Log in

View Full Version : Prelazak na vBulletin - Day 1

puRe
29-06-2005, 11:39 PM
S obzirom da smo presli sa phpBB-a na legalni vBulletin sistem, mozete ocekivati poboljsan rad foruma. Izvinjavamo se za sve anomalije u radu prvih nedelju dana dok namestimo forum.

SKINOVI
Trenutni default skin je onaj koji se dobija uz vBulletin. Ako vam nedostaje stari crni skin, ubacena je privremena alternativa u vidu Black/Gold skina koji mozete namestiti u User CP -> Edit Options -> Forum Skin (skroz na dnu, izabrati Black/Gold za alt. skin).

Ostale opcije starog foruma kao i nove bice dodate blagovremeno (imajte ovo u vidu i nemojte traziti opcije koje se podrazumevaju - npr. srpski jezik, Rumski skin, itd...). Sve probleme i predloge mozete postovati u odgovarajucem forumu.

puRe
29-06-2005, 11:57 PM
default skin je trenutno uskladjen sa okvirom i preporucuje se za surfovanje...

na alternativnom skinu ce biti poradjeno ovih dana...

diviner
30-06-2005, 03:08 AM
Nekoliko novina na koje cu ukazati paznju, a jako su korisne:

1. Od sada je moguce sa lakocom pristupiti svim temama (threadovima) u kojima ste ucestvovali. Dovoljno je otici u USER CP (Control Panel) i odmah ce biti izlistani thread-ovi u kojima je neko odgovarao poslije vas. Ostale thread-ove u kojima ste ucestvovali mozete izlistati pritiskom na "List Subscriptions" .

2. U svakoj od foruma (sekcija) mozete koriscenjem "Forum tools" u zaglavlju, oznaciti isti procitanim (tako da se threadovi u istom vise ne pojavljuju u "New posts").

3. U svakom threadu imate opcije kojima mozete manipulisati doticnim.

Thread Tools - Mozete prilagoditi temu za stampanje (Printable version), poslati stranicu kao e-mail (Email this page),ili se "potpisati" u istu (Subscribe to this thread), cime cete thread/temu imati u listi "List subscriptions".

Search This Thread - Pretraziti thread/temu

Rate Thread - ocjeniti thread/temu

Display Modes - Izmjeniti nacin pracenja foruma (organizacije postova).

Korisne novine su i mogucnosti ignorisanja postova pojedinih clanova, kao i pravljenja liste "prijatelja" (buddy) kojom mozete lakse komunicirati sa vama dragim osobama. Naravno tu je i odlicna arhiva (skroz dolje->Archive) koja vam daje hronoloski poredane sve teme koje su vec pripremljene za stampu (crno bijele).

masa
30-06-2005, 07:34 AM
Trenutni default skin je onaj koji se dobija uz vBulletin. Ako vam nedostaje stari crni skin, ubacena je privremena alternativa u vidu Black/Gold skina koji mozete namestiti u User CP -> Edit Options -> Forum Skin (skroz na dnu, izabrati Black/Gold za alt. skin).

Gledah, gledah , al ne nadjoh ?

puRe
30-06-2005, 11:11 AM
Gledah, gledah , al ne nadjoh ?

Privremeno je izbacen alternativni skin...verovatno ce veceras biti vracen...

fipke
02-07-2005, 10:55 PM
au bogte.....c...nista ne razumem sve nesto sareno, uzvicnici, koverte...mnogo bre komplikovano. de bre nestade ono, dve boje, jedno dugme, klik-unklik i to je sve.
i 'de je ono dugme da vidim sve postove otkako sam prosli put bio>>>??!?

haha a i smajliji su reti. cool.

puRe
03-07-2005, 12:02 AM
au bogte.....c...nista ne razumem sve nesto sareno, uzvicnici, koverte...mnogo bre komplikovano. de bre nestade ono, dve boje, jedno dugme, klik-unklik i to je sve.
i 'de je ono dugme da vidim sve postove otkako sam prosli put bio>>>??!?

haha a i smajliji su reti. cool.

Lepo kliknes na NEW POSTS :P

proTecTon
10-08-2005, 08:06 AM
SVE JE BOLJE,

I JA SAM STIGAOOOOOO!!! :wave:

idvi
27-11-2005, 05:22 PM
Zasto mi se strasno usporio...mada imam brzi ADSl i sve mi se puno brze otvara a "Rumski" strasno usporio??