View Full Version : Kao sto glasi topic
alfom
29-06-2005, 09:17 PM
Ja bih vratio stari ili slican nacin uredjenja pregleda postova. Nije me bilo nekoliko dana i mogu da kazem da je ovo za mene stres ^ 2. Ima li igdje paralelan stari ekran u izborniku?
Sta je tacno problem?
Forum nije star ni nekoliko sati tako da je sve prilicno haoticno...
zvincic
29-06-2005, 09:25 PM
vjerujem da ce se stvari vratiti u normalu brzo, i mene je malo zatekla promjena, moram priznat :)
nego, nadam se da ce postojati kakav tamniji skin kao prije, moje oci ce vam biti zahvalne :)
a i ne samo moje ;)
ps. na prvi pogled...i meni se vise svidjao stari sistem....vjerovatno zato jer sam se navikao na njega :)
SandRob
29-06-2005, 09:26 PM
dobro je sto je relativna sirina, aostalo je i za mene sokantno, ali idemo polako. :)
nego, di je meni avatar?
zvincic
29-06-2005, 09:28 PM
da li ja to dobro vidim ili dosta novijih postova nije proslo kroz tranziciju? :(
btw. hoce biti mogucnosti navigacije sa linkovima umjesto ovog jump izbornika?
nigdje ne vidim link za povratak na pocetnu stranu....argh....ovo izludjuje...taman se naviknes na jedno a ono dodje drugo :)
STUDIOTON
29-06-2005, 09:30 PM
dobro je sto je relativna sirina, aostalo je i za mene sokantno, ali idemo polako. :)
nego, di je meni avatar?
i moj avatar ... gde je?
zvincic
29-06-2005, 09:31 PM
zanimljivo je gledati kako se prcka po forumu....sada svi postovi imaju datum 1.1.1970 :D
znam ja da je tada bilo bolje, ali vratite nas u sadasnjost :D
dr.Ru
29-06-2005, 09:32 PM
ljudi, strpljenja malo.... sad je sve u haosu. Ne gladajte dizajn, vec nove opcije... dizajn ce doci uskoro
Avatari, postovi.... sve ce doci na svoje. Shvatite da smo pre sat vremena uradili upload... i za nas je sve novo
Tamni skin ce naravno biti (i ovaj ce biti editovan), ali sve to necemo uraditi odmah iz prostog razloga sto tek provaljujemo forum :)
Kome fali avatar neka ga sam vrati ili ako je to nemoguce neka mi posalje PM i iskopacu ga iz starog [foruma]...
zvincic
29-06-2005, 09:35 PM
Tamni skin ce naravno biti (i ovaj ce biti editovan), ali sve to necemo uraditi odmah iz prostog razloga sto tek provaljujemo forum :)
bacio si mi kamen sa ledja ;)
SandRob
29-06-2005, 09:35 PM
meni ne da uploadat avatar, a ne mogu ni ucinit linkani signature (ono sa gif)?
trebalo bi ukjucit code za slike.
smajlovi su losi.
meni ne da uploadat avatar, a ne mogu ni ucinit linkani signature (ono sa gif)?
trebalo bi ukjucit code za slike.
smajlovi su losi.
avatari bi trebali da rade sada...
@zvincic:
u svom control panelu mozes probati ostale stilove...
SandRob
29-06-2005, 09:49 PM
avatari bi trebali da rade sada...
@zvincic:
u svom control panelu mozes probati ostale stilove...
avatari rade, a hoce se ukjucit img code i za signature?
quote ne citira prethodne quote, nego samo zadnje. :(
hoce li bit smajlovi sa strane?
avatari rade, a hoce se ukjucit img code i za signature?
quote ne citira prethodne quote, nego samo zadnje. :(
hoce li bit smajlovi sa strane?
sve ce biti.....kada provalimo kako :)
zvincic
29-06-2005, 09:53 PM
ajde provali kako se brisu poruke iz inboxa pa da ti ljudi mogu poslati PM :D
SandRob
29-06-2005, 09:54 PM
ok. ja ne forsiran i ne bunin se. samo pisen primjedbe, a znan da ce se nastojat sve napravit sto prije. :)
ok, i ako bi sadrzaj quote moga bit sa manjima slovima (sajz 1) i da ne budu nakosena?
ok. ja ne forsiran i ne bunin se. samo pisen primjedbe, a znan da ce se nastojat sve napravit sto prije. :)
ok, i ako bi sadrzaj quote moga bit sa manjima slovima (-9) i da ne budu nakosena?
kada namestimo ovo najosnovnije otvoricemo thread sa predlozima i stvarima koje treba uraditi...
ajde provali kako se brisu poruke iz inboxa pa da ti ljudi mogu poslati PM :D
Selektujes sve poruke (prvi check box iznad svih poruka) i dole desno izaberes opciju za brisanje poruka i lupis go...
SandRob
29-06-2005, 10:09 PM
bacio si mi kamen sa ledja ;)
pa je meni po nozi!! :(
ProkDu
29-06-2005, 10:10 PM
Imajte milosti, suzavajte forum sto pre. Ja sam na 1280x1024, pa vi vidite sta je sirina. :shock:
sandro, img tagovi bi trebali da rade sada...
Imajte milosti, suzavajte forum sto pre. Ja sam na 1280x1024, pa vi vidite sta je sirina. :shock:
I kod mene je tako, veruj mi :)
Bice sredjeno sve...stabilizovace se u sledecih nedelju dana...
SandRob
29-06-2005, 10:12 PM
kupi manji monitor. :mrgreen:
SandRob
29-06-2005, 10:12 PM
I kod mene je tako, veruj mi :)
Bice sredjeno sve...stabilizovace se u sledecih nedelju dana...
neee suzavat. pliiiz!!!
SandRob
29-06-2005, 10:14 PM
sandro, img tagovi bi trebali da rade sada...
tamo i dalje pise da je img code off!?
tamo i dalje pise da je img code off!?
izvini...reseno je sada...
SandRob
29-06-2005, 10:16 PM
emajlovi o postovanjima ne dolaze?
SandRob
29-06-2005, 10:20 PM
izvini...reseno je sada...
je, samo meni ovo uzasno izgleda. :uhoh: moran prominit.
emajlovi o postovanjima ne dolaze?
Moras izabrati instant email notification kada postujes u tom topicu...
SandRob
29-06-2005, 10:25 PM
Moras izabrati instant email notification kada postujes u tom topicu...
a moze li se to stavit ko difolt, ko i prije?
SandRob
29-06-2005, 10:27 PM
ha!! ovako je lipse kad je avatar i ostalo sastrane. :)
ali nemojte vise suzavat. :roll:
a moze li se to stavit ko difolt, ko i prije?
u profilu valjda...
SandRob
29-06-2005, 10:31 PM
a zasto ne moze manje od 10 slova?
a zasto ne moze manje od 10 slova?
da ne bi bilo spamovanja...ajd spusticemo na 3 slova ;)
zvincic
29-06-2005, 11:10 PM
pa i ja sam, u cemu je problem? :confused:
btw. gdje se mijenjaju skinovi?
kopam ali nikako da iskopam :hyper:
i jos jedno pitanjce...da li postoji opcija da mi NE OZNACI sve postove koje nisam procitao kao procitane kada se odlogiram...ovo zaista zivcira nekad :mad:
Ubacen privremeni "dark" skin
Skinovi se menjaju u User CP -> Edit Options -> Forum Skin (skroz na dnu, izabrati Black/Gold za alt. skin)
i jos jedno pitanjce...da li postoji opcija da mi NE OZNACI sve postove koje nisam procitao kao procitane kada se odlogiram...ovo zaista zivcira nekad :mad:
Tako je i ranije bilo, mada nisam siguran da li se moze namestiti...
E da, nedostaje ono 'poruke od poslednje posete', bas. I da se namesti ono GMT+2, al polako
Mada, ovo je nista u poredjenju sa sokom koji sam doziveo prelazeci sa Cubasea VST32 na Sx 1.02
diviner
29-06-2005, 11:29 PM
"Poruke od poslednje posete" = New posts
"Poruke od poslednje posete" = New posts
Ima log'ke! Nije losa ova crna varijanta
diviner
29-06-2005, 11:42 PM
Skinovi se menjaju u User CP -> Edit Options -> Forum Skin (skroz na dnu, izabrati Black/Gold za alt. skin)
Nemamo tu opciju...i dalje je aktuelan obican skin!
Meni se pojavio crni na momenat, pa ga opet nema, a opciju takodje ne nadjoh. A , evo i smajlija :bounce2:
diviner
29-06-2005, 11:49 PM
Sada ima te opcije! Sve je ok.
sada radi opcija kako treba...
edit:
ono sto je diviner rekao :D
...mada se zbog novog okvira preporucuje default stil...
Jeste bolje, mada mi lici na jedan forum na koji sam samo dva put zalutao i ostao ziv ;)
zvincic
29-06-2005, 11:59 PM
...mada se zbog novog okvira preporucuje default stil...
hm, i ne samo okvira :hyper:
nadam se da cete brzo srediti...za nas koji smo na tamnoj strani :D
hm, i ne samo okvira :hyper:
nadam se da cete brzo srediti...za nas koji smo na tamnoj strani :D
crni skin cemo ionako ukloniti do sutra...kada uvodimo crni okvir + crni skin... :hyper:
zvincic
30-06-2005, 12:13 AM
crni skin cemo ionako ukloniti do sutra...kada uvodimo crni okvir + crni skin... :hyper:
samo pripazite da ne bude crnih slova kao i u ovom skinu...koje je to veselje :rotfl:
jest da trazimo tamno, ali brate, da se moze nesto procitati :D
lesha
30-06-2005, 02:46 AM
"Ignore List" :mrgreen:
mogu vam reci da se ovaj board ucitava mnogo brze.. :da:
SandRob
30-06-2005, 06:41 AM
jebiga, ja san jedva ceka kad ce te rasirit pogled, a vi ste ga opet suzili. :(
Nije lose...mada je dosta ne-preglednije.
Nemogu naci opciju za mijenjanje skina...?
Da li ima opcija da se oznace nove neprocitane poruke kao u proslom?
Uhhh dobro je ljudi, samo se treba navici i nista drugo :)
SumAnuT
30-06-2005, 08:58 AM
A quick reply? :(
ProkDu
30-06-2005, 09:39 AM
Odlicno, odlicno.
Jos samo Admini da uzmu cetku u ruke i ...... farbaj u crno.
:cool:
lesha
30-06-2005, 10:02 AM
kad vec koristite subdreamer, mogao bi onaj half life 2 skin da se modifikuje.. :wink:
Mogli
30-06-2005, 10:52 AM
Imam osecaj kao da smo primljeni u EU.
jebiga, ja san jedva ceka kad ce te rasirit pogled, a vi ste ga opet suzili. :(
Pa evo ovako ce ostati...tako je zbog integracije sa sajtom i mislim da je bolje nego ranije...
A quick reply? :(
ubaceno ;)
lesha
30-06-2005, 12:04 PM
btw. rss jos uvek ne radi kako treba.. znam da imate dosta posla, zato nema zurbe.. kad stignete ;)
btw. rss jos uvek ne radi kako treba.. znam da imate dosta posla, zato nema zurbe.. kad stignete ;)
koji je problem?
Nocni
30-06-2005, 12:52 PM
Ja bih vratio stari ili slican nacin uredjenja pregleda postova. Nije me bilo nekoliko dana i mogu da kazem da je ovo za mene stres ^ 2. Ima li igdje paralelan stari ekran u izborniku?
Ne znam da li mislis na ovo, u gornjem desnom kutu imas izbornik "Display Modes", pa odaberi koji ti pase.
Pozdrav
Nocni
30-06-2005, 01:07 PM
Vidim da je u odnosu na jucer, stvar puno bolja danas.
Mozda malo zbunjuje navigacija u Display Modu - Linear, npr. zaglavio sam negdje na nekoj podstranici foruma, i htio bih se vratiti na pocetnu stranicu foruma u istom prozoru.
Konkretno, na ovoj stranici u vrhu pise: "rumski.com > Sajt > Predlozi i sugestije > Kao sto glasi topic"
Umjesto naziva "rumski.com" možda bi bolje stajalo "Forum".
Pozdrav
Vidim da je u odnosu na jucer, stvar puno bolja danas.
Mozda malo zbunjuje navigacija u Display Modu - Linear, npr. zaglavio sam negdje na nekoj podstranici foruma, i htio bih se vratiti na pocetnu stranicu foruma u istom prozoru.
KOnkretno, na ovoj stranici u vrhu pise: "rumski.com > Sajt > Predlozi i sugestije > Kao sto glasi topic"
Umjesto naziva "Sajt" bolje bi stajalo "Forum" sto i jest.
Pozdrav
Pod "Sajt" se misli na kategoriju u kojoj se nalazi forum koji citas...da citas recimo "Instrumenti i studijska oprema" pisalo bi "Audio"
Nocni
30-06-2005, 01:16 PM
Ok, tek sad sam vidio pa sam korigirao post.
lesha
30-06-2005, 01:24 PM
ne prikazuje sve postove.. u stvari, ne prikazuje vecinu..
ne prikazuje sve postove.. u stvari, ne prikazuje vecinu..
to je vec pitanje kako je implementiran u vBulletin (admini imaju samo opciju on i off :D )...mislim da samo prikazuje nove topike...
lesha
30-06-2005, 01:29 PM
da li kod moze da se izmeni ?
da li kod moze da se izmeni ?
to je vec u domenu nemoguceg :)
idi na http://www.vbulletin.com/forum/ i vidi kako tamo radi...
lesha
30-06-2005, 01:43 PM
smislicemo vec nesto..
dacko
30-06-2005, 02:58 PM
Sistem vesti, da ga tako nazovem.. Postoje programi koji ti trce u pozadini i proveravaju sta se desava na tako nekim sajtovima koje ubacis u listu.
Znaci taj program ti javi kada se nesto novo desi na rumskom... Prakticno...
SandRob
30-06-2005, 03:55 PM
Pa evo ovako ce ostati...tako je zbog integracije sa sajtom i mislim da je bolje nego ranije...
sad je jos uze nego ranije. :(
ma meni je to zbog slika, koje cesto uploadamo, a slika kad se stisne, nista na njoj ne vidis, nego je svaki put treba rasirit.
mislin da je to za ovakav forum veliki problem i bez veze mi je da radi forme (header logo) unistimo funkcionalnost foruma. :(
alfom
30-06-2005, 09:39 PM
O.K. Sada je very much bolje. Kao zametak : ispocetka lici na cudovistance, a na kraju na divno chedo. http://www.rumski.com/forum/images/icons/icon12.gif
Wink
Shta je bre sa ovim smajlichima? Eeeehhhhheeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjj - brez njiha nejma objasnjenja osjechaja u bezosjechajnom svijetu monitora!!!!!!!!!!!!!!!!
Mnogo mi se svidja ovo Senior Member, ako moze da se promeni u 'Deda' ;)
Kad se vec uredjuje forum, ima li sanse da se napravi neka varijanta i za GPRS? Do sada sam mogao da pratim malo forum sa mob-a ,ali jako nepregledno
Lepo, cak ste povecali i RMS na logu u novim skinovima :)
Timeworks?:rolleyes:
Lepo, cak ste povecali i RMS na logu u novim skinovima :)
Timeworks?:rolleyes:
Sledeca verzija ce izgledati ovako :p
http://www.jannemecek.net/dump/purepreterujesalimiterom.gif
Nocni
08-07-2005, 12:45 AM
Ovo sve ljepse izgleda mora se priznati. Vidim rjeseno je oznacavanje procitanih i neprocitanih poruka. Ono sarenilo je bilo, istina lijepo za gledati, ali neprakticno.
Ima jos dosta nekih dugmica/funkcija koje prosjecni korisnik ne koristiti, a koje ako vec ne smetaju, onda skrecu pozornost sa onih nacesce koristenih, npr. post reply je sad na logicnom mjestu, ali sam ga ipak trazio...
Avatar i ostale ikonice sa lijeve strane nepotrebno prosiruju okvir pojedinog posta, font je smanjen ali je okvir prosjecnog posta ipak prevelik.
Sve je to lijepo, a kad bih ujutro procitao da se Rumski spojio sa www.digital-cave.com to bi bila vijest. Oni imaju design, Rumski ljudstvo. Drugi dan bude na vijestima da se Anita vratila, sta ces vise. :)
lesha
08-07-2005, 12:52 AM
Avatar i ostale ikonice sa lijeve strane nepotrebno prosiruju okvir pojedinog posta, font je smanjen ali je okvir prosjecnog posta ipak prevelik.mozes birati izmedju "ruPro" i "ruPro XL" skina..
oba po mom misljenju pokrivaju sve eventualne zahteve..
Eh ovo je puno bolje i podnosljivije...svaka cast momci...:beer:
meni jos uvek ne radi gasenje obavestenja da sam procitao postove na forumima !!!!!
Vec sam vas 3 puta zamolio!!!!
lesha
08-07-2005, 09:58 AM
eon, izgleda da postoji vremenski period koji treba da protekne dok post ne bude "procitan"..
i meni se desava da kada procitam nov post on ostane i dalje obelezen kao neprocitan, ali verujem da je to do duzine ostanka na samoj strani, sto mislim da je zastitni mehanizam ukoliko ti pukne veza.. sto se meni na 56k desava s vremena na vreme..
meni jos uvek ne radi gasenje obavestenja da sam procitao postove na forumima !!!!!
Vec sam vas 3 puta zamolio!!!!
1. Da li si iskljucio postove na koje si "pretplacen"? (User CP)
2. Da li si izmenio opciju za automatsko "pretplacivanje"?
1. Da li si iskljucio postove na koje si "pretplacen"? (User CP)
2. Da li si izmenio opciju za automatsko "pretplacivanje"?
uhhh ja to ne znam kako se radi, kada odem na subscribe opciju ukljuce mi se dve strane nekih threadova i mogu da ih obelezim i pomerim u drugi direktorijum ili da iskljucim pracenje ?
uhhh ja to ne znam kako se radi, kada odem na subscribe opciju ukljuce mi se dve strane nekih threadova i mogu da ih obelezim i pomerim u drugi direktorijum ili da iskljucim pracenje ?
Svim threadovima moras iskljuciti pracenje...onda idi u User CP->Edit Options i izmeni Default notification type na Do not subscribe
uradio sam kao sto rece i sada mi pise da nemam novih threadova za sada, sto je dobar znak, tj. nije mi dosada to pisalo, verovatno ce funkcionisati
trebalo bi da bude ok...izvini sto nismo to ranije resili, mislio sam da si procitao ranije kada sam spominjao kako to da se resi...
radi radi, ne ne ti izvini sto nisam procitao ranije :)
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.