View Full Version : Prelazak na vBulletin - Day 1
S obzirom da smo presli sa phpBB-a na legalni vBulletin sistem, mozete ocekivati poboljsan rad foruma. Izvinjavamo se za sve anomalije u radu prvih nedelju dana dok namestimo forum.
SKINOVI
Trenutni default skin je onaj koji se dobija uz vBulletin. Ako vam nedostaje stari crni skin, ubacena je privremena alternativa u vidu Black/Gold skina koji mozete namestiti u User CP -> Edit Options -> Forum Skin (skroz na dnu, izabrati Black/Gold za alt. skin).
Ostale opcije starog foruma kao i nove bice dodate blagovremeno (imajte ovo u vidu i nemojte traziti opcije koje se podrazumevaju - npr. srpski jezik, Rumski skin, itd...). Sve probleme i predloge mozete postovati u odgovarajucem forumu.
default skin je trenutno uskladjen sa okvirom i preporucuje se za surfovanje...
na alternativnom skinu ce biti poradjeno ovih dana...
diviner
30-06-2005, 03:08 AM
Nekoliko novina na koje cu ukazati paznju, a jako su korisne:
1. Od sada je moguce sa lakocom pristupiti svim temama (threadovima) u kojima ste ucestvovali. Dovoljno je otici u USER CP (Control Panel) i odmah ce biti izlistani thread-ovi u kojima je neko odgovarao poslije vas. Ostale thread-ove u kojima ste ucestvovali mozete izlistati pritiskom na "List Subscriptions" .
2. U svakoj od foruma (sekcija) mozete koriscenjem "Forum tools" u zaglavlju, oznaciti isti procitanim (tako da se threadovi u istom vise ne pojavljuju u "New posts").
3. U svakom threadu imate opcije kojima mozete manipulisati doticnim.
Thread Tools - Mozete prilagoditi temu za stampanje (Printable version), poslati stranicu kao e-mail (Email this page),ili se "potpisati" u istu (Subscribe to this thread), cime cete thread/temu imati u listi "List subscriptions".
Search This Thread - Pretraziti thread/temu
Rate Thread - ocjeniti thread/temu
Display Modes - Izmjeniti nacin pracenja foruma (organizacije postova).
Korisne novine su i mogucnosti ignorisanja postova pojedinih clanova, kao i pravljenja liste "prijatelja" (buddy) kojom mozete lakse komunicirati sa vama dragim osobama. Naravno tu je i odlicna arhiva (skroz dolje->Archive) koja vam daje hronoloski poredane sve teme koje su vec pripremljene za stampu (crno bijele).
Trenutni default skin je onaj koji se dobija uz vBulletin. Ako vam nedostaje stari crni skin, ubacena je privremena alternativa u vidu Black/Gold skina koji mozete namestiti u User CP -> Edit Options -> Forum Skin (skroz na dnu, izabrati Black/Gold za alt. skin).
Gledah, gledah , al ne nadjoh ?
Gledah, gledah , al ne nadjoh ?
Privremeno je izbacen alternativni skin...verovatno ce veceras biti vracen...
fipke
02-07-2005, 10:55 PM
au bogte.....c...nista ne razumem sve nesto sareno, uzvicnici, koverte...mnogo bre komplikovano. de bre nestade ono, dve boje, jedno dugme, klik-unklik i to je sve.
i 'de je ono dugme da vidim sve postove otkako sam prosli put bio>>>??!?
haha a i smajliji su reti. cool.
au bogte.....c...nista ne razumem sve nesto sareno, uzvicnici, koverte...mnogo bre komplikovano. de bre nestade ono, dve boje, jedno dugme, klik-unklik i to je sve.
i 'de je ono dugme da vidim sve postove otkako sam prosli put bio>>>??!?
haha a i smajliji su reti. cool.
Lepo kliknes na NEW POSTS :P
proTecTon
10-08-2005, 08:06 AM
SVE JE BOLJE,
I JA SAM STIGAOOOOOO!!! :wave:
Zasto mi se strasno usporio...mada imam brzi ADSl i sve mi se puno brze otvara a "Rumski" strasno usporio??
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.