Log in

View Full Version : Pitanja o flash kartici za Pa-80

bobby55
27-06-2005, 11:48 AM
Imam KORG Pa-80 sa flash karticom i poznatim semplovima na njoj. Da li postoji mogucnost ubacivanja novih pojedinacnih semplova; koja je ekstenzija tih semplova; kojom metodom se oni ubacuju; da li je moguce editovanje pre ubacivanja u klavijaturu? Da li postoji neka literatura vezana za ovu problematiku?

Rale
28-06-2005, 01:13 AM
Imam KORG Pa-80 sa flash karticom i poznatim semplovima na njoj. Da li postoji mogucnost ubacivanja novih pojedinacnih semplova; koja je ekstenzija tih semplova; kojom metodom se oni ubacuju; da li je moguce editovanje pre ubacivanja u klavijaturu? Da li postoji neka literatura vezana za ovu problematiku?

Mozes ubaciti nove semplove u tvoju Flash kartu ako imas dovoljno slobodne memorije na njoj.
Posto PA80 ima triton chip-set ima shodno tome i mogucnost ucitavanja Tritonovih semplova (ekstenzije *.KMP i *.KSF)
Ove semplove mozes obradjivati u racunaru sa programima ,kao sto su Awave Studio,Chicken Translator itd.
Za usnimavanje na Flash Rom karticu,potreban ti je Card Raider,koji ces prikljuciti na USB tvog racunara(on je oko 15 eu).
Na kraju, ako imas Flash karticu od 8MB ,to je jako malo za usnimavanje nekih "ozbiljnijih" semplova pa se potrudi da nabavis onu od 16MB (oko 150eu).
Nadam se da sam ti pomogao!

bobby55
28-06-2005, 04:20 PM
Najlpese hvala!!!