View Full Version : Dire Straits
Jel ima neko od njih onaj poznati instrumental sa gitarom i trajanjem od 12 i nesto minuta, jel neko zna kako se zove, bilo bi mi lakse? :oops:
lesha
27-06-2005, 03:07 PM
mislis na brothers in arms ?
(ubice me neko ako sam pogresio :lol: )
ridge
27-06-2005, 03:24 PM
Mozda "local hero"?? on je 12 min onako opustena
BTW "brothers in arms" nije instrumental
lesha
27-06-2005, 04:02 PM
BTW "brothers in arms" nije instrumental
znam da nije, ali ima onako duzu instrumentalnu deonicu..
SandRob
27-06-2005, 04:06 PM
bdv: dire straits se pise dIRE sTRAITS :bounce2:
Ne znam kako se zove da me ubijete ali ako vam se da bar deo da cujem.
SandRob
27-06-2005, 05:27 PM
a jesi siguran da je to dire straits? da nije sam knopfler?
moga bi bit local hero. je li u drugemu dilu ubrza? i ako se ne varan, u drugemu dilu se ukjuci sax?
SandRob
27-06-2005, 06:06 PM
brothers in arms i private investigation nisu instrumentali. :?
A zar glas nije najlepsi instrument?
Salim se, znam da nisu, al' su po-duge stvari, sa dosta instr. delova, pa se mozda Eon zeznuo
BTw. moj favorit je 'Fade to Black' sa predivnim st. guit solom
'ebem li ga ne znam je li sam knopfler??!?!? :)
Ali stvar jeste spore au startu i kasnije se ubacuje ritam sa ubrzanjem itd. itd. ali sax, ne znam ne znam, jednostavno sam je uhvatio na trenutak i cuo da je dire straits, stvar je predobra, moram je imati :)
brothers in arms i private investigation nisu instrumentali. :?
pa dobro, uglavnom su...
Eone, zaintrigirao si me, da jos malo pomoci.
mislis kvisko i ti fazoni :) , ne znam vise nista, to je to, melodija je takva da se moze komotno napraviti najbolji trance na svetu, ne mislim da remixujem, samo da uzivam :)
AKo nije problem mozete li postaviti delove tih nabrojanih stvari, samo da cujem :?:
Odmah cu prepoznati
ZA TRANCE? - necu ' ti kazem 8)
E, verovatno je Private Investigation. Polako, pa malo sax, pa malo brze, pa on malo nesto izrecituje, i sve to 10-tak min
ZA TRANCE? - necu ' ti kazem 8)
E, verovatno je Private Investigation. Polako, pa malo sax, pa malo brze, pa on malo nesto izrecituje, i sve to 10-tak min
ajde uploaduj da cujem bar deo
telegraph road traje toliko dugo... al i tu ima nesto teksta
private investigation - ebem li ga.. ja imam onu sa albuma iz '88-e i tu se ne secam da je bio sax
a da nisi ti mislio na Pink Floyd - shine on you crazy diamond ? :))))))))))))))))))))))))))))))))
Ne, sigurno nije Pink Loyd, znam koja je to stvar i jako je dobra, ova mi je za dve mrvice bolja, ajde sada mozete da uploadujete, imate attachment, samo 5 sekundi najbitnijeg dela i skontacu :)
sille
03-07-2005, 04:01 PM
Evo midi "private investigation",ako pomaze.
Ridge mi je poslao cd sa svim stvarima, medjutim ja sam ovu deonicu pod Sultans of swing cuo kao studijsku verziju, a i ridge kaze da je to posebna stvar.
Koja je stvar, molim vas ako neko ima da mi posalje?
Sultans of swing fabricki nije sigurno, star je sve vreme u tempu, nema saxa....
A onaj uzorak moze biti neka ziva izvedba te pesme, ali za sad ne znam vise iz onog komada. Imam mp3 Dire Straits- Live, ali ne kod sebe, pa cu pogledati za koji dan. Ovo nije sa onog najpoznatijeg 'On The Night' koncerta
Ovo je sa alchemy live, u ovoj verziji neam saxa ali u studijskoj koju sam ja cuo, ima i saxa i ubrzavanja. Ubrzavanje je i ovde samo nisam mogao vise da postavimzbog ogranicenosti velicine fajlova.
Aleksandrija
13-05-2006, 09:36 PM
Imaju super pesme i odlicne deonice i ne slazem se sa onima koji kazu da su dosadni.Sto se mene tice,najbolja mi je Sultans of swing,pa mozda je to ta pesma,ali traje 10.56 min.
Talino
15-05-2006, 02:42 AM
moj favorit je 'Fade to Black' sa predivnim st. guit solom
Meni je Noflerovo remek djelo "Your Lastest Trick" ili tako ne?to.
Engl mi je lo?, vjerovatno sam pogre?no napisao.
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.