM
To tesko da je tacno,a crack-ovani soft. cesto ima i prednosti.... Recimo orginal radi samo u jednom sekvenceru, a krekovani u vise\svim. Poput MACKIE Acuma Labs Final Mix. Mozda je stvarmo profa mislio na UAD-a.
Daleko od toga da propagiram upitrebu krekovanih plaginova.... :)
Ako kupis Korg Legacy u SKYu za 500e imas i jednogodisnju garanciju na pich na Wavestationu i potove na MS20 i Polysixu, tako da ne moras da radis reinstalaciju ako pocnu da krckaju u od prasine
komentari?!...
Da ovo vazi za DSP softvare koji je crackovan da ne radi na maticnim karticama
Mogli
09-07-2005, 01:03 PM
Moze da radi bolje, ali da zvuci bolje - to ne moze.
idekius
09-07-2005, 03:06 PM
Moze da radi bolje, ali da zvuci bolje - to ne moze.
Moze, moze... kad platis waves 1000 eu, ubedjen si da zvuchi STRAVA :-)
peraZdera
09-07-2005, 03:41 PM
Pricao sam sa njim telefonom i on mi je rekao da je licno slusao Waves plugin-ove i da provereno zvuci bolje...
p.s.
i ja sam se u sebi smejao
Pitaj ga jel radi honorarno za waves:p
Za waves je 100% u pravu.
Ima kod Georgijeva L2, zvuci stvarno bolje od krekovanog:rolleyes:
Altek
10-07-2005, 05:41 AM
L2 je hardver :)
http://www.miroc.co.jp/Tango/qrys/namm99/29A/29A_pict/l2.JPG
Pero... zahvali se profesoru sto mi je otvorio oci i sto sam najzad shvatio zasto mi mixevi ne zvuce profi :)
dobra vam ta akademija... c c c c c.... ovde se izgleda stvarno isplati biti priuceni freelancer...
RUMSKI POWER!!! :)
Boskovic
10-07-2005, 11:56 AM
Moze, moze... kad platis waves 1000 eu, ubedjen si da zvuchi STRAVA :-)
Placebo je dobio razmjere epidemije. Hmm mogao Pera da predlozi profesoru blind test :)
Kazi profesoru da na foumu koji posecujes ima jedan drski dasa max ..... koji hoce da stavi 1000 e .... da profa nece biti u stanju da prodje blind test .....
I stvarno treba pogasiti te skole ..... mene je pevac jedne grupe koji je inace treca godina na bk akademiji pitao ..... " Ako stavim nogu da ide do 0 db i dodam bas ....zasto master ulece u pik ??? "
Pa vi vidite .....
Pozdrav
lesha
12-07-2005, 01:09 PM
udaljili ste se od teme...
ostatak je prebacen u http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=11863
pod nazivom: Domace skole
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.