View Full Version : :: Reaktor 5 demo dostupan za download ::
lesha
27-06-2005, 01:56 PM
pc verzija 46.6mb
http://www.nativeinstruments.de/uploads/pics/r5news_3_05.gif
http://www.nativeinstruments.de/index.php?reaktor4_us
MarkoM
28-06-2005, 01:06 AM
vredi sve pare! 8)
ali bukvalno :wink:
lesha
28-06-2005, 01:19 AM
svih 580$... :roll:
diviner
28-06-2005, 01:20 AM
Za one koji su od vajkada imali pitanja slicna ovome: preporucite synth, efekat, ovo ili ono za elektroniku, odgovor je uvijek bio:
Reaktor !
Illiron
28-06-2005, 09:04 AM
[glupo pitanje] A jel valja za hiphop? Do sad sam koristio Korg Legacy za sve, jel moze ovo da ga zameni ?[/glupo pitanje]
svih 580$... :roll:
ccc...a jel bolje ako kazem 200? za Komplete 2 :P
lesha
28-06-2005, 09:51 AM
sad ja kao treba da se iznenadim.. :lol:
sad ja kao treba da se iznenadim.. :lol:
pa da... :P
zakljucak: reaktor 5 je fenomenalan.
vasko
03-08-2008, 12:52 AM
a koja je tacna namena ovog programa?
u redu mozes da sastavis svoj synth,ali opet?
:rotfl::banghead::da:
lesha
03-08-2008, 03:07 AM
ne vidim sta je smesno. reaktor je vrlo upotrebljiv, bar za elektroniku.
vasko
03-08-2008, 10:26 AM
nije smesno,smajlije sam ubo iz zezanja
nije mi jasno koje je tacno njegovo mesto medju programima? da li mu je prevashodna namena kreiranje sopstvenih synthova i to je to?
lesha
03-08-2008, 10:58 AM
nije smesno,smajlije sam ubo iz zezanja
nije mi jasno koje je tacno njegovo mesto medju programima? da li mu je prevashodna namena kreiranje sopstvenih synthova i to je to?
reaktor moze biti standalone ili vsti, mozes da ih sam kreiras, kao i efekte, semplere, sekvencere itd. ili da koristis vec postojece module kojih ima zaista mnogo.
vasko
03-08-2008, 11:08 AM
nisam uspeo da provalim mapiranje skrecovanja po sampleu u massive grooveboxu,ako znas na sta mislim konkretno
lesha
03-08-2008, 12:08 PM
sorry, ne koristim ga
psionic
03-08-2008, 01:13 PM
Meni je Reaktor jos od verzije 3 pomogao da naucim svasta o zvuku... Kasnije sam u njemu probavao teoriju iz knjiga i sada mogu da sednem za bilo koju spravu i napravim bilo sta, jer znam sta je koji parametar.
Bavim se i samogradnjom pojacala, pa mi je koristio u pokusaju da unistim pojacalo ili vidim kako radi, generisuci razlicite sinusoide - mada mu to nije namena :) Taj reaktor me je i nalozio na sintetiku i definisao manje-vise moj muzicki ukus... Sada ima i boljih programa kao Outsim SynthMaker koji izgleda kao reaktor, a moze da, kao izlazni fajl, exportuje u VST ! Verzija 5 je prilicno doterana, ali je reaktor vazda bio suvise nestabilan i CPU zahtevan da bih ga nesto preterano koristio kao VST/VSTi.
vasko
03-08-2008, 02:16 PM
Meni je Reaktor jos od verzije 3 pomogao da naucim svasta o zvuku... Kasnije sam u njemu probavao teoriju iz knjiga i sada mogu da sednem za bilo koju spravu i napravim bilo sta, jer znam sta je koji parametar.
Bavim se i samogradnjom pojacala, pa mi je koristio u pokusaju da unistim pojacalo ili vidim kako radi, generisuci razlicite sinusoide - mada mu to nije namena :) Taj reaktor me je i nalozio na sintetiku i definisao manje-vise moj muzicki ukus... Sada ima i boljih programa kao Outsim SynthMaker koji izgleda kao reaktor, a moze da, kao izlazni fajl, exportuje u VST ! Verzija 5 je prilicno doterana, ali je reaktor vazda bio suvise nestabilan i CPU zahtevan da bih ga nesto preterano koristio kao VST/VSTi.
znaci glavna namena je virtualni instrument? generator zvuka
silicon science
03-08-2008, 04:21 PM
znaci glavna namena je virtualni instrument? generator zvuka
To plus mnogo toga. U reaktoru mozes kompletno dizajnirati i bilding blokove od kojih posle sklapas te vst... Znaci dizajniras oscilator ili filter ili sta vec...:wink:
Reaktor je odlican kad ti padne neka ideja koju ne mozes izvesti kroz normalan routing a ne zelis zbog toga graditi cijeli uredjaj (kao npr u synthmakeru). Jednostavno uzmes neki od njegovih modula ili ili instrumenata i modificiras ih tak kak tebi treba. Reaktor moze svasta i ne mora nuzno sluziti za izgradnju cijelih synthova. :wink:
silicon science
03-08-2008, 07:41 PM
Ja obozavam njegov filter, ne znam kako se zove modul, zvuchi mega dobro, pa provlacim svasta kroz njega, a pre par meseci sam sklopio i modular:wink: super zezancija ako imas vremena. A zvuk necu ni komentarisati, poslusajte samo Massive sint, koji je u Reaktoru "napravljen".:) Zvuci kao Virus sint, a poneki zvuk cak i bolje.
Meni je massive jedan od najkoristenijih synthova:wink:.
Reaktor definitivno nije za ljude kojima treba na brzinu dobar synth patch, za njega treba vremena...
vasko
03-08-2008, 09:18 PM
el pricate o massive vst synthu ili o massive 1.1 grooveboxu u reaktoru posto su oba NI?
silicon science
03-08-2008, 11:28 PM
el pricate o massive vst synthu ili o massive 1.1 grooveboxu u reaktoru posto su oba NI?
Massive vst sint
vasko
04-08-2008, 12:19 AM
pa kako niko ne koristi massive groovebox u reaktoru jebem mu misa?
da podeli iskustva malo
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.